۱۳۹۱/۹/۱۰، ۲۰:۲۱:۲۴ عصر
کسی یعنی علت رو نمیدونه ؟
|
[برای 1.6] پلاگین اضافه کردن یادداشت در پروفایل Profile Comments
|
|
۱۳۹۱/۹/۱۰، ۲۰:۲۱:۲۴ عصر
کسی یعنی علت رو نمیدونه ؟
۱۳۹۱/۹/۱۱، ۱۹:۲۹:۳۴ عصر
اینجا واقعا بزرگ ترین پشتیبانی مای بی بی در ایرانه ؟ یه هفتست کسی محل نمیزاره. واقعا که
۱۳۹۱/۹/۱۳، ۰۰:۰۵:۵۵ صبح
۱۳۹۱/۹/۱۳، ۰۰:۱۸:۵۷ صبح
۱۳۹۱/۹/۱۷، ۱۹:۲۳:۲۰ عصر
(۱۳۹۱/۹/۱۳، ۰۰:۱۸:۵۷ صبح)Developer نوشته است:(۱۳۹۱/۹/۱۱، ۱۹:۲۹:۳۴ عصر)Age Of نوشته است: اینجا واقعا بزرگ ترین پشتیبانی مای بی بی در ایرانه ؟ یه هفتست کسی محل نمیزاره. واقعا که من هم چند روزه مشکلم رو گفتم ولی کسی راهنمایی نکرد اگر مقدوره براتون مشکل من رو هم حل کنید
۱۳۹۱/۹/۱۷، ۱۹:۵۷:۱۲ عصر
دوست عزیز مشکلتون را اعلام نکردید؟ انتظار ندارید که من 4 صفحه را دنبال کنم تا مشکل شما را پیدا کنم؟
۱۳۹۱/۹/۱۷، ۲۰:۳۶:۵۲ عصر
(۱۳۹۱/۹/۱۷، ۱۹:۵۷:۱۲ عصر)Developer نوشته است: دوست عزیز مشکلتون را اعلام نکردید؟ انتظار ندارید که من 4 صفحه را دنبال کنم تا مشکل شما را پیدا کنم؟ با عرض سلام من وقتی پلاگین یادداشت پروفایل رو فعال می کنم ، تو صفحه اصلی انجمن وقتی روی آخرین ارسال های انجمن در بخش آمار پیشرفته کلیک می کنی دیگه باز نمیشن صفحات و وقتی پلاگین غیرفعال می کنم دوباره درست میشه اشکال از کجاست ؟
۱۳۹۱/۱۰/۱، ۱۷:۱۹:۲۴ عصر
(۱۳۹۱/۹/۱۷، ۲۰:۳۶:۵۲ عصر)poozhan نوشته است:(۱۳۹۱/۹/۱۷، ۱۹:۵۷:۱۲ عصر)Developer نوشته است: دوست عزیز مشکلتون را اعلام نکردید؟ انتظار ندارید که من 4 صفحه را دنبال کنم تا مشکل شما را پیدا کنم؟ کسی نمیتونه من رو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۱۳۹۱/۱۰/۳، ۱۴:۰۶:۳۵ عصر
درود
منم همین مشکل رو دارم "با عرض سلام من وقتی پلاگین یادداشت پروفایل رو فعال می کنم ، تو صفحه اصلی انجمن وقتی روی آخرین ارسال های انجمن در بخش آمار پیشرفته کلیک می کنی دیگه باز نمیشن صفحات و وقتی پلاگین غیرفعال می کنم دوباره درست میشه" اشکال از کجاست ؟ ممنون
۱۳۹۱/۱۰/۴، ۱۳:۵۹:۴۰ عصر
درود
شما از آدرس زیر پلاگین زبان اصلی رو دانلود و نصب کنین http://mods.mybb.com/view/profile-comments اگر مشکل برطرف شد احتمال زیاد مشکل از پارسی سازیشه ! خدتون دست به کار شید و پارسی کنید مهم بودن رو فراموش کن!
تیتر روزنامه ی یکشنبه، زباله ی روزدوشنبه است … |
|
|