۱۳۹۰/۹/۱، ۰۶:۴۸:۳۷ صبح
بله دقیقا می خوام بره گوشه سمت راست پایین
الان توی گوشه سمت چپ پایینه
|
[برای 1.6] پلاگین اضافه کردن یادداشت در پروفایل Profile Comments
|
|
۱۳۹۰/۹/۱، ۰۶:۴۸:۳۷ صبح
بله دقیقا می خوام بره گوشه سمت راست پایین
۱۳۹۰/۹/۲، ۰۴:۴۶:۴۷ صبح
منم دقیقا همین مشکل رو دارم، البته مشکل به اینجا ختم نمیشه، وقتی وارد تالار شدی و انلاین هستی اگه بخوای خروج کنی اجازه خروج نمیده و پیام بالا ظاهر میشه .
من فهمیدم که مشکلش تو زبان پارسی این پلاگین هست، حالا نمیدونم کدومش ایراد داره ولی الان من از نسخه 1.4 استفاده میکنم یعنی هماهنگ سازی کردم با انجمن و خیلی خوب دارم استفاده میکنم از این پلاگین بدون مشکل بالا
۱۳۹۰/۹/۲، ۱۱:۴۷:۲۶ صبح
۱۳۹۰/۹/۳، ۱۰:۴۷:۱۵ صبح
توی اینجا کسی جواب گو نیست
کسی نمی دونه چطوری پلاگین یادداشت رو میشه به سمت راست منتقل کرد
۱۳۹۰/۹/۴، ۰۳:۴۴:۵۹ صبح
نقلقول: توی اینجا کسی جواب گو نیست چرا نباشه وقت کافی نیسته عزیز ![]() خوب برو به کنترل پنل مدیریت >> قالب ها >> قالب مورد نظر >> member_profile >>Member Templates>> متغییر {$footer} رو بذار به این صورت بین آخرین کدها ی member_profile و اگر جای دیگه هم این متغییر بود مثلا چند خط بالاتر پاکش کن تا 2 تا نشه ![]() </table> {$comments_index} {$footer} </body> </html> مهم بودن رو فراموش کن!
تیتر روزنامه ی یکشنبه، زباله ی روزدوشنبه است …
دوستان من ميخوام به اين شكل در بياد لطفا بگيد چيكار كنم ! هر چي با كدا ور رفتم به نتيجه نرسيدم همش يه قسمتي به هم ميريخت
![]() ممنون ![]() دوستان اگه جواب اين رو نميدونن بگن كه چطوري ميتونم يادداشت هاي پروفايل رو اندازش رو نصف كنم و بيارم سمت راست پايين بقيه ؟؟ طبق پست بالايي كه عمل كردم پروفايل بسيار عريض شد و اومد پايين انجمن. خودم درستش كردم ممنون!
۱۳۹۰/۹/۵، ۰۲:۲۹:۳۹ صبح
سلام ببخشید من این پلاگین رو نصب کردم ولی نمیدونم چرا نوار ابزارش نمیاد چندین بارم نصب کردم و آپلود کردم حتی هر دو نسخه رو امتحان کردم ولی نشد و نوار ابزارش نمیاد لطفا کمکم کنید که باید چیکار کنم
با تشکر از شما دوستان ![]() ![]() اینم آدرس انجمن http://sarzaminebarani.zio.ir/ |
|
|