۱۳۹۱/۱۱/۱۰، ۱۴:۵۱:۴۳ عصر
آخرین بستهی MyBB: نسخهی 1.8.27 MyBB منتشر شد
|
[برای 1.6] پلاگین اضافه کردن یادداشت در پروفایل Profile Comments
|
|||||||||
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴، ۰۲:۱۳:۱۴ صبح
بازم کسی نبود جواب بده چرا اینقدر اینجا ضعیف پاسخگویی میکنند
۱۳۹۱/۱۱/۱۹، ۲۰:۲۰:۰۱ عصر
(۱۳۹۱/۱۰/۲۵، ۱۲:۰۳:۴۹ عصر)sajjad74 نوشته است: منم همین مشکل داشتم فایل ارسال 381 دانلود کردم درست شد هر کسی مشکلی توی این پلاگین داره از این روشی که دوستمون گفتند میتونند مشکلشونو حل کنن من هم توی ارسال 381 رفتم فایل رو جایگزین کردم درست شد دقت کنید پلاگین رو حذف کنید از ارسال 381 دانلود کنید و دوباره نصب کنید 100 درصد درست میشه
۱۳۹۱/۱۱/۲۴، ۱۹:۱۸:۱۵ عصر
سلام من این پلاگین رو نصب کردم.
البته از نسخه 0.6 استفاده میکردم که به روز رسانی کردم ولی مشکل داره. همون 381 بعدشم این تنظیماتی که قرار بود تو تنظیمات پروفایل اضافه بشه هم اضافه نشد.
۱۳۹۱/۱۲/۶، ۱۶:۲۷:۱۵ عصر
واسه من نام ایکون های ویرایشگرم به انگلیسی روی ایکون ها افتاده !
چیطوری حذفشون کنم؟ متغیر این پلاگین چیه میخوام یه جا دیگه ی پروفایل که تب بندی کردم بزارمش
۱۳۹۱/۱۲/۶، ۲۰:۲۱:۱۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۳۹۱/۱۲/۶، ۲۰:۲۲:۱۸ عصر، توسط دونده آزاد.)
(۱۳۹۱/۱۲/۶، ۱۶:۲۷:۱۵ عصر)Ehssan_it نوشته است: واسه من نام ایکون های ویرایشگرم به انگلیسی روی ایکون ها افتاده ! برو اینجا نقلقول: قالب ها>>قالب فعلی>>member templates>> قسمت member_profileو دنبال پروفایل کامنت بگرد که سر و تهش با یک کد کاملا مشخصه... کد php: <!-- ProfileComments -->{$comments_index}<!-- /ProfileComments --> این متغیر را بردار و هرجا میخوای بزارش...
۱۳۹۱/۱۲/۸، ۲۰:۱۵:۴۹ عصر
واسه من نام ایکون های ویرایشگرم به انگلیسی روی ایکون ها افتاده !
چیطوری حذفشون کنم؟
۱۳۹۱/۱۲/۲۲، ۱۱:۲۸:۴۶ صبح
سلام .من وقتی این پلاگین رو نصب میکنم..دیگه نمیشه از انجمن خارج شد مشکل از کجاست
۱۳۹۱/۱۲/۲۸، ۲۲:۵۷:۳۲ عصر
| |||||||||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

![[تصویر: logo.png]](http://forum.pelaak8.ir/images/sky_cotton/logo.png)