۱۳۹۰/۸/۶، ۰۴:۱۳:۱۳ صبح
آخرین بستهی MyBB: نسخهی 1.8.27 MyBB منتشر شد
|
[برای 1.6] پلاگین پاسخ سریع پیشرفته Advanced Quick Reply 1.0
|
|||
۱۳۹۰/۸/۶، ۱۴:۴۴:۰۸ عصر
کد: <br />
۱۳۹۰/۸/۶، ۱۴:۴۷:۵۱ عصر
(۱۳۹۰/۸/۶، ۱۴:۴۴:۰۸ عصر)shooshoo نوشته است: خب اين الان كاملاً درسته و مشكلي نداره . الان مشكل چيه ؟
۱۳۹۰/۸/۶، ۱۴:۵۴:۳۶ عصر
فکر میکنم ایشون دنبال
متغير : کد php: {$clickablesmilies} در كنترل پنل مديريت » قالب ها » قالب مورد نظر » Show Thread Templates » قالب showthread_quickreply همانطور که شما گفتین هستن که ظاهرا یک بار هم تکرار شده فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه احتمالا مشکل شما از جای دیگریست مهم بودن رو فراموش کن!
تیتر روزنامه ی یکشنبه، زباله ی روزدوشنبه است …
۱۳۹۰/۸/۶، ۱۷:۲۶:۲۲ عصر
با سلام دوستان
شاید سوالم ساده باشه ولی من این editor_themes رو باید کجا up کنم یعنی تو کدوم پوشه ممنونم
از حالت فشرده خارج کن و بعد هر فایل رو در جای مر بوط در هاست خود آپ کن مثلا فایل های درون پوشه inc فولدر پلاگین را در همان پو شه inc هاست خود و به همین صورت بقیه فایل ها را هم آپ کن
مهم بودن رو فراموش کن!
تیتر روزنامه ی یکشنبه، زباله ی روزدوشنبه است …
۱۳۹۰/۸/۶، ۲۰:۰۸:۳۱ عصر
با سلام
من اینایی که گفتین میدونم ولی پوشه ایی بنام editor_themes که تو هاستم نیست من بقیه فایلها رو ریختم ولی این پوشه رو نمیدونم کجا بریزم
| |||
|
|
| موضوعهای مشابه… | |||||
| موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
| [برای 1.6.6] افزونه پاسخ سریع پیشرفته Advanced Qiuck Reply 1.6 | Cancer9003 | 20 | 15,659 |
۱۳۹۳/۴/۱۸، ۲۱:۲۴:۲۹ عصر آخرین ارسال: پسر پاییزی |
|
| [برای 1.6.6] افزونه پاسخ از طریق پیام خصوصی در پست PM Reply To Post | Cancer9003 | 1 | 4,024 |
۱۳۹۱/۶/۵، ۲۰:۵۸:۲۸ عصر آخرین ارسال: salondaran |
|
| [برای 1.6] پلاگینGo to Full Reply/Edit(پاسخ و ویرایش کامل) | Doodoo | 0 | 2,962 |
۱۳۹۱/۳/۲۲، ۱۰:۱۸:۴۴ صبح آخرین ارسال: Doodoo |
|
| [برای 1.6] پلاگین بستن موضوع ها بعد از تعداد پاسخ تعیین شده Close Thread at reply count | Pars | 4 | 6,395 |
۱۳۹۰/۱۲/۲۲، ۱۲:۵۰:۴۴ عصر آخرین ارسال: shahinpb |
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان