هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پلاگین نقشه سایت برای تمام موتورهای جستجو
واسه اين پلاگين زحمت كشيده شده دليلي نداره رايگان قرار بدن. گفتن از نظر هزينه مشكلي ندارن ولي نه براي كسي كه ميتونه بخره. هركي واقعاً نداره بخره شايد رايگان هم بتونه از حامد جان بگيره ولي اگه كسي بتونه بخره و بخواد رايگان بگيره آخر بي انصافيه و مطمئناً حامد هم راضي نخواهد بود
نصب مای بی بینصب پلاگیننصب و طراحی پوستهاصلاح کدهای قالبافزایش سرعت در GTmetrix با هزینه مناسب

درخواست از طریق پیام خصوصی
پاسخ
 سپاس شده توسطIafst.ir (۱۳۸۹/۱۲/۲۱، ۱۶:۵۳:۱۷ عصر) ، *Esteghlal* (۱۳۹۰/۱/۸، ۰۵:۴۴:۲۶ صبح)
نقل‌قول: واسه اين پلاگين زحمت كشيده شده دليلي نداره رايگان قرار بدن. گفتن از نظر هزينه مشكلي ندارن ولي نه براي كسي كه ميتونه بخره. هركي واقعاً نداره بخره شايد رايگان هم بتونه از حامد جان بگيره ولي اگه كسي بتونه بخره و بخواد رايگان بگيره آخر بي انصافيه و مطمئناً حامد هم راضي نخواهد بود
من مطمئن هستم که دوستان اونطوری نیستن که داشته باشن ولی نخرن !!!!!!!!!!!
مطمئنن دوستان و وبمستران mybbiran که نمیخرن هرکدوم مشکلاتی دارن که نمیتونن بخرن نه اینکه داشته باشن ولی نخرن یا بخوان رایگان بگیرن!!!!!!
موفق باشید
پاسخ
 سپاس شده توسطIafst.ir (۱۳۸۹/۱۲/۲۱، ۱۶:۵۳:۲۰ عصر)
من نگفتم همه دارن و نميخرن. دوستمون گفت رايگان قرار بدن گفتم واسش زحمت كشيدن دليلي نداره رايگان بذارن و الي آخر.
شما بودي چنين پلاگيني رو رايگان قرار ميدادي؟
همين كه حاضرن پلاگينو بصورت در اختيار كساني كه وضعيت مالي مناسب ندارن قرار بدن خودش خيليه. كمتر كسي پيدا ميشه همچين كاري بكنه
نصب مای بی بینصب پلاگیننصب و طراحی پوستهاصلاح کدهای قالبافزایش سرعت در GTmetrix با هزینه مناسب

درخواست از طریق پیام خصوصی
پاسخ
 سپاس شده توسطIafst.ir (۱۳۸۹/۱۲/۲۱، ۱۶:۵۳:۲۲ عصر)
نقل‌قول: من نگفتم همه دارن و نميخرن. دوستمون گفت رايگان قرار بدن گفتم واسش زحمت كشيدن دليلي نداره رايگان و بذارن و الي آخر. شما بودي چنين پلاگيني رو رايگان قرار ميدادي؟ همين كه حاضرن پلاگينو بصورت در اختيار كساني كه وضعيت مالي مناسب ندارن قرار بدن خودش خيليه. كمتر كسي پيدا ميشه همچين كاري بكنه
خوب منم نگفتم دلیلی داره حتما رایگان قرار بدنBig Grin
نظره خودمو گفتم در ادامه ی حرف های شما بیشتر راجب این قسمت...Tongue
نقل‌قول: گفتن از نظر هزينه مشكلي ندارن ولي نه براي كسي كه ميتونه بخره / ولي اگه كسي بتونه بخره و بخواد رايگان بگيره آخر بي انصافيه
فقط گفتم که دوستان اینجا اونطوری نیستن که بخوان سو استفاده کنن و داشته باشن ولی نخرن...[تصویر:  139fs108574.gif]
درصمن منم برا فروش قرار میدادم مسلما همینطوره هرکسی باید از دسترنج و تخصصش نهایت استفاده رو بکنه و خود من هم یکی از طرفداران اینکار هستم
حالا چی رایگان چی غیر رایگان ما باز هم از آقا حامد گل متشکریم بابت این پلاگین و همچنین بقیه آموزش ها و پلاگین های ایشون که مختص دوستان وبمستر بوده است ...[تصویر:  victory.gif]
خوب زیادی انحراف دادم تو تاپیک شرمندهBlush
پاسخ
 سپاس شده توسطCancer9003 (۱۳۸۹/۱۲/۱۷، ۱۵:۰۳:۱۱ عصر) ، ghanari (۱۳۸۹/۱۲/۱۷، ۱۷:۲۹:۲۲ عصر)
اخه من یه بار گفتم نمیتونم 15 تمن بدم شما دیگه جواب ندادید چقدر بدم
پاسخ
آقا حامد خواهشا رایگان بذارش خواهشا

من شرایطم از نظر اجتماعی طوری نیست که بتونم بخرم خواهشا این یک بار رو مراما رایگان واسه دانلود بذار.HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
=============================

برای سفارش قالب اختصاصی به من پی ام بدهید

=============================

[برای ۱.۸] پوسته آدیداس (Adidas Theme)

پاسخ
 سپاس شده توسطpersiavip (۱۳۹۰/۱/۴، ۰۱:۴۱:۳۹ صبح)
سلام

من قصد خرید این پلاگین رو دارم چونکه تصورم بر اینه که ارزشش رو داره , فقط قبلش چند سئوال :

--- من فرومم در قالب بخش پشتیبانی سایت هستش و به صورت زیره

خود سایت ( یعنی CPSD ) در داخل ریشه اصلی SiteMap داره , آیا با این چیدمان مشکلی پیش نمیاد ( فایل SiteMap شما در داخل فولدر Forum قرار میگیره )

---- آپلود سنتر من اجازه کار با فایل htaccess رو نمیده , پلاگین شما که ارتباطی با این فایل نداره ؟

---- ضمن اینکه نسخه MyBB بنده 1.4.13 هستش و قصد ارتقا به نسخه 1.6 رو هم ندارم

---- نحوه خرید به چه صورته ؟

ممنون از توجهتون
پاسخ
سلام من شرایط خریدشو ندارم Confused
خدا خودش اون بالاس میدونه 50 تومن پول هاستو دامنه من شد از یارانم دادم واسه اینکه ذوق داشتم سایت بزنم 25 روزم هست که راه افتاده خبرم نداشتم هاست ارزون هست و اینا حالا هاستم یا جنسه خوبه یا بهم نارو زده یارو هرچی بوده من حلالش میکنم نوشی جونش واقعا سایت که با سرعت بالا لود میشه
اگه حرفای بالام دروغه واسه مظلوم نمایی که بگم ندارم خدا خودش اون دنیا سزامو بده
بدجور به این پلاگین احتیاج دارم واسه کسب درامد
آقا حامد که همیشه لطف داشته سالاره من با بقیه یوسرام که اقای نمکی همرو نمیدونم چرا بی دلیل بن میکنه بخاطر اینکه به ایشون منفی میدم از آقا حامد تشکر کردم واقعا قدر ایشون و جناب پارس رو باید دونست ایشا... تو زندگیشون موفق باشن

درضمن تمام نه صفحه رو از اول تا آخر خوندم

این پلاگین همه چیش مشخصه و اثبات شده

هرکی خواست 15000 میده نصب میکنه نخواست نمیکنه من ندیدم اجباری کنه کسی واسه خریدش

بعضی دوستان طوری صحبت میکنن انگار همون که وارد پشتیبانی شدن پیغام دادن بهشون تا نخری سایتتون از کار می افته!! این پلاگین خریدش اجباری نیست

واقعا خیلی بزرگواری کرد اقا حامد گل که به ندارا رایگان میده دمت گرم عزیزHeartHeartHeart
پاسخ
من هم این پلاگین رو تهیه کردم
حامد عزیز زحمت کشیدند و برام نصب و پیکربندی کردند
لازم دیدم این پست رو بزنم و درباره این محصول بی طرف صحبت کنم
قبل از نصب این پلاگین من سایت ها و برنامه های زیادی رو برای تهیه سایت مپ امتحان کردم اما هیچ کدوم متاسفانه در گوگل نتونستند ایندکس بدند اما امروز رفتم دیدم حدود 17000 لینک ثبت شده که واقعا جای تشکر داره از حامد عزیز 2 تا هم اسکرین شات می زارم تا ببینید
راستی من ورژن عادی این پلاگین رو هم ریختم اما اصلا کار نمی کنه و تنظیماتش هم مشخص نیست

[تصویر:  ?di=1313013170126]

[تصویر:  ?di=10130131701814]

تا چند روز دیگه آمار ثبت نامی کاربران رو هم قرار می دم چون سرور سایتم مشکل داره و در 24 ساعت 2 ساعت هم آپ نیست

بعد از 2 سال مهاجرت کردم به vb و از شر mybb خلاص شدم

همینطور پشتیبانی ضعیف و مدیران مغرور تک پشتیبان mybb
پاسخ
 سپاس شده توسط*Esteghlal* (۱۳۹۰/۱/۹، ۰۴:۳۷:۱۷ صبح)
(۱۳۹۰/۱/۹، ۰۲:۴۶:۲۷ صبح)HAMED.RAMZI نوشته است: HeartHeart
ممنون ار نطرت
اگه این جمله تو سحبتات نبود همین الان برات نصب میکردم
همانطور که برای خیلی ها نصب کردم و هیچکس هم نمیدونه کی هستن جزء خودم شما هم نیاز نبود توضیح بدی
کد php:
آقا حامد که همیشه لطف داشته سالاره من با بقیه  یوسرام که اقای نمکی همرو نمیدونم چرا بی دلیل بن میکنه بخاطر اینکه به ایشون منفی میدم از آقا حامد تشکر کردم واقعا قدر ایشون و جناب پارس رو باید دونست ایشا... تو زندگیشون موفق باشن 

من 13 ساله دارم با خلق الله تونت سر وکله میزنم و با همون نوع درخواست میفهمم که واقعا میخواد زرنگی کنه کی نه پس نیازی نیست تو صیج بدید.
به والله قسم تا الان شاید رویه صد تا سیستم این پلاگین نصب شده که از این صدتا فکر کنم 5 تا هزینه پرداختن
بهر حال انشالله شما هم روزی که شعار من روی زبانتون جاری شد براتون نصب میکنم

در تایپک های که من وارد میشم بحث مدیریتی ممنوع

استاتید اینجا از من بالاتر و پر سابقه تر و تجربه دارترن
(۱۳۹۰/۱/۴، ۰۱:۱۶:۰۸ صبح)M48D1 نوشته است: آقا حامد خواهشا رایگان بذارش خواهشا

من شرایطم از نظر اجتماعی طوری نیست که بتونم بخرم خواهشا این یک بار رو مراما رایگان واسه دانلود بذار.HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
بارها اعلام شده نه شخصیت خودتون کوچک کنید نه التماس فقط کافیه پیام خصوصی بدید

(۱۳۹۰/۱/۷، ۲۱:۴۱:۰۱ عصر)cpsd نوشته است: سلام

من قصد خرید این پلاگین رو دارم چونکه تصورم بر اینه که ارزشش رو داره , فقط قبلش چند سئوال :

--- من فرومم در قالب بخش پشتیبانی سایت هستش و به صورت زیره

خود سایت ( یعنی CPSD ) در داخل ریشه اصلی SiteMap داره , آیا با این چیدمان مشکلی پیش نمیاد ( فایل SiteMap شما در داخل فولدر Forum قرار میگیره )

---- آپلود سنتر من اجازه کار با فایل htaccess رو نمیده , پلاگین شما که ارتباطی با این فایل نداره ؟

---- ضمن اینکه نسخه MyBB بنده 1.4.13 هستش و قصد ارتقا به نسخه 1.6 رو هم ندارم

---- نحوه خرید به چه صورته ؟

ممنون از توجهتون

این سیستم بله جدا قرار میگیره و در کل شما در هر مکان در هاستتون سایت مپ باشه و اون به موتور جستجو معرفی شده باشه و اطلاعات صحیح باشه اون موتور خودش اجازه ورود روبات دامنه دیگری را نمیده

البه ماره شما روی سک هاست و دامبن هست و مشگلی نیز نیست

علت اصلی فرری قرار ندادن این پلاگین این هست عزیزان این پلاگین تا زمانی که با تمام سیستم شما هموار نشه جواب نمیده و شما هم البته نکنه نتونید ولی احتمال ساسپن کردن هاستتون را زیاد میکنید
شما تو 5 مین نصب میکنین و الله بختگی اما ما شمارو حرفه ای تحویل گوگل میدیم باور کنید بعضی وقتا مچ کردن اینقدر سخت میشه که اگه شما باشید پشیمون میشید نمونه دیشب من 10 تا 11 ساعت داشتم سیستم مچ میکردم

این مورد رو خدا وکیلی راست می گه تا ساعت 7 صبح بنده خدا داشت روی سایت من کار می کرد تا این پلاگین رو نصب و ست کنه ...
راستی حامد جان من سایت مپ ها رو توی موتور یاهو هم ثبت کرده و شناخته شده ولی فقط 144 تا لینک داده ... چطوریه ؟؟
سرعت سایت هم خدا رو شکر از امروز با ریستور دیتاسنتر حل شد ...

بعد از 2 سال مهاجرت کردم به vb و از شر mybb خلاص شدم

همینطور پشتیبانی ضعیف و مدیران مغرور تک پشتیبان mybb
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان