هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتشار نسخه‌ی 1.6.5 MyBB
نقل‌قول: سلام - این نسخه مشکل دارد - چندیم بار در 2 سرور نصب کردم من - ایمیل ارسال نمی کند - ایمیمل فراموشی رمز - تایید رمز فعال سازی و ... چون قبلا هم کاربر دیگری اشاره کرده بود من فکر کردم درست کردین
متاسفانه نمی دانم چرا مدیر ها جواب نمی دهن د - ببخشید این موضوع را می گم به نظر من با توجه به حدود 20 مطلبی که در جوابهای مدیران دیدم فکر کنم خیلی لحن هاشون تنده - اگر اینهم درست کنن خیلی بهتر میشه - لطفا این نظر منو نظر سازنده قلم داد کنید و - یا طبف معمول جواب ندهید و یا تیکه نندازید ممنون میشم

کسی قصد تیکه انداختن نداره من دارم ازش استفاده میکنم مشکلی هم نداره یه جای کار شما میلنگهWink
مهم بودن رو فراموش کن!

تیتر روزنامه ی یکشنبه، زباله ی روزدوشنبه است …

پاسخ
ممنون ولی همین مشکل است که راهنمایی نمیشه من خودم هم گفتم مشکل داره ولی چند بار باید نصب کنم
من اینهم بگم در اخر نصب که می گه لوک راپاک کنم من پاک می کنم ولی باز اختار فایل لوگ را می ده - تا میام گل پوشه اینستال را پاک می کنم میره مدیریت
شده یک بار درست راهنمایی کنید تشکر می کنم واله
پاسخ
Huh
پاسخ
سلام

با موفقیت آپدیت شد . قالب رو هم به روز کردم

ولی هر کار میکنم تو پلاگین پرواستتس ، تگ سراسری رو فعال میکنم و جایگذاری میکنم باز نمیتونم بیارمش تو صفحه اصلی مشکل از کجاست ؟؟؟

................................................................

بعد از آپدیت پلاگین Board Messages نصب شد و پیام های قبلی که بود رو نشون میده ولی تنظیماتش تو پنل نیست !!!!!!!!! این چه مشکلیه ؟
پاسخ
Star 
سلام
من مشکلم چند بار مطرح کردم بعد یکی از دوستان راهنمایی کرد که من خودم سرچ کرده بودمش پیدا کرده بودم یعنی کلا کمکی ندیدم
ترو خدا یکی کمک کنه دیگه همش دارم دستکاری میکنم بدتر میشه الانم که بازم قاط زده یه پ خ میدی 4 تا میره پلاگین بازدید پروفایل دو تا شده یا لینک پایین انجمن خراب شده و مشکلات دیگه یکی لطف کنه کمک اساسی برسونه واقعا موندم چطوری دیگه عمل کنم همه راهم رفتم نشد یکی از مسئولین انجمن لطف کنه کمکی کنه من کلا یه ماهه با مای بی بی آشنا شدم زیاد وارد نیستم ولی الان دارن عضوام یکی یکی میرن راستی لیست تشکرامم اصلا کار نمیده میگم کلا داغون شده خیلی خیلی ممنون میشم کمک کنید
پاسخ
پس بی زحمت بگین اگه من یه بکاپ از دیتابس بگیرم بعد کل انجمنو پاک کنم و نسخه 1.6.5 رو دوباره نصب کنم میتونم با همون بکاپ مطالب و اعضا رو برگردونم؟
پاسخ
سلام

آقا قضيه اين چيه ؟؟؟ به چه درد ميخوره تيك بخوره و به چه درد ميخوره تيك نخوره ؟؟؟

[تصویر:  1co5qub31702lrd8r8yo.jpg]
روز ها و شب ها ميگذرد و من صبورم هنوز

[تصویر:  e5rh9toahoitc269gwff.gif]
پاسخ
به این تگ برای اینه که کاربر جدید بلند نشه و ثبت نام کنه و لینک سایتش رو توی امضا بزاره و بک لینک مجانی بگیره. این تگ باعث میشه موتور های جستجو این لینک رو بک لینک حساب نکنن و سایتتون انبوهی از لینک به بیرون نداشته باشه و سئو بالا بره.
پاسخ
 سپاس شده توسطMt edition (۱۳۹۰/۱۰/۱۶، ۱۲:۴۰:۵۷ عصر) ، Cancer9003 (۱۳۹۰/۱۰/۱۶، ۱۵:۱۴:۵۸ عصر) ، HOssE!N-B (۱۳۹۰/۱۰/۱۷، ۰۱:۳۷:۳۸ صبح)
سلام دوستان زیر انجمن من این متن نشون داده میشه البته بعد از ارتقا
DIRECT INITIALIZATION OF THIS FILE IS NOT ALLOWED
PLEASE MAKE SURE IN-MYBB IS DEFINED
ممنون میشم راهنمایی کنید
دیجیتال بدانید
انجمن تخصصی دیجیتال=>دیجی دان
www.forum.digidan.ir
پاسخ
درود
چی نصب کردید قبل ازتبدیل یا قبل از ان؟
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  انتشار نسخه‌ی 1.6.15 MyBB Pars 26 17,970 ۱۳۹۳/۱۱/۲۴، ۲۲:۳۹:۰۸ عصر
آخرین ارسال: smemamian
  انتشار نسخه‌ی 1.6.16 MyBB Mohammad-Za 0 1,839 ۱۳۹۳/۱۰/۱۵، ۲۰:۲۳:۲۱ عصر
آخرین ارسال: Mohammad-Za
Star انتشار نسخه‌ی 1.6.12 MyBB Amin Yaghubi 45 32,487 ۱۳۹۳/۱۰/۱۴، ۰۷:۴۳:۱۳ صبح
آخرین ارسال: firstboy000
  انتشار نسخه‌ی 1.6.14 MyBB Mohammad-Za 34 27,322 ۱۳۹۳/۶/۲۴، ۱۲:۵۸:۵۷ عصر
  انتشار نسخه‌ی 1.6.13 MyBB Mohammad-Za 54 52,962 ۱۳۹۳/۶/۳، ۱۱:۱۱:۳۸ صبح
  انتشار نسخه‌ی 1.6.11 MyBB Mohammad-Za 52 36,092 ۱۳۹۲/۱۰/۲۴، ۱۸:۴۹:۴۰ عصر
آخرین ارسال: Amin Yaghubi
  انتشار نسخه‌ی 1.6.10 MyBB Mohammad-Za 66 43,338 ۱۳۹۲/۷/۲۵، ۱۱:۴۹:۳۱ صبح
آخرین ارسال: Rezakashefi
  انتشار نسخه‌ی 1.6.9 MyBB Mohammad-Za 155 99,302 ۱۳۹۲/۷/۱۲، ۱۰:۲۵:۳۱ صبح
آخرین ارسال: Amin Yaghubi
  انتشار نسخه‌ی MyBB 1.6.3 Pars 46 56,118 ۱۳۹۲/۲/۵، ۱۵:۴۱:۱۳ عصر
آخرین ارسال: Saizou
  انتشار نسخه‌ی MyBB 1.6.7 + معرفی MyBB 1.8 Mohammad-Za 31 30,740 ۱۳۹۱/۹/۱۷، ۱۴:۳۸:۳۵ عصر
آخرین ارسال: lab

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان