۱۳۹۰/۹/۷، ۱۱:۴۵:۱۷ صبح
ببخشید من پلاگین رو نصب کردم ولی قسمتی تو پاسخ برای پیوست نمیاد چیکار کنم لطفا کمک کنید

|
[برای 1.6] پلاگین ضمیمه لینک Attach Link
|
||||||
|
۱۳۹۰/۹/۷، ۱۱:۴۵:۱۷ صبح
ببخشید من پلاگین رو نصب کردم ولی قسمتی تو پاسخ برای پیوست نمیاد چیکار کنم لطفا کمک کنید
![]()
۱۳۹۰/۹/۱۱، ۰۸:۲۴:۱۲ صبح
سلام
ببخشید من چند تا مشکل داشتم وقتی لینک خیلی بزرگ باشه اونو نصف میکنه و لینک از کار می افته و وقتی هم لینک pdf رو میدی یک پسوند .n بهش اضافه میکنه ولی لینک خراب نمیشه و وقتی اسم فایل رو نمی نویسی خودکار حجمشو محاسبه میکنه ولی لینک از کار می افته ممنون میشم راهنمایی کنید
۱۳۹۰/۹/۲۵، ۰۰:۳۷:۴۸ صبح
سلام اقا این پلاگین با نسخه 1.65 مشکل داره لطفا بررسی بشه
۱۳۹۰/۹/۲۵، ۰۸:۳۶:۴۵ صبح
سلام خدمت همه ی دوستان و عذر خواهی میکنم به خاطر تأخیر . یه مدت خیلی مشغول بودم (و هنوز هستم!)
(۱۳۹۰/۹/۱۱، ۰۸:۲۴:۱۲ صبح)mahdi2250 نوشته است: سلام برای اینکه لینکهای طولانی خراب نشن ، این کوئری رو اجرا کنید : کد: ALTER TABLE mybb_attachments MODIFY `attachname` tinytext(۱۳۹۰/۹/۲۵، ۰۰:۳۷:۴۸ صبح)pdistb.ir نوشته است: سلام اقا این پلاگین با نسخه 1.65 مشکل داره لطفا بررسی بشه میشه مشکلش رو بگید ؟ من لوکال ارتقا دادم اما مشکلی ندیدم
۱۳۹۰/۹/۲۸، ۰۸:۳۲:۱۰ صبح
َرمنده تو قسمت زیر ارور رو عکسش رو گذاشتم لینکش رو نداشتم برات بذارم ولی این لینک تاپیک رو که عکس توشه می زارم
http://community.mybbiran.com/thread-7891-page-9.html ممنون میشم راهنمای کنین
۱۳۹۰/۹/۲۸، ۰۹:۴۸:۵۲ صبح
به نظر میاد که مشکل از پلاگین نباشه . ظاهرا صفحه attachment.php شما حذف شده .
سایت خودمو روی هاست هم ارتقا دادم و مشکلی ندیدم...
۱۳۹۰/۱۰/۱۲، ۱۳:۵۳:۱۳ عصر
ببخشید این پلاگین با 1.6.5 سازگاره ؟ بعد از آپدیت دیگه نشون نمیده
متغرش چیه و کجا باید قرار بگیره ؟؟؟
۱۳۹۰/۱۰/۱۲، ۱۴:۰۷:۲۳ عصر
باید فایل پلاگین ویرایش و هماهنگ سازی بشه. تقریباً سادس و فکر کنم بتونم درستش کنم ولی بدون اجازه نویسنده شرمنده
نصب مای بی بی • نصب پلاگین • نصب و طراحی پوسته • اصلاح کدهای قالب • افزایش سرعت در GTmetrix با هزینه مناسب
درخواست از طریق پیام خصوصی
۱۳۹۰/۱۰/۱۲، ۱۴:۱۷:۳۶ عصر
(۱۳۹۰/۱۰/۱۲، ۱۳:۵۳:۱۳ عصر)Hamedi نوشته است: ببخشید این پلاگین با 1.6.5 سازگاره ؟ بعد از آپدیت دیگه نشون نمیده (۱۳۹۰/۱۰/۱۲، ۱۴:۰۷:۲۳ عصر)Cancer9003 نوشته است: باید فایل پلاگین ویرایش و هماهنگ سازی بشه. تقریباً سادس و فکر کنم بتونم درستش کنم ولی بدون اجازه نویسنده شرمنده Cancer9003 جان شما صاحب اختیارید ![]() اما من خودم الان 1.6.5 هستم ، ولی مشکلی با این پلاگین ندارم و داره کار میکنه ... نمیدونم منظورتون از ناسازگاری چیه و کجا نشون داده نمیشه ، مشکلتونو اگه دقیق تر توضیح بدید در خدمتتون هستم
۱۳۹۰/۱۰/۱۲، ۱۴:۲۴:۱۰ عصر
لطف داری احمد جان
![]() بعضی پلاگینها با نسخه جدید مشکل دارن و سرجاشون نشون داده نمیشن و باید یه تغییراتی کنن البته بعضی پلاگینها اگه موقع آپگرید فعال باشن مشکلی براشون بوجود نمیاد مگه اینکه یه بار غیر فعال (بعضاً حذف) بشن و دوباره فعال بشن. من خودم با ProStats 1.8 به همین مشکل برخوردم نصب مای بی بی • نصب پلاگین • نصب و طراحی پوسته • اصلاح کدهای قالب • افزایش سرعت در GTmetrix با هزینه مناسب
درخواست از طریق پیام خصوصی | ||||||
|
|