۱۳۸۹/۱۱/۱۸، ۲۱:۵۷:۵۲ عصر
کسی نبود جواب ما رو بده؟
|
[برای 1.6] پوسته MI CB-L محصول مای بی بی ایران
|
||||||
|
توی این قالب من هر چی هدر رو میزنم بره وسط مستقر بشه نمیره
![]() left میره چپ right میره راست center میره راست چیکار کنیم همین وسط باشه (من مدتی بود نبودم ماهیانه هم عقب افتاده )
۱۳۸۹/۱۱/۲۳، ۱۲:۵۰:۲۴ عصر
خوب اندازه قالب رو تغییر بدید تا فیکس اندازه قالب بشه
بعدش هم نمونه ایی از مشکلتون قرار بدید
در رزولیشن 1024*768 این مشکل وجود نداره و هدر با عرض قالب کاملا هماهنگه.اما وقتی رزولیشن بالا میره هدر میاد سمت راست و سمت چپ خالی می مونه
حالا این بیاد وسط هم راضی هستیم و اینکه امکان داره در همه روزلیشن ها عرض هدر با قالب ست باشه؟ اینم عکس(فعلا روی لوکال در حال تست هستم لینک نمیتونم بدم)(این عکس در رزولیشن 1366*768 گرفته شده) ![]() عرض قالب رو هم دستکاری کردم و جور در نمیاد من موندم چرا وقتی در ویرایش قسمت هدر center میزنم هدر میره سمت راست ![]()
۱۳۸۹/۱۱/۲۵، ۱۲:۳۴:۳۹ عصر
به احتمال زیاد قالب شما برای رزولیشن های بالا سازگار نیست
۱۳۹۰/۱/۵، ۰۰:۲۰:۰۸ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۳۹۰/۱/۵، ۰۰:۲۰:۴۴ صبح، توسط mathbahram.)
با سلام...
من از این قالب استفاده کردم. ولی مشکلی دارم و اون اینه که بعد از نصب قالب، تمام قسمتها به خوبی نمیش داده میشند( مثلا صفحه ی اصلی، موضوعات و ...). اما داخل تالارهای گفتگو تمام فونتها کوچیک می شند و به رنگی بین قهوه ای و زرد تبدیل میشند...(منظورم همونجایی هست که مطلب نوشته شده توسط کاربر به علاوه ی آواتار و دکمه های تشکر و ایمیل و ... هستند. همون عکس اولی که به پست اول ضمیمه شده...). رنگ و فونت تمتم نوشته ها تغییر می کنه و همه ی لینک ها هم بر خلاف صفحات دیگه به صورت غیر عادی قرمز می شند. البته من در فایلهای css تغییری ندادم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
۱۳۹۰/۱/۵، ۰۰:۳۴:۴۳ صبح
آدرس فرومتون رو در امضاتون قرار بدید تا ببینیم چی به چیه
۱۳۹۰/۱/۲۸، ۱۵:۴۳:۵۷ عصر
سلام دوستان
میخواستم اگه بشه راهنمایی کنید که چطوری باید مشکل مشترک شدن در موضوع رو برطرف کنم. من از نسخه های قبلی این قالب استفاده میکنم و بعد از ارتقا به نسخه 1.6 , تمامی قالب ها رو بروزرسانی کردم و گزارش های تفاوت رو اجرا کردم... ولی این مشکل هنوز برای من هست ممنون میشم راهنمایی کنید اخطار : کد Authorisation تطبیق نمی کند. آیا مطمئن هستید که به طور صحیح به این کاربرد دسترسی دارید؟ لطفاً بازگردید و دوباره امتحان کنید.
۱۳۹۰/۱/۲۹، ۲۲:۰۶:۰۲ عصر
نسخه 1.6 این پوسته مشکلی نداره
هدر در هنگام افزايش عرض ( زوم كردن ) ميره سمت چپ
در فايل هدر هم وسط كردم ميره راست من يه بنر اصلي دارم و به بنر تكرار ميخوام اون بنر اصلي وسط باشه و و بنر تكرار در راست و چپ قرار بگيره اينم نمونه تصوير قسمت سبز رنگ بنر اصلي و قرمز بنر تكرار
| ||||||
|
|
| موضوعهای مشابه… | |||||
| موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
| [برای 1.6] پوسته MI Blue محصول مای بی بی ایران | Pars | 153 | 139,303 |
۱۳۹۳/۳/۳، ۱۱:۳۲:۱۰ صبح آخرین ارسال: firstboy000 |
|
| [برای 1.6] پوسته MI Blue 2 محصول مای بی بی ایران | Pars | 101 | 77,454 |
۱۳۹۲/۵/۱۳، ۰۳:۲۹:۳۶ صبح آخرین ارسال: Shafi |
|
| پوسته بسیار زیبای mi-red محصول مای بی بی ایران | Mt edition | 74 | 60,929 |