۱۳۹۰/۱/۲۶، ۰۲:۰۲:۲۷ صبح
حیف شد ، پلاگین جالبی بود اگه میشد . بهرحال اگه کسی در آینده راه حلی پیدا کرد ممنون میشم ازش
|
[برای 1.6] پلاگین مدیریت کننده صفحه Page Manager
|
|||||||||
|
۱۳۹۰/۱/۲۶، ۰۲:۰۲:۲۷ صبح
حیف شد ، پلاگین جالبی بود اگه میشد . بهرحال اگه کسی در آینده راه حلی پیدا کرد ممنون میشم ازش
۱۳۹۰/۱/۲۶، ۱۵:۵۶:۴۸ عصر
من با ورژن قدیمی همین پلاگیم کار میکنم و کاملا با قاب دیفالت سازگاره
۱۳۹۰/۲/۲۳، ۲۳:۵۲:۴۵ عصر
این پیام را میده
باید چیکار کرد
بزرگ ترین عامل موفقیت و شادی تو در زندگی میزان اعتمادی است که به خودت داری.
------------------------------------------------------------ اگر تجسم واقعی و روشنی از آنچه می خواهی داشته باشی و برای به دست آوردنش مصمم باشی , قطعا به آن می رسی! ----------------------------------------------------------- تا سال آینده خداحافظ همگی
۱۳۹۰/۳/۱۴، ۲۳:۴۹:۵۸ عصر
سلام
نسخه ی 1.5.2 مشکل داره ! وقتی نصبش میکنی، تصویر امنیتی صفحه ثبت نام نمایش داده نمیشه ! واسه همین نسخه ی قبلیش رو نصب کردم. مدیران دست به کار شن ![]()
۱۳۹۰/۳/۲۰، ۱۱:۳۴:۲۴ صبح
واسه ی منم این خطا رو میده مثل دوست خوبمون
۱۳۹۰/۳/۳۱، ۱۸:۲۵:۲۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۳۹۰/۳/۳۱، ۱۸:۲۸:۴۵ عصر، توسط amir_tara67.)
(۱۳۹۰/۳/۲۰، ۱۱:۳۴:۲۴ صبح)mparsa نوشته است: واسه ی منم این خطا رو میده مثل دوست خوبمون ____________________________________________________ سلام من هم دقیقا همین مشکل رو دارم!! کسی میدونه باید چکار کرد ؟ (۱۳۹۰/۳/۱۴، ۲۳:۴۹:۵۸ عصر)Rahi نوشته است: سلام ____________ درسته. با تصویر امنیتی هم مشکل داره. وقتی فعال میشه، تصویر امنیتی نشون داده نمیشه. وقتی غیر فعالش میکنیم نشون داده میشه!
با زبان فارسی مشکل داره و ارور میده پلاگین رو از سایت مادر بگیرید درست میشه
برای تبدیل به utf-8 کدام جدول هارو باید ویرایش کنم ؟
۱۳۹۰/۶/۴، ۱۶:۳۱:۵۵ عصر
بابا شماها همه حرفه ای هستید. اگر یه دو سطر بیشتر توضیح بدین ما تازه کارها هم می تونیم استفاده کنیم. خوب مگه چی میشه؟
![]() منظورتون از اینکه صفحه ایجاد می کنه چیه؟ تو صفحه می شه چه کارهایی کرد. لطفا اگر مقدوره یه شات از صفحه های تولیدی این پلاگین هم بگذارید. ممنون
۱۳۹۰/۸/۲۱، ۱۰:۳۹:۳۹ صبح
با CuteFTP باز کنید و از اول پلاگین
کد: 
| |||||||||
|
|