۱۳۹۰/۶/۷، ۱۶:۴۷:۰۹ عصر
میشه امکان فرستادن پیام خصوصی در چت باکس رو غیرفعال کرد؟
|
آموزش جامع نصب ، فعال سازی و تنظیمات پلاگین چت MyShoutbox
|
|
۱۳۹۰/۶/۱۴، ۲۳:۰۰:۲۰ عصر
(۱۳۹۰/۴/۲۰، ۱۲:۰۷:۵۰ عصر)wolf144grz1 نوشته است: ممنون داداش خیلی کمکم کرد ![]() همهچیش درسته فقط نمیدونی چه کار باید بکنم شکلکاش تو اکسپلور هم جواب بده؟
انجمن تفریحی میهن دانلود
پوسته بسیار زیبا برای عید نوروز برای ساخت چت روم به بنده پیام خصوصی بدید
[/url] [url=http://www.asalchat.com/]
۱۳۹۰/۶/۱۵، ۲۰:۵۷:۰۷ عصر
الان یه مشکل پیدا کردم اونم این هست که اگه این چت باکس فعال باشه تصویر کد امنیتی نشون داده نمیشه
دوستان کسی نمیدونه چطور این مشکل حل میشه؟
انجمن تفریحی میهن دانلود
پوسته بسیار زیبا برای عید نوروز برای ساخت چت روم به بنده پیام خصوصی بدید
[/url] [url=http://www.asalchat.com/]
۱۳۹۰/۶/۱۶، ۱۴:۱۳:۳۹ عصر
با سلام به دوستان
می خواستم بدونم چطور می تونم انجمن رو فارسی کنم به صورت کامل هم مدیریت هم بخش کاربری ممنوم
۱۳۹۰/۶/۱۶، ۱۴:۲۳:۴۰ عصر
(۱۳۹۰/۶/۱۶، ۱۴:۱۳:۳۹ عصر)ghanbarloo نوشته است: با سلام به دوستان از قسمت زير مي توانيد انجمن را پارسي نماييد . نقلقول: Configuration/General Configuration/Default Language از اين قسمت هم محيط مديريتي . نقلقول: Configuration/Control Panel Preferences (Global)/Control Panel Language ....
۱۳۹۰/۶/۲۶، ۰۱:۰۵:۳۰ صبح
من چت باکس 1.4 رو نصب کردم اما ورژن انجمنم 1.6 هست یعنی بسته ای که یکی از دوستان با پلاگین ها گذاشته بود رو نصب کردم که این چت باکسم توش بود
اماالان کار نمیکنه پلاگین رو غرفعال/فعال کردم میگه نسخه اش فرق داره میشه همین رو ارتقا بدم یا باید دوباره نصب کنم
۱۳۹۰/۷/۱۳، ۲۳:۳۰:۲۰ عصر
سلام
به من این ارور را میده "با 1604 ناسازگار است" میشه یه سازگارش را آپ کنید؟ ممنون موفق باشید forumluminous.ir
۱۳۹۰/۷/۱۴، ۰۰:۴۸:۴۶ صبح
آموزش سازگار کردن پلاگین هست سرچ کنید
نصب مای بی بی • نصب پلاگین • نصب و طراحی پوسته • اصلاح کدهای قالب • افزایش سرعت در GTmetrix با هزینه مناسب
درخواست از طریق پیام خصوصی
۱۳۹۰/۸/۱۴، ۱۱:۵۱:۵۵ صبح
سلام من چت رو نصب کردم ولی زبون فارسی نمیشناسه و هر چیزی که مینویسم به فارسی به جاش علامت سوال میاد
۱۳۹۰/۸/۱۴، ۱۱:۵۴:۳۱ صبح
دوست عزیز از کنترل پنل مدیر کل >>سلامتی سیستم>>
تبدیل کردن به UTF-8<<پلاگین مورد نظر رو به یوتی اف تبدیل کن احتمالا مشکل برطرف خواهد شد
مهم بودن رو فراموش کن!
تیتر روزنامه ی یکشنبه، زباله ی روزدوشنبه است … |
|
|
| موضوعهای مشابه… | |||||
| موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
| آموزش جامع نصب پلاگین MyBB (افزونه) | Pars | 139 | 165,117 |
۱۳۹۸/۱۰/۲۵، ۰۵:۰۷:۵۷ صبح آخرین ارسال: shapor zangena |
|