خیلی ممنون از توجه شما doodoo گرامی . ولی آیا در رابطه با پرسش من راه حل دارید ؟
آخرین بستهی MyBB: نسخهی 1.8.27 MyBB منتشر شد
|
متن ارور های رایج
|
||||||
|
۱۳۹۰/۸/۸، ۱۸:۳۰:۲۱ عصر
(۱۳۹۰/۸/۸، ۰۹:۰۷:۵۷ صبح)doodoo نوشته است: http://midori.zzl.org/forum/index.php برای من که اصلا سایت باز نمیشه. آنتی ویروس نود 32 اخطار امنیتی میده.
معرفی یک خطا: خطا در Encoding
نمونه ای از خطا: Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gameandt/asiagamer.ir/forum/inc/languages/persian/profilecomments.lang.php:1) - Line: 1622 - File: inc/functions.php PHP 5.2.17 (Linux) روش حل: هر فایلی که ایراد گرفته است(در متن پیغام آورده شده) را در ++Notepad باز کنید. از منوی Encoding، گزینه UTF-8 Without BOM را انتخاب کرده و فایل را دوباره آپلود کنید. عرض کنم که من خیلی از این خطا زجر کشیدم و راه حلش رو هم جایی ندیدم، تجربی پیدا کردم. خوشحالم که می تونم این تجربه رو در اختیارتون بگذارم.
۱۳۹۰/۸/۱۱، ۲۳:۳۳:۰۵ عصر
کد: MyBB SQL Errorاین ارور برای من هم پیش اومد آیا راهی بجز ارتباط با صاحب هاست برای رفعش وجود داره؟
۱۳۹۰/۸/۱۲، ۰۰:۰۲:۲۴ صبح
SHOW COLUMNS FROM mybb_users LIKE 'akismetstopped'
اصولا اين نوع كوئري ها به خاطر هاست به وجود ميان.
۱۳۹۰/۸/۱۲، ۰۰:۰۵:۱۱ صبح
درسته چون سایت سرور هاستمون هک شده
۱۳۹۰/۸/۱۲، ۱۵:۴۵:۴۷ عصر
سلام
اقا من بعد از ویرایش پروفایل کاربر این ارور رو دریافت میکنم مشکلشو چجوری باید حل کنم Fatal error: Call to undefined method datacache::update_bannedemails() in /home/rainacms/public_html/inc/functions.php on line 5362
اول اینکه سعی کنید تنظیماتی که تغییر دادین رو به حالت قبل برگردونید واگر درست نشد فایل functions.php را در پوشه public_html/inc
امیدوارم مشکلت حل شه
مهم بودن رو فراموش کن!
تیتر روزنامه ی یکشنبه، زباله ی روزدوشنبه است …
۱۳۹۰/۸/۱۲، ۲۰:۱۲:۴۶ عصر
(۱۳۹۰/۸/۱۲، ۱۵:۴۵:۴۷ عصر)peyman1390 نوشته است: سلامنه غزیز تنظیمات رو دست نزن فایل functions.php توی مسیر گفته شده اپ کن و جایگزین فایل قبلی کن
۱۳۹۰/۸/۱۲، ۲۰:۱۵:۱۹ عصر
دومورد از مهم ترین دلایل این اتفاقات
1-ناقص آپلود کردن فایل پلاگین 2-سالم نبودن پلاگین و نیاز به دانلود آن از سایت مای بی بی مرجع (جهانی)
=============================
برای سفارش قالب اختصاصی به من پی ام بدهید ============================= [برای ۱.۸] پوسته آدیداس (Adidas Theme) | ||||||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

![[تصویر: BirangS.png]](http://dl.midorinco.ir/picts/02/BirangS.png)