هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل با پلاگین کادر آواتار (Framed Avatar )
با سلام
من از تم outline استفاده می‌کنم
پس از نصب پلاگین برای من دو آواتور ظاهر می‌شود، و نوشته‌ها پراکنده و در هم ریخته شده است. (طبق تصویر ضمیمه)
مشکل از کجاست.

درضمن یک سوال:
شما آیکون‌ها و css را در پوشه avatar قرار دادید در حالیکه نام پوشه در مای بی‌بی avatars با s است یعنی در حالت جمع انگلیسی و من ناچار شدم پوشه جدیدی در حالت مفرد درست کنم و آیکون‌ها و css را درون آن قرار دهم که شاید بعداً دچار سردرگمی شوم. علت این تغییر نام چیست.
متشکرم

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
مشکل با پلاگین کادر آواتار (Framed Avatar ) - توسط escada - ۱۳۸۸/۱۱/۱۱، ۰۴:۲۴:۱۵ صبح
RE: مشکل با پلاگین کادر آواتار (Framed Avatar ) - توسط Pars - ۱۳۸۸/۱۱/۱۱، ۰۸:۱۱:۳۸ صبح
RE: مشکل با پلاگین کادر آواتار (Framed Avatar ) - توسط sco1385 - ۱۳۸۸/۱۱/۱۱، ۱۸:۳۲:۴۵ عصر
RE: مشکل با پلاگین کادر آواتار (Framed Avatar ) - توسط amirpcp30 - ۱۳۸۸/۱۱/۱۱، ۱۹:۴۴:۵۵ عصر
RE: مشکل با پلاگین کادر آواتار (Framed Avatar ) - توسط Pars - ۱۳۸۸/۱۱/۱۱، ۱۹:۵۱:۰۵ عصر
RE: مشکل با پلاگین کادر آواتار (Framed Avatar ) - توسط amirpcp30 - ۱۳۸۸/۱۱/۱۱، ۲۰:۲۷:۲۷ عصر
RE: مشکل با پلاگین کادر آواتار (Framed Avatar ) - توسط Pars - ۱۳۸۸/۱۱/۱۱، ۲۰:۳۰:۱۹ عصر
RE: مشکل با پلاگین کادر آواتار (Framed Avatar ) - توسط aminxa - ۱۳۸۸/۱۱/۱۳، ۰۱:۴۸:۱۳ صبح
RE: مشکل با پلاگین کادر آواتار (Framed Avatar ) - توسط Pars - ۱۳۸۸/۱۱/۱۳، ۰۱:۵۷:۴۹ صبح
RE: مشکل با پلاگین کادر آواتار (Framed Avatar ) - توسط Mamal92 - ۱۳۸۸/۱۲/۸، ۱۸:۱۰:۳۴ عصر
RE: مشکل با پلاگین کادر آواتار (Framed Avatar ) - توسط love - ۱۳۸۹/۲/۳۰، ۲۰:۱۴:۳۱ عصر
RE: مشکل با پلاگین کادر آواتار (Framed Avatar ) - توسط tokkistar - ۱۳۸۹/۱۲/۲، ۰۵:۱۴:۲۶ صبح

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  گزارش مشکل در پلاگین کادر آواتار نسخه ی جدید ires 1 3,000 ۱۳۸۸/۱۱/۱۶، ۱۲:۴۹:۱۱ عصر
آخرین ارسال: Pars
  مشکل با پلاگین آمارفعالیت و درجه کاربر و کادر آواتار ires 1 2,700 ۱۳۸۸/۱۱/۱۳، ۱۵:۱۲:۱۰ عصر
  مشکل در قالب کادر دار کردن آواتار amirpcp30 2 3,233 ۱۳۸۸/۱۱/۱۱، ۱۸:۰۶:۰۹ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان