۱۳۹۰/۱۰/۲۰، ۰۹:۱۶:۴۹ صبح
آخرین بستهی MyBB: نسخهی 1.8.27 MyBB منتشر شد
|
حذف VIP و جایگزینی با سیستم انتقال در مای بی بی ایران
|
|||||||||||||||||||||
ممنون میشم منم در جریان این کارهاتون عزیز قرار دهید
![]() پیشنهاد میکنم عملی بشه چون بشخصه فکر میکنم کاربران فعال بی انگیزه مشن
۱۳۹۰/۱۰/۲۰، ۰۹:۳۰:۴۶ صبح
(۱۳۹۰/۱۰/۲۰، ۰۹:۱۰:۳۱ صبح)Mohammad-Za نوشته است:(۱۳۹۰/۱۰/۲۰، ۰۹:۰۷:۱۰ صبح)doodoo نوشته است:(۱۳۹۰/۱۰/۲۰، ۰۹:۰۳:۲۷ صبح)Mohammad-Za نوشته است:به نظر من اصلا جالب نیست چون خیلی بچههای معمولی هستند که عالی ترجمه میکنند(۱۳۹۰/۱۰/۲۰، ۰۸:۲۹:۱۱ صبح)goldenaxis نوشته است: خیلی خیلی ببخشید که با موضوع بحث زیاد مرتبط نیست! من می گم برا کابران هم دسترسی قرار بدین اما ارسال های پولی کاربرای معمولی پس از تایید نمایش داده یشه.![]()
۱۳۹۰/۱۰/۲۰، ۰۹:۳۳:۰۰ صبح
۱۳۹۰/۱۰/۲۰، ۰۹:۴۲:۰۸ صبح
ببخشید.
ولی این پلاگین یه باگ داره که میشه پولی ها رو مجانی خرید. نمی تونم چگونگی استفاده از این باگ رو بگم فقط گفتم بدونید! ![]() ![]()
۱۳۹۰/۱۰/۲۰، ۰۹:۴۴:۱۱ صبح
۱۳۹۰/۱۰/۲۰، ۰۹:۴۹:۴۱ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۳۹۰/۱۰/۲۰، ۰۹:۵۱:۲۳ صبح، توسط Mohammad-Za.)
(۱۳۹۰/۱۰/۲۰، ۰۹:۴۲:۰۸ صبح)tofighi نوشته است: ببخشید. شما اگر از هر روشی به محتوای ارسالهای غیررایگان دست یافتید، نوشجانتان .اما مطمئن باشید این پلاگین هیچگاه در دسترس شما قرار نخواهد گرفت.
۱۳۹۰/۱۰/۲۰، ۰۹:۵۳:۳۸ صبح
دوستان محبت میکند حد اقل بگید این پلاگین چه شخصی نوشته ازش تقدیر کنیم
![]()
۱۳۹۰/۱۰/۲۰، ۰۹:۵۵:۵۰ صبح
۱۳۹۰/۱۰/۲۰، ۰۹:۵۶:۳۸ صبح
(۱۳۹۰/۱۰/۲۰، ۰۹:۴۴:۱۱ صبح)AR@KST@R نوشته است:راست می گیدا....(۱۳۹۰/۱۰/۲۰، ۰۹:۴۲:۰۸ صبح)tofighi نوشته است: ببخشید. اصلا حواسم به رمزشون نبود! ![]() ![]() ![]() وگر نه می شد ازش سوء استفاده کرد. ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

من می گم برا کابران هم دسترسی قرار بدین اما ارسال های پولی کاربرای معمولی پس از تایید نمایش داده یشه.