موضوعها: 0
اعتبار:
0
۱۳۹۰/۱۰/۹، ۰۷:۲۴:۵۹ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۳۹۰/۱۰/۹، ۰۷:۳۱:۱۷ صبح، توسط tab_100.)
ممنون ولی همین مشکل است که راهنمایی نمیشه من خودم هم گفتم مشکل داره ولی چند بار باید نصب کنم
من اینهم بگم در اخر نصب که می گه لوک راپاک کنم من پاک می کنم ولی باز اختار فایل لوگ را می ده - تا میام گل پوشه اینستال را پاک می کنم میره مدیریت
شده یک بار درست راهنمایی کنید تشکر می کنم واله
موضوعها: 30
اعتبار:
0
۱۳۹۰/۱۰/۱۱، ۰۹:۰۷:۳۴ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۳۹۰/۱۰/۱۱، ۱۱:۳۵:۵۵ صبح، توسط Hamedi.)
سلام
با موفقیت آپدیت شد . قالب رو هم به روز کردم
ولی هر کار میکنم تو پلاگین پرواستتس ، تگ سراسری رو فعال میکنم و جایگذاری میکنم باز نمیتونم بیارمش تو صفحه اصلی مشکل از کجاست ؟؟؟
................................................................
بعد از آپدیت پلاگین Board Messages نصب شد و پیام های قبلی که بود رو نشون میده ولی تنظیماتش تو پنل نیست !!!!!!!!! این چه مشکلیه ؟
موضوعها: 6
اعتبار:
2
۱۳۹۰/۱۰/۱۳، ۲۲:۱۴:۵۹ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۳۹۰/۱۰/۱۳، ۲۲:۱۶:۴۳ عصر، توسط rainboy.)
سلام
من مشکلم چند بار مطرح کردم بعد یکی از دوستان راهنمایی کرد که من خودم سرچ کرده بودمش پیدا کرده بودم یعنی کلا کمکی ندیدم
ترو خدا یکی کمک کنه دیگه همش دارم دستکاری میکنم بدتر میشه الانم که بازم قاط زده یه پ خ میدی 4 تا میره پلاگین بازدید پروفایل دو تا شده یا لینک پایین انجمن خراب شده و مشکلات دیگه یکی لطف کنه کمک اساسی برسونه واقعا موندم چطوری دیگه عمل کنم همه راهم رفتم نشد یکی از مسئولین انجمن لطف کنه کمکی کنه من کلا یه ماهه با مای بی بی آشنا شدم زیاد وارد نیستم ولی الان دارن عضوام یکی یکی میرن راستی لیست تشکرامم اصلا کار نمیده میگم کلا داغون شده خیلی خیلی ممنون میشم کمک کنید
موضوعها: 6
اعتبار:
2
پس بی زحمت بگین اگه من یه بکاپ از دیتابس بگیرم بعد کل انجمنو پاک کنم و نسخه 1.6.5 رو دوباره نصب کنم میتونم با همون بکاپ مطالب و اعضا رو برگردونم؟
موضوعها: 14
اعتبار:
2
به این تگ برای اینه که کاربر جدید بلند نشه و ثبت نام کنه و لینک سایتش رو توی امضا بزاره و بک لینک مجانی بگیره. این تگ باعث میشه موتور های جستجو این لینک رو بک لینک حساب نکنن و سایتتون انبوهی از لینک به بیرون نداشته باشه و سئو بالا بره.
موضوعها: 58
اعتبار:
6
سلام دوستان زیر انجمن من این متن نشون داده میشه البته بعد از ارتقا
DIRECT INITIALIZATION OF THIS FILE IS NOT ALLOWED
PLEASE MAKE SURE IN-MYBB IS DEFINED
ممنون میشم راهنمایی کنید
موضوعها: 33
۱۳۹۰/۱۰/۲۳، ۱۲:۵۲:۳۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۳۹۰/۱۰/۲۳، ۱۲:۵۳:۱۳ عصر، توسط jalal.m.)
درود
چی نصب کردید قبل ازتبدیل یا قبل از ان؟