هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکلات حل نشده‌ی شما
سلام
من ادیتور های MyBB WYSIWYG Editor (1.0.3) و پاسخ سریع پیشرفته (1.0.3) نصب کردم
اما ادیتور پاسخ سریع کار نمیکنه و ادیتور وایسویگ هم اینطوری هستش که توی فایل ضمیمه کردم
پاسخ
سلام خسته نباشید من یک سایت درست کردم به ادرس bankmemari.irموردی نداشت اما دو روزه از سایت خارج میشم میره http://www.bankmemari.ir/index.php اما اصلا باز نمیشه مثلا باید یکی از لینک های دیگه رو مثل رو بزنم http://www.bankmemari.ir/zarinpal.php و بعد از نام کاربری و رمز عبور وارد بشم تو رو خدا کمکم کنید.شما وارد ترید بالاخره. اون صفحه که سه تا کار گفته بود انجام بدین رو انجام دادم ولی همین طوریه.مرسی
پاسخ
سلام
مشکل من اینه که هرکاری می کنم نمی تونم توی این بخش تاپیک ایجاد کنم
نمی دونم چرا
پپس سوالمو اینجا می پرسم
این آدرس انجمن منه
www.rebelvips.ir/forum
مشکل اینه که من مدیر کلم لاگینم کردم ولی نه قابلیت حذف پست دارم نه حذف تاپیک
چی کار باید بکنم ؟
پاسخ
سلام
منم یه مشکل دارم
می خوام تمام پیامهایی که از طرف سایت ارسال می شه ( به ایمیل کاربرها ( مثل اعلام پیام خصوصی - اعلام تعییر پسورد و ... ) یه قالب داشته باشه

یعنی یه عکس بیاد بالا و نوشته ها زیر عکس و ...

می شه راهنمایی کنی
پاسخ
سلام میخواستم بدونم تنظیمات یا پلاگینی هست واسه نمایش کاربران مخفی؟Confused سرچ کردم گشتم نبودUndecided
کمک کنید خیلی خیلی خیلی ممنون میشمBlush
پاسخ
مرسی دیدم Blush ممنون
پاسخ
با سلام
یه مای بی بی نصب کردم و به بخش ادمین لاگین میشم ولی در بخش خود انجمن هر چی لاگین رو میزنم وارد نمیشه؟!
لطا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
پاسخ
سلام کمکم کنین لطفا وقتی وارد کنترل پنل مدیریت مای بی بی میشم و می خوام برم به یه قسمت تا تنظیمش کنم میگه وارد شو و وقتی که وارد میشم بازم همون تکرار میشه
و اصلا وارد تنظیمات نمیشه
لطفا به جان من کمک کنین
میگه: دوره‌ی مدیریتی نامعتبر است.
پاسخ
لطفا کمک کنین الان باید فوری هدرم رو عوض کنم ولی وقتی وارد میشم به کنترل پنل یکی از بخش ها رو که انتخاب می کنم میگه: دوره‌ی مدیریتی نامعتبر است و دیگه هرگز وارد نمیشه
پاسخ
کسی پاسخ گو نیست؟HuhHuh
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان