موضوعها: 6
اعتبار:
1
با سلام و عرض تبریک سال نو،
بهتره در قسمت تنظیمات هر پلان عضویت آپشنی تحت عنوان فعال بودن/غیر فعال بودن آن پلان فرار داده بشه. چون مثلا وقتی لازم باشه به مناسبتهای خاص مثل نوروز پلان جدیدی بذاریم که این پلان بعد از آن مناسبت پاک خواهد شد در لاگهای افرادی که این پلان را انتخاب کردند بعد از پاک شدن پلان، مشخصات پلان انتخابی مشخص نمیشه.
موضوعها: 6
اعتبار:
0
۱۳۹۱/۱/۳، ۰۰:۰۵:۰۲ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۳۹۱/۱/۳، ۰۱:۰۰:۰۵ صبح، توسط masoudiv.)
دمتون گرم بیدار نشدید.
جون من یکی جواب بده خیلی لازمش دارم.
دستتون درد نکنه
موضوعها: 0
اعتبار:
0
۱۳۹۱/۱/۱۹، ۰۹:۱۰:۴۸ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۳۹۱/۱/۱۹، ۰۹:۱۳:۱۹ صبح، توسط never.)
سلام،
تشکر بابت این پلاگین کاربردی و مفید.
با توجه به عنوان این پلاگین (عضویت آنی) من فکر می کردم که کاربران مهمان میتونند از طریق صفحه zarinpal.php عضو بشن، اما ظاهراً اینگونه نیست و ابتدا باید به روش عادی عضو شد و بعد به صفحه zarinpal.php رجوع کرد.
از طرفی، توی تنظیمات این پلاگین حتی اگر گروه کاربران مهمان جزو گروههای محروم شده نباشه باز هم گروه مهمان نمیتونه به صفحه zarinpal.php دسترسی داشته باشه.
اگر میشه این امکان رو فراهم کنید تا اعضای مهمان بتونند از طریق همین صفحه zarinpal.php عضو بشن.
با تشکر مجدد
موضوعها: 0
اعتبار:
0
بعد از اینکه مهلت عضویت کاربری تموم میشه، یه پیغام خصوصی مبنی بر پایان یافتن عضویت به کاربر ارسال میشه.
آیا امکانش هست این پیغام خصوصی هم مثل بقیه پیغام خصوصی ها از قسمت تنظیمات قابل ویرایش باشه؟
موضوعها: 3
اعتبار:
1
سلام
من میخوام یه قسمت از تاپیک هام پولی باشن . مثلا کاربر باید در ازای پرسیدن یک سوال 1000 تومن پرداخت کنه .
حالا چجوری میتونم همیچین کاری رو بکنم ؟ میشه راهنماییم کنید