هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[محصول MyBBIran] عضویت آنی در گروه ویژه پس از پرداخت زرین پال
(۱۳۹۰/۵/۲۹، ۰۰:۴۱:۵۴ صبح)Mohammad-Za نوشته است: * در صورتی که در هنگام انتقال به سایت زرین پال با متن "بازگشت به صفحه ی اصلی وب سایت" رو به رو می شوید در قسمت تنظیمات پلاگین Soap را انتخاب کنید. و اگر پس از فعال کردن Soap با خطایی مواجه شدید از مدیر سرور خود بخواهید یا Soap را برای شما فعال کند و یا توابع curl_exec و curl_multi_exec را برای شما فعال کند.
(در صورتی که curl_exec و curl_multi_exec فعال شوند در قسمت تنظیمات پلاگین NuSoap را انتخاب کنید.)

یعنی نمیشه همزمان Soap و توابع Curl فعال باشند و از گزینه Soap استفاده کرد؟
پاسخ
(۱۳۹۰/۱۲/۱۴، ۰۱:۳۰:۴۹ صبح)goldenaxis نوشته است:
(۱۳۹۰/۵/۲۹، ۰۰:۴۱:۵۴ صبح)Mohammad-Za نوشته است: * در صورتی که در هنگام انتقال به سایت زرین پال با متن "بازگشت به صفحه ی اصلی وب سایت" رو به رو می شوید در قسمت تنظیمات پلاگین Soap را انتخاب کنید. و اگر پس از فعال کردن Soap با خطایی مواجه شدید از مدیر سرور خود بخواهید یا Soap را برای شما فعال کند و یا توابع curl_exec و curl_multi_exec را برای شما فعال کند.
(در صورتی که curl_exec و curl_multi_exec فعال شوند در قسمت تنظیمات پلاگین NuSoap را انتخاب کنید.)

یعنی نمیشه همزمان Soap و توابع Curl فعال باشند و از گزینه Soap استفاده کرد؟
چرا نشود؟Wink
بله امکان پذیر است.

پاسخ
 سپاس شده توسطgoldenaxis (۱۳۹۰/۱۲/۱۴، ۰۶:۱۳:۱۳ صبح)
درود

از جناب آقای محمد تقاضا داریم که فکر ورژن بعدی هم باشند.{شاید هم در حال انجام باشه که خوب از بی اطلاعی بوده}

امیدوارم در ورژن بعدی بشه ساعتی هم بسته اضافه کرد چون کسی که یک فایل را میخواد باید هزینه 24 ساعت را بده در صورتی که میشه هزینه 1 ساعت را داد.

و اینکه بشه افراد قدیمی که عضو هستند ولی بصورت سیستمی از عضویت خارج نمیشند را نیز اضافه کرد.

ممنونم
[تصویر:  baner-iranshahrsaz.com.gif]
پاسخ
 سپاس شده توسطgeo (۱۳۹۰/۱۲/۱۴، ۱۳:۱۱:۱۷ عصر) ، darya1012 (۱۳۹۰/۱۲/۱۵، ۰۴:۰۹:۳۱ صبح) ، Mohammad-Za (۱۳۹۰/۱۲/۱۶، ۰۵:۰۵:۱۱ صبح)
با سلام
این پلایگن را نیز نصب کردم اما با انتخاب هر بسته ، عبارت "تراکنشی با اين مشخصات پيدا نشد." در زرینپال نمایش داده میشود. غیرفعال-فعال هم شد اما باز همان طور است.
دوستان نظری دارند؟
پاسخ
(۱۳۹۰/۱۲/۱۵، ۱۶:۴۱:۳۴ عصر)kamiar3712 نوشته است: با سلام
این پلایگن را نیز نصب کردم اما با انتخاب هر بسته ، عبارت "تراکنشی با این مشخصات پیدا نشد." در زرینپال نمایش داده میشود. غیرفعال-فعال هم شد اما باز همان طور است.
دوستان نظری دارند؟

1- نداشتن Merchant ID
2- Merchant ID اشتباه
این دو را بررسی کنید.
پاسخ
 سپاس شده توسطDoodoo (۱۳۹۰/۱۲/۱۶، ۰۵:۱۴:۱۴ صبح) ، kamiar3712 (۱۳۹۰/۱۲/۱۶، ۰۵:۵۳:۱۱ صبح)
ممنون محمد جان
مشکل از این نیست.این تنظیمات را چک . درستی آن را تست کرده ام.
مشکل از آی پی سرور بود که به درستی در زرینپال تنظیم نشده بود که تنظیم کردم.
تشکر از شما
پاسخ
سلام

من یک کاربر جدید ساختم که ببینم فرآیند کار چجوری هست، تنها موردی که جای سوال داشت اینه که چرا

ساعت اتمام عضویت با ساعت انجمن برای من فرق داره ؟

(ساعت صحیح، ساعت انجمن است - البته اونم یک ساعت جلو هست)

Heart

[تصویر:  b1378d0b80ae.jpg]
پاسخ
(۱۳۹۰/۱۲/۱۸، ۰۷:۰۲:۱۱ صبح)geo نوشته است: سلام

من یک کاربر جدید ساختم که ببینم فرآیند کار چجوری هست، تنها موردی که جای سوال داشت اینه که چرا

Heart

این زمان بر اساس ساعت کاربر است.
اگر از نظر شما این یک مشکل است، می توان آن را در نسخه بعدی حل کرد.
پاسخ
 سپاس شده توسطgeo (۱۳۹۰/۱۲/۱۸، ۰۸:۲۴:۵۰ صبح)
(۱۳۹۰/۱۲/۱۸، ۰۸:۱۸:۴۷ صبح)Mohammad-Za نوشته است:
(۱۳۹۰/۱۲/۱۸، ۰۷:۰۲:۱۱ صبح)geo نوشته است: سلام

Heart

این زمان بر اساس ساعت کاربر است.
اگر از نظر شما این یک مشکل است، می توان آن را در نسخه بعدی حل کرد.

درسته، الان که چک کردم ساعت کاربری که باهاش خریده بودم، دیدم همینه.

با این حساب نه نیازی نیست، چون این جوری چندین ساعت بدهکار خریدار می شویم.

سپاسHeart

من دوتا درخواست داشتم که اگر امکان تغییر در آن هست، لطفا راهنمایی بفرمایید :

1- آیا میشه یک فیلدی در قسمت مدیریت این پلاگین اضافه کرد که بشه یک سری ایمیل وارد کرد و امکان خرید کردن کاربران صاحب این ایمیل ها نباشه

(مثل همین محروم کردن بر اساس شماره گروه که گذاشتید، برای ایمیل هم این امکان باشه)

2- وقتی که یک گروه را از خرید محروم می کنیم، همان پیام همیشگی : شما اجازه دسترسی ندارید و ....

نشان داده میشه، میشه برای این پلاگین از یک متن آماده شده توسط مدیر سایت استفاده کرد بجای اون متن اصلی.

(مثلا نمی خوایم مدیر انجمن یا ناظم، عضو ویژه بشن و مثلا می خوایم بجای اون متن، یک متن تشکر از اقدام شما، نمایش داده بشه واسشون)
پاسخ

[تصویر:  Untitled-3.jpg]

درود

یه همچین چیزی میخوام برای انجمن

کاربرانی عضویت گروه ویژه هستن به صورت رندم یا اسلاید شو مشخصاتشون بالای انجمن قرار بگیره

پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان