هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اسکرول افقی !
سلام

دوستان این اسکرول افقی که تو انجمن من خورده برای چی هست ؟

یک راهنمایی کنید ممنون میشم ،

مثلا این صفحه رو مشاهده کنید : http://www.vsb.ir/showthread.php?tid=26

....
پاسخ
لینک که گذاشته اید برای من بالا نمیاد

این مشکل قبلا خیلی مطرح شده مربوط به عرض ادیتور هست . پیشنهاد میکنم در هر زمینه ای که سوال دارید اگر هم اینجا جستجو نکردید یکبار توی گوگل سرچ کنید براحتی پیدا میکنید :

http://www.google.com/search?q=%D8%A7%D8...be7d3ce775
پاسخ
 سپاس شده توسطMoh@mm@d (۱۳۹۰/۱/۲۶، ۲۰:۵۷:۱۶ عصر)
عزیز عرض ادیتور رو که خودم تنظیم کردم .... بیرون نزده که

این آموزشو خودم استفاده کردم برای عرض ادیتور

مگه شما نگاه کردی زده بود بیرو ن؟

....
پاسخ
عرض ادیتور رو از پیکسل به درصد تغییر بدید بکنید 100%
پاسخ
 سپاس شده توسطDJMOKHTAR (۱۳۹۰/۱/۲۶، ۲۱:۳۷:۴۰ عصر) ، Moh@mm@d (۱۳۹۰/۱/۲۶، ۲۱:۳۹:۰۰ عصر)
(۱۳۹۰/۱/۲۶، ۲۰:۵۷:۳۸ عصر)turboo نوشته است: عزیز عرض ادیتور رو که خودم تنظیم کردم .... بیرون نزده که

این آموزشو خودم استفاده کردم برای عرض ادیتور

مگه شما نگاه کردی زده بود بیرو ن؟

متاسفانه سایت شما برای من بالا نمیاد Server not found میزنه . ولی در کل عرض ادیتور رو باید اونقدر کمش کنید که اسکرول بره . چند وقت پیش همین مشکل داشتم با کم کردن عرض ادیتور رفع شد مشکل در اصل مربوط به پلاگین پاسخ سریع پیشرفته که ناسازگار هست . میتونید بجای ویرایش عرض ادیتور اون پلاگین را غیر فعالش کنید
پاسخ
 سپاس شده توسطMoh@mm@d (۱۳۹۰/۱/۲۶، ۲۱:۳۹:۰۱ عصر)
اون 100% هست درسته

نقل‌قول: <textarea style="width: 100%; padding: 4px; margin: 0;" rows="7" cols="50" name="message" id="message" tabindex="1"></textarea>

البته این برای پاسخ سریع هست که تو صفحات میاد

....
پاسخ
من اینطوری تنظیم کردم رفع شد شما هم اعداد را مثل زیر تنظیم کنید:

کد php:
<td class="trow1">
                    <
div style="width: 95%">
                        <
textarea style="width: 70%; padding: 4px; margin: 0;" rows="16" cols="60" name="message" id="message" tabindex="1"></textarea>
{
$codebuttons}
                    </
div>
                    <
div class="editor_control_bar" style="width: 95%; padding: 4px; margin-top: 3px; display: none;" id="quickreply_multiquote"
پاسخ
 سپاس شده توسطMoh@mm@d (۱۳۹۰/۲/۲، ۱۱:۲۰:۳۵ صبح) ، shinoda (۱۳۹۰/۲/۳۰، ۰۰:۰۹:۰۵ صبح) ، geo (۱۳۹۰/۷/۲۱، ۱۴:۱۸:۳۷ عصر) ، شماره مجازی (۱۴۰۱/۸/۲۶، ۰۱:۵۰:۳۸ صبح) ، گراف مسنجر (۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۴:۱۲:۴۸ صبح) ، چارتر ۴۲۴ (۱۴۰۲/۹/۱۲، ۱۵:۱۲:۵۱ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان