۱۳۹۱/۱۱/۲۶، ۱۰:۳۹:۵۰ صبح
درود اشتباه هستش شک نکنید
تو نام و نام کاربری دیتا دقت کنید
|
چت روم برای انجمن
|
||||||
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۶، ۱۰:۳۹:۵۰ صبح
درود اشتباه هستش شک نکنید
۱۳۹۱/۱۱/۲۶، ۱۱:۱۱:۲۳ صبح
خیلی خوب نصب شد
فقط یه مشکلی داره من که وارد میشم (10:08:18) ChatBot: Poorya logs into the Chat. (10:08:20) ChatBot: Poorya has been logged out (Timeout). (10:08:20) ChatBot: Poorya logs into the Chat. (10:08:30) ChatBot: Poorya has been logged out (Timeout). (10:08:31) ChatBot: Poorya logs into the Chat. (10:08:34) ChatBot: Poorya has been logged out (Timeout). (10:08:34) ChatBot: Poorya logs into the Chat. (10:08:37) ChatBot: Poorya has been logged out (Timeout). (10:08:37) ChatBot: Poorya logs into the Chat. (10:08:40) ChatBot: Poorya has been logged out (Timeout). (10:08:40) ChatBot: Poorya logs into the Chat. (10:08:43) ChatBot: Poorya has been logged out (Timeout). (10:08:43) ChatBot: Poorya logs into the Chat. (10:08:45) ChatBot: Poorya has been logged out (Timeout). (10:08:45) ChatBot: Poorya logs into the Chat. (10:08:47) ChatBot: Poorya has been logged out (Timeout). (10:08:48) ChatBot: Poorya logs into the Chat. (10:08:50) ChatBot: Poorya has been logged out (Timeout). (10:08:50) ChatBot: Poorya logs into the Chat. (10:08:53) ChatBot: Poorya has been logged out (Timeout). (10:08:53) ChatBot: Poorya logs into the Chat. (10:08:57) ChatBot: Poorya has been logged out (Timeout). (10:08:57) ChatBot: Poorya logs into the Chat. هی پشت سر هم اینا رو میاره مشکل از چیه؟
۱۳۹۱/۱۱/۲۶، ۱۱:۱۷:۳۲ صبح
(۱۳۸۹/۱۲/۲۴، ۱۷:۴۳:۳۱ عصر)behnam9856 نوشته است:(۱۳۸۹/۱۲/۲۴، ۱۶:۴۹:۵۳ عصر)saaaaam نوشته است: من مراحل رو طبق دستور انجام دادم ولی وقتی وارد محیط چت میشم داخل چت روم خط های زیر به صورت مستمر و مداوم نمایش داده می شه . و کل صفحه پر میشه از این پیغام ها .
۱۳۹۱/۱۲/۳، ۰۱:۰۲:۵۵ صبح
درود.
چجوری باید اتاق ایجاد کرد؟ همچنین چجوری باید ناظر انتخاب کرد؟
۱۳۹۱/۱۲/۳، ۱۵:۵۳:۲۸ عصر
چرا نشه دوست من؟
۱۳۹۱/۱۲/۲۰، ۲۲:۲۱:۲۰ عصر
دوستان من دوتا مشکل دارم و کل تاپیک رو هم خوندم.
اول ممنون از این پلاگین عالی و دوم ممنون از راهنمایی ها. میشه یکی بگه من اگر بخواه اسم ورودی چت رومو از آجاکس چت به اسم دیگه ای تغییر بدم چیکار کنم؟ دوم اینکه الان تمام مدیران من تو انجمن تو چت روم هم دسترسی مدیریت دارن و من چطوری میتونم این دسترسی هارو محدود کنم و مدیریت جداگانه برای چت روم انتخاب کنم. ممنون
۱۳۹۱/۱۲/۲۹، ۱۵:۵۰:۰۰ عصر
کسی نیست جواب منو بتونه بده؟
۱۳۹۱/۱۲/۲۹، ۱۷:۴۲:۲۹ عصر
(۱۳۹۱/۱۲/۲۰، ۲۲:۲۱:۲۰ عصر)mohana نوشته است: دوستان من دوتا مشکل دارم و کل تاپیک رو هم خوندم.درود اول اینکه گفته شده قبلا عزیزم سوال اولتون تو خود فایل قابل ویرایش دوما این کاری که شما میخواین یکم سخت این کاری که بهتون میگم راحت تر الان این چت روم با ای دی گروه ها کار میکنه میتونی گروهی که مدیر و ویرایش کنی بکنی مدیر ارشد یا معاون مدیر کل بعدش یک گروه دیگه برا مدیر درست کنی در این صورت خیلی راحت تر میشه یا اصلا همون گروه مدیر الان بکن مدیر چت روم من که اینکارو کرده بودم خیلی عالی هم بود
| ||||||
|
|