۱۳۸۹/۸/۱۹، ۲۲:۵۷:۳۵ عصر
آخرین بستهی MyBB: نسخهی 1.8.27 MyBB منتشر شد
|
[محصول MyBBIran] ویرایشگر WYSIWYG HotEditor
|
|||||||||
|
۱۳۸۹/۸/۱۹، ۲۳:۲۵:۱۸ عصر
(۱۳۸۹/۸/۱۹، ۲۳:۱۴:۵۹ عصر)h.ghahremani نوشته است: اجتمالا تو ورژن شماره دو حل بشه نه اشتباه میگید من دلیلشا فهمیدم مال فایل class_parser.php هست میتونید توی انجمن امتحان کنید
۱۳۸۹/۸/۱۹، ۲۳:۳۳:۰۸ عصر
۱۳۸۹/۸/۲۰، ۰۷:۳۹:۱۹ صبح
(۱۳۸۹/۸/۲۰، ۰۳:۱۴:۴۶ صبح)h.ghahremani نوشته است: اولین باگ که رفع شد سلام من منظورتا نفهمیدم باید کاری بکنیم؟
۱۳۸۹/۸/۲۰، ۰۸:۰۰:۱۵ صبح
۱۳۸۹/۸/۲۰، ۱۴:۳۶:۰۳ عصر
(۱۳۸۹/۸/۲۰، ۰۸:۱۳:۴۵ صبح)h.ghahremani نوشته است: مشکل از اون نیست از نوع فریم کدهاست عزیزم الکی که نمیگم شما فایل class_parser.php که تو پکیج مای بی بی هست رو بریز ببین چی میشه
۱۳۸۹/۸/۲۳، ۰۰:۱۰:۱۸ صبح
سلام به همه مدیران و دوستان عزیز
من همه این تاپیک رو خوندم. ولی آخرش متوجه نشدم که این ویرایشگر رو میشه نصب کرد یا نه؟ مثلا الان همین انجمن مگه از این وایرایشگر استفاده نمی کنه؟ اگر میکنه پس چرا مشکلاتی که دوستان گفتند رو نداره؟ بالاخره این ویرایشگر رو اگر نصب کردیم این مشکلات پیش میاد؟
۱۳۸۹/۸/۲۳، ۰۲:۱۲:۴۰ صبح
(۱۳۸۹/۸/۲۳، ۰۰:۱۰:۱۸ صبح)reza41 نوشته است: سلام به همه مدیران و دوستان عزیز اینن انجمن این ویرایشگر رو نداره ویرایش گر مشکلی نداره شما فقط تا اینا نصب کنید سرچت خراب میشه که اگه هی به انجا سر بزنی مطمئن باش خیلی زود این مشکلش هم حل میشه
۱۳۸۹/۸/۲۳، ۱۱:۴۸:۳۲ صبح
من میگم بیاید همین ادیتور مای بی بی رو پیشرفته کنیم خرجش کم تره
۱۳۸۹/۸/۲۳، ۱۲:۰۵:۲۳ عصر
(۱۳۸۹/۸/۲۳، ۰۲:۱۲:۴۰ صبح)S-ARM نوشته است:(۱۳۸۹/۸/۲۳، ۰۰:۱۰:۱۸ صبح)reza41 نوشته است: سلام به همه مدیران و دوستان عزیز پس این انجمن از چه ویرایشگری استفاده می کنه؟
| |||||||||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان