هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[محصول MyBBIran] ویرایشگر WYSIWYG HotEditor
سلام منم مشكلي دارم باهاش كه كسي بغيراز ادمين سايت نميتونه پستهاشو ويرايش كنه لطفا راهنمايي كنيد كه چكار بايد كنم

متشكرم
(۱۳۸۹/۸/۹، ۱۱:۵۳:۱۹ صبح)s.moein.h نوشته است: دوستان من فایل ها رو آپلود کردم ...
تو پاخ سریع که ارور می ده ، پیامی وارد نشده است !
تو پاسخ جدید هم که اصلا قالب به هم ریخته و دو تا ادیتور اومده و اصلا کار نمی کنه !
حالا چه جوری می شه به قبل برگردونیم ؟!؟؟!؟!

دوست عزیزاین مشکل شما رو من در همین تاپیک در صفحه ی 4نحوه ی برطرف کردنش را توضیح دادم که مشکل اینکه ادیتورها مخلوط شدن ازینه که مای کد ادیتور و شکلک های خود مای بی بی را غیر فعال نکرده اید ازین ادرس اقدام کنین:
کنترل پنل مدیر کل > پیکربندی > تنظیمات > Clickable Smilies and BB Code
 سپاس شده توسطMohammad-Za (۱۳۸۹/۸/۹، ۱۹:۴۸:۰۸ عصر)
(۱۳۸۹/۸/۹، ۱۵:۲۹:۰۳ عصر)offlinedvb نوشته است: سلام منم مشكلي دارم باهاش كه كسي بغيراز ادمين سايت نميتونه پستهاشو ويرايش كنه لطفا راهنمايي كنيد كه چكار بايد كنم

متشكرم

با عرض معذرت ميدونم وقتي از سوالم نگذشته وزوده ولي تو انجمن بنده شكايت رفته بالا توراخدا بگيد چكار كنم
 سپاس شده توسطpersiavip (۱۳۸۹/۸/۹، ۱۶:۰۱:۵۴ عصر)
یک سوال.
وقتی این پلاگین رو فعال کنیم کل قالب های موجود ادیتورشون عوض میشه ؟
یعنی میشه چند تا قالب داشته باشیم با چند تا ادیتور ؟
یا حتما باید از همین استفاده کرد وقتی فعاله ؟

------------------------------------------------------------
اگر کسی با شکلک ها توی پاسخ سریع مشکل داره بره اینجا
showthread_quickreply
خط 40
scrolling رو مقدارش رو از no به Yes تغییر بدین ببینین می پسندین یا نه.
بنظر من که بهتر میشه نسبت به قبل
carrow از June 2010 عضو مرجع فارسی MyBB می باشد.
 سپاس شده توسطpersiavip (۱۳۸۹/۸/۹، ۱۶:۳۱:۴۷ عصر) ، S-ARM (۱۳۸۹/۸/۹، ۱۷:۳۲:۱۹ عصر) ، Mohammad-Za (۱۳۸۹/۸/۹، ۱۹:۴۸:۳۸ عصر)
درود
بله من امتحان کردم دیدم توی همه قالب ها ادیتور عوض میشه !Big Grin
[تصویر:  sigpic688_3.gif]
محفلی متفاوت برای تمامی پارسی زبانان در
تمامی شاخه های هنر
تمامی سطوح هنری
تمامی سنین
 سپاس شده توسطpersiavip (۱۳۸۹/۸/۹، ۱۶:۳۱:۲۲ عصر) ، carrow (۱۳۸۹/۸/۹، ۱۶:۴۷:۱۱ عصر)
(۱۳۸۹/۸/۹، ۱۵:۵۹:۱۱ عصر)offlinedvb نوشته است:
(۱۳۸۹/۸/۹، ۱۵:۲۹:۰۳ عصر)offlinedvb نوشته است: سلام منم مشكلي دارم باهاش كه كسي بغيراز ادمين سايت نميتونه پستهاشو ويرايش كنه لطفا راهنمايي كنيد كه چكار بايد كنم

متشكرم

با عرض معذرت ميدونم وقتي از سوالم نگذشته وزوده ولي تو انجمن بنده شكايت رفته بالا توراخدا بگيد چكار كنم

دوستان كمك كنيدموندم چكار كنم كسي نميتونه پست هاشو ويرايش كنه
چكار بايد بكنم من الان نشستم وزودزود دارم f5ميزنم ولي خبري از جواب نيستش خواهش ميكنم يكي بزرگواري كنه جواب بده

(۱۳۸۹/۸/۹، ۱۶:۴۰:۳۱ عصر)offlinedvb نوشته است:

متشكرم

چكار بايد بكنم من الان نشستم وزودزود دارم f5ميزنم ولي خبري از جواب نيستش خواهش ميكنم يكي بزرگواري كنه جواب بده

فکر نکنم ربطی به ادیتور داشته باشه . اینجا رو چک کنید ببینید حل میشه یا نه

کنترل پنل ---> کاربران و گروه ها---> کاربران عضو شده ---> انجمن ها و ارسال ها ---> گزینه های ویرایش/حذف ----> بتواند ارسال های خود را ویرایش کند؟

این گزینه باید تیک خورده باشه. ببینین چطوری میشه
carrow از June 2010 عضو مرجع فارسی MyBB می باشد.
 سپاس شده توسطpersiavip (۱۳۸۹/۸/۹، ۱۶:۵۸:۴۴ عصر)
(۱۳۸۹/۸/۹، ۱۶:۴۹:۵۸ عصر)carrow نوشته است:
(۱۳۸۹/۸/۹، ۱۶:۴۰:۳۱ عصر)offlinedvb نوشته است:

متشكرم

فکر نکنم ربطی به ادیتور داشته باشه . اینجا رو چک کنید ببینید حل میشه یا نه

کنترل پنل ---> کاربران و گروه ها---> کاربران عضو شده ---> انجمن ها و ارسال ها ---> گزینه های ویرایش/حذف ----> بتواند ارسال های خود را ویرایش کند؟

این گزینه باید تیک خورده باشه. ببینین چطوری میشه

تست كردم فعاله درضمن اگه پلاگينو غير فعال ميكنم مشكلي نيست در غير اينصورت تنها من ميتونم پستهارا وريرايش كنم
ويه پيغام مبني بر اينكه شما نميتوانيد اين پست راويرايش كنيد براي بقيه كاربرا مياد
ممنون ميشم كمك كنيد پلاگين خيلي عالي هستش حيف ميشه ما تو انجمن نداشته باشيم
(۱۳۸۹/۸/۹، ۱۶:۱۱:۳۶ عصر)carrow نوشته است: اگر کسی با شکلک ها توی پاسخ سریع مشکل داره بره اینجا
showthread_quickreply
خط 40
scrolling رو مقدارش رو از no به Yes تغییر بدین ببینین می پسندین یا نه.
بنظر من که بهتر میشه نسبت به قبل

با تشکر از توضیحتون
در این مورد ما هم قصد yes کردن این متغیر را داشتیم ولی در بعضی موارد باعث به هم ریختگی انجمن میشد
به خاطر همین این کار رو نکردیم
در ضمن در چند قالب تست شد و تمامی شکلک ها به خوبی و کامل نشون داده میشه
(کادر شکلک ها متحرک هست و شما میتونید جابجاش کنید !)
 سپاس شده توسطpersiavip (۱۳۸۹/۸/۹، ۱۷:۴۵:۰۸ عصر) ، carrow (۱۳۸۹/۸/۹، ۲۰:۱۳:۱۸ عصر)
نقل‌قول: تست كردم فعاله درضمن اگه پلاگينو غير فعال ميكنم مشكلي نيست در غير اينصورت تنها من ميتونم پستهارا وريرايش كنم
ويه پيغام مبني بر اينكه شما نميتوانيد اين پست راويرايش كنيد براي بقيه كاربرا مياد
ممنون ميشم كمك كنيد پلاگين خيلي عالي هستش حيف ميشه ما تو انجمن نداشته باشيم .

به نظر من مشکل نمیتواند از ادیتور باشد.
من دقیقا این پلاگین را روی انجمن خودم نصب کرده ام. می توانید بیایید تست کنید.

در صورت تمایل دسترسی هاست و مدیریت را برای من پ.خ کنید تا بررسی کنم.
 سپاس شده توسطpersiavip (۱۳۸۹/۸/۹، ۲۰:۱۷:۰۹ عصر) ، S-ARM (۱۳۸۹/۸/۹، ۲۱:۰۶:۰۲ عصر) ، offlinedvb (۱۳۸۹/۸/۹، ۲۳:۰۶:۵۷ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان