۱۳۹۰/۷/۱۷، ۰۱:۰۲:۳۶ صبح
سلام 
سئو انجمن من 70% ، یعنی خوبه؟! یا بد!!!
راجب قالب هم یه نظری بدید ، کلی روش کار کردم

سئو انجمن من 70% ، یعنی خوبه؟! یا بد!!!
راجب قالب هم یه نظری بدید ، کلی روش کار کردم
|
انتخاب زیبا ترین انجمن مای بی بی ( مهم )
|
||||||||||||
|
۱۳۹۰/۷/۱۷، ۰۱:۰۲:۳۶ صبح
سلام
![]() سئو انجمن من 70% ، یعنی خوبه؟! یا بد!!! راجب قالب هم یه نظری بدید ، کلی روش کار کردم
۱۳۹۰/۷/۱۷، ۰۱:۱۸:۵۴ صبح
من از بین این سایت هایی که تا حالا دیدم بیشتر از همه از فروم آقای نمکی خوشم اومده:
http://www.community89.ir/index.php یک صفخه light و شیک خیلی از انجمن های دیگه که آدم نگاه می کنه و با موس یکبار از بالا تا پایینش را نگاه می کنه می بینه یک صفحه شلوغه رنگی و فونت ها نمی خونه و ... و میره و دیگه بر نمی گرده. --------------------------------------------------------------------------------------------- البته مهم تر از همه این ها اینه که خیلی از سایت ها بشدت تکراری هستند و جالبه بعضی ها هم گله دارند که چرا بعد از چندماه فعالیت تعداد عضو ها کم هست. خب واسه اینکه همشون مثل هم هستند تکرار مکررات. ساختن انجمن و زیر انجمن هاش ممکنه ظرف چندین روز ساخته بشه ولی ادامه کار کاره هر کسی نیست. چون بعد از یک مدت اگر هدفی نداشته باشی ، میزنه زیر دل آدم و تنها حسن این چندماه وقت گذاشتن میشه کسی یک تجربه جدید به اسم سایت بازی و ادمین بازی. انجمن هایی موفق هستند که روی یک موضوع خاص تمرکز کنند و چیزی فراتر از انجمن های موجود ارایه دهند.
۱۳۹۰/۷/۱۷، ۰۱:۲۳:۰۳ صبح
نقلقول: خیلی از انجمن های دیگه که آدم نگاه می کنه و با موس یکبار از بالا تا پایینش را نگاه می کنه می بینه یک صفحه شلوغه رنگی و فونت ها نمی خونه و ... و میره و دیگه بر نمی گرده. انجمن منم شاملشون میشه
(۱۳۹۰/۷/۱۷، ۰۱:۰۲:۳۶ صبح)ms83 نوشته است: سلام (۱۳۹۰/۷/۱۷، ۰۱:۲۳:۰۳ صبح)ms83 نوشته است:نقلقول: خیلی از انجمن های دیگه که آدم نگاه می کنه و با موس یکبار از بالا تا پایینش را نگاه می کنه می بینه یک صفحه شلوغه رنگی و فونت ها نمی خونه و ... و میره و دیگه بر نمی گرده. سلام البته خیلی از چیز ها سلیقه ای هست ، از دید مدیر سایت قشنگ هست ممکنه از دید یک کاربر نباشه. مثلا من خودم از رنگ های تیره خوشم میاد و از این سبز خوشم نمیاد ، روح نداره. قسمت بالا و پایین سایت یک فضای خالی زیادی دیده میشه. اون منوی بالایی سایت ( کارگاه نقد و ... ) خوبه. یک تک چرخی هم توی انجمن زدمم و اومدم یک لینک را دانلود کنم که ف ی ل ت ر بود. ( قسمت نبود )نظر شخصی من ![]()
۱۳۹۰/۷/۱۷، ۰۲:۴۶:۱۴ صبح
سلام ممنون از نظرت
نقلقول: مثلا من خودم از رنگ های تیره خوشم میاد و از این سبز خوشم نمیاد ، روح نداره. رنگ سبز با نظر دوستان بود که همون بحث سلیقه ای هستش ، البته این قالب با دو رنگه ، آبی هم وجود داره نقلقول: قسمت بالا و پایین سایت یک فضای خالی زیادی دیده میشه. آره این هم یکی از مشکلاته که باید درستش کنم ، اگه دوستان فکر به نظرشون میرسه برای این مورد لطفا راهنمایی کنند
سایت من رو هم یه نگاهی بندازید و اگر نظر بدهید ممنون می شوم
(۱۳۹۰/۷/۱۷، ۲۱:۳۳:۵۹ عصر)الناز نوشته است: انجمن مهرگان ایده خیلی جالبی بوده و فضای انجمنتون دوست داشتنی هست بک گراند هم خوبه قثط ب نظر من چوبهای thead رو اریب کار کنید و رنگ های دیگری رو هم استفاده کنید . همچنین بجای هدر زرد رنگ اگر یه هدر با ترکیب رنگهای سبز و توی مایه های طبیعتی و با طراوت استفاده کنید خیلی روح میده به سایتتون
www.r30.ir انجمن تخصصی هواپیمای مدل
۱۳۹۰/۷/۲۸، ۱۳:۰۴:۳۰ عصر
به من چه نمره ای میدید؟ http://iran-talk.ir/
۱۳۹۰/۷/۲۸، ۱۴:۴۹:۳۲ عصر
دیگه از این بهتر سراغ ندارم اگه دارید بگید .
http://forum.khoramsoft.com/index.php البته به پستها هم سر بزنید. ![]()
| ||||||||||||
|
|