۱۳۹۰/۹/۹، ۰۱:۴۳:۰۷ صبح
برای من قالبتون رو نشون نمیده
|
[برای 1.6] پوسته The Cure
|
||||||||||||
|
۱۳۹۰/۹/۹، ۰۱:۴۳:۰۷ صبح
برای من قالبتون رو نشون نمیده
۱۳۹۰/۹/۹، ۰۶:۰۶:۵۳ صبح
عذرخواهی میکنم
کسی اینجا نیست ؟ من سؤالم رو دیروز مطرح کردم و ممنون میشم دوستان پاسخ بدن چطور میشه عرض این پوسته رو زیاد کرد؟ مثل اینجا : http://forum.darhayebaz.com باتشکر myavarahmadi سابق
کنتر پنل مدیر کل >> پوسته ها >> global.css >> مقدار container و 2 container را برای عرض مورد نظرت ویرایش کن
نقلقول: عرض مهم بودن رو فراموش کن!
تیتر روزنامه ی یکشنبه، زباله ی روزدوشنبه است …
۱۳۹۰/۹/۹، ۰۷:۴۹:۴۸ صبح
(۱۳۹۰/۹/۹، ۰۶:۱۲:۵۰ صبح)hossein72 نوشته است: کنتر پنل مدیر کل >> پوسته ها >> global.css >> مقدار container و 2 container را برای عرض مورد نظرت ویرایش کن بعنوان مثال عرض انجمن آریایی ها چقدر هست ؟!! از طرفی container2 نداره، در عوض علاوه بر container دارای 5تا container دیگه هم هست !! myavarahmadi سابق
۱۳۹۰/۹/۹، ۰۸:۰۱:۰۸ صبح
نقلقول: container73% نقلقول: 2 container73% مهم بودن رو فراموش کن!
ضمن تشکر از جنابعالی
کدامیک از این containerها مدنظر شما هست ؟ container# container .container_wrap# container .container_main# container .subnav# container .subnav a# container .subnav a:hover# کدامیک از این بالایی ها؟ و بعد در فیلد عرض که الان خالی هست باید بنویسم مثلا : 73% ؟ myavarahmadi سابق
۱۳۹۰/۹/۱۰، ۰۹:۲۲:۰۶ صبح
دوست عزیز جناب حسین
ضمن تشکر از شما دوست عزیز که زحمت کشیدید و پاسخی به سؤال من ارائه کردید ممنون میشوم زحمت کشیده و با راهنماییهایتون این مشکل را حل نماییم چون مشکل عرض صفحه همچنان پابرجاست باتشکر myavarahmadi سابق
۱۳۹۰/۹/۱۰، ۰۹:۴۹:۲۴ صبح
نقلقول: دوست عزیز جناب حسین لطفا در کپی رایت خود لینک به مای بی بی رو درست کنید ![]() من که گفتم عزیز باید کجا رو برای عرض ویرایش کنی باید صبر کنی تا دوستان هم در این مورد کمکت کنن مهم بودن رو فراموش کن!
۱۳۹۰/۹/۱۱، ۰۲:۵۶:۱۵ صبح
(۱۳۹۰/۹/۱۰، ۰۹:۲۲:۰۶ صبح)myavarahmadi نوشته است: دوست عزیز جناب حسین سلام به جاي اينهمه سوال يه دسترسي ارسال كنيد تا درست كنيم موفق باشيد
۱۳۹۰/۹/۱۱، ۰۴:۴۴:۰۴ صبح
باسلام
ضمن تشکر از همه ی بزرگواران، صفحه ی 14 در همین موضوع، این مشکل رو بطور کامل حل کرده مجددا ممنون از دوستان myavarahmadi سابق
| ||||||||||||
|
|