۱۳۹۱/۹/۷، ۱۷:۴۵:۲۱ عصر
از نسخه قدیمی تر استفاده کنید فک کنم جواب بده
موفقیت برای اشخاص کم ظرفیت مقدمه گستاخی است
|
[برای 1.6] پلاگین آمار حرفه ای ProStats
|
|||
|
۱۳۹۱/۹/۷، ۱۷:۴۵:۲۱ عصر
از نسخه قدیمی تر استفاده کنید فک کنم جواب بده
موفقیت برای اشخاص کم ظرفیت مقدمه گستاخی است![]()
۱۳۹۱/۹/۷، ۱۸:۰۳:۴۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۳۹۱/۹/۷، ۱۸:۰۴:۱۵ عصر، توسط sohrabi2012.)
(۱۳۹۱/۹/۷، ۱۷:۴۵:۲۱ عصر)yaser0421 نوشته است: از نسخه قدیمی تر استفاده کنید فک کنم جواب بده مشکل حل شد ولی یک سری به انجمن بزنید.این که خیلی پوکیده(قسط توهین به مترجم نداشتم) است؟!!؟ www.Golpaweb.ir/forum
۱۳۹۱/۹/۷، ۱۹:۲۲:۴۵ عصر
به ترجمه ربطی نداره
تنظیمات پلاگین رو ویرایش کنید
۱۳۹۱/۹/۷، ۲۰:۱۴:۴۹ عصر
(۱۳۹۱/۹/۷، ۱۹:۲۲:۴۵ عصر)Behr☺uz نوشته است: به ترجمه ربطی نداره درود تنظیمات رو زیر و رو کردم حل نشد. با سپاس یا علی
انجمن داشتم که فعلاً حذف شد.اما بزودی دوباره راه اندازی می کنم
shamsipour.ir
۱۳۹۱/۹/۷، ۲۰:۵۸:۴۲ عصر
نمایش آخرین ارسال هارو بله بزنید
موفقیت برای اشخاص کم ظرفیت مقدمه گستاخی است![]()
۱۳۹۱/۹/۷، ۲۱:۱۱:۵۹ عصر
(۱۳۹۱/۹/۷، ۲۰:۵۸:۴۲ عصر)yaser0421 نوشته است: نمایش آخرین ارسال هارو بله بزنید عزیزم اصلاً قسمتی به نام نمایش آخرین ارسال ها ندارد با سپاس یا علی
shamsipour.ir
۱۳۹۱/۹/۷، ۲۱:۵۰:۱۳ عصر
(۱۳۹۱/۹/۷، ۲۰:۵۸:۴۲ عصر)yaser0421 نوشته است: نمایش آخرین ارسال هارو بله بزنیدآقا این کار را کردم ولی درست نشد.
۱۳۹۱/۹/۷، ۲۳:۴۳:۲۹ عصر
سلام دوستان ،
من چطور میتوانم اخرین ارسالیهای انجمن را که در آمار هست را دو تا کنم ؟ یعنی همان یکی که خودش دارد و اخرین ارسالی های کل انجمن هست ، باشد و یکی هم مثلا اخرین ارسالیهای بخش تفریح یا بخش موسیقی باشد .
۱۳۹۱/۹/۸، ۰۰:۱۷:۱۴ صبح
بی زحمت سوال ما رو هم جواب بدید عده ای رو خوشحال می کنید
توی صفحه ی ایندکس نشون داده نمیشه و فقط در پرتال نشون داده میشه متغیر رو هم گذاشتم اما جواب نداد با سپاس یا علی
shamsipour.ir
۱۳۹۱/۹/۸، ۰۲:۱۱:۰۶ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۳۹۱/۹/۸، ۰۲:۱۷:۴۹ صبح، توسط navidnavid.)
آقا من این پلاگین را از همین جا دانلود کردم و تمام موارد نصب را هم درست اپلود کردم تو پلاگین ها فعال کردم و دوباره غیر فعال و دوباره فعال کردم ولی اصلا نمایش داده نمی شود چیکار کنم
آمار پیشرفته پرو استاتس » فعال کردن تگ سراسری » اونجا بله رو بزنید اونجا متغییر رو نوشته <ProStats> تنظیمات بالا را هم انجام داد م نشد تگ گذاشتم تنظیم کردم نشد کمک | |||
|
|