موضوعها: 78
اعتبار:
2
من انجمن را تازه برای یک سایت نصب کردم ولی این رور را در بالای صفحه اصلی تالار گفتمان صفحه اصلی میدهد . شکل چیست؟
MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
به دنبال یک برنامه نویس حرفه ای مای بی بی و php کار هستم. پیام خصوصی بدید
موضوعها: 124
اعتبار:
32
[quote pid="148464" dateline="1782891501"]
nokteمن انجمن را تازه برای یک سایت نصب کردم ولی این رور را در بالای صفحه اصلی تالار گفتمان صفحه اصلی میدهد . شکل چیست؟
MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
[/quote]
سلام. آدرس سایت؟
نصب مای بی بی - نصب قالب - ترجمه پلاگین - ترجمه قالب و پوسته - نصب انواع اسکریپت - پشتیبانی سایت شما -
نصب آپلودسنتر اختصاصی - شخصی سازی انجمن شما
اعتبار:
2
(۱۴۰۵/۴/۱۲، ۱۴:۵۱:۱۸ عصر)MISTER نوشته است: [quote pid="148464" dateline="1782891501"]
nokteمن انجمن را تازه برای یک سایت نصب کردم ولی این رور را در بالای صفحه اصلی تالار گفتمان صفحه اصلی میدهد . شکل چیست؟
سلام. آدرس سایت؟
[/quote]
آدرس سایت irses.org/forum می باشد. از همان ابتدای نصب انجمن این ارور یک خط بود وقتی انجمن های مختلف را اضافه کردم و تنظیمات انجمن را اوکی کردم زیاد شد
اعتبار:
2
مشکل از نسخه php است. متاسفانه mybb فقط با نسخه 7.4 کار میکند و وردپرس الن حتما باید نسخه 8.1 به بالا باشیم. الان باید چه کنم؟ کجای mybb را باید تغییر بدهم که با نسخه 8.1 سازگار باشد؟
اعتبار:
2
مشکل حل شد. به نسخه 1.8.40 ارتقا دادام درست شد. لطفا نسخه را در انجمن به روز کنید تا بچه ها نسخه جدید را دانلود کنند. واقعا مای بی بی انجمن ساز خوبیه ای کاش مثل قدیم فعالش می کردید و پلاگین های جدید می دادید