۱۳۸۹/۱۰/۲۵، ۱۵:۲۴:۰۲ عصر
این پلاگین چرا از سایت مرجع پاک شده؟
پلاگین مشابه اش وجود نداره ؟
carrow از June 2010 عضو مرجع فارسی MyBB می باشد.
|
پلاگین اضافه کردن یادداشت در پروفایل ProfileComments
|
|||
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵، ۱۵:۲۴:۰۲ عصر
این پلاگین چرا از سایت مرجع پاک شده؟
carrow از June 2010 عضو مرجع فارسی MyBB می باشد.
۱۳۸۹/۱۱/۱۹، ۱۰:۴۶:۴۳ صبح
آقا جان سلام
من هر کدام این \لاگین ها را دانلود میکنم و نصب میکنم میگه با نسخه شما ناسازگار است. یه کمکی به من بکنید. esut.gigfa.com
نیاز جدی به یک همکار
http://esut.gigfa.com
۱۳۸۹/۱۱/۱۹، ۱۳:۵۳:۰۵ عصر
خوب سرچ کنید توی انجمن "آموزش سازگاری"
شما باید 1.4 رو به 1.6 تبدیل کنید - آموزشش در فروم هست
۱۳۸۹/۱۱/۲۸، ۱۷:۱۳:۰۷ عصر
من یه مشکل دارم وقتی این پلاگین رو نصب می کنم و بعد میرم تو بخش یادداشت های پروفایل هیچ جایی وایسه نوشتن پیام نیس
![]() ![]() [/align]
۱۳۸۹/۱۲/۲۰، ۰۱:۰۷:۳۲ صبح
سلام من هرکاری می کنم که این یادداشت های پرو فایل رو با این اموز به بقل زیر اطلاعات تماس بیارم نمیشه !! یکی کمک کنه http://s30.aks98.com/files/60361268394479734708.png
۱۳۸۹/۱۲/۲۰، ۰۱:۲۶:۱۷ صبح
اگه ميخواي دسترسي بده واست درست كنم
نصب مای بی بی • نصب پلاگین • نصب و طراحی پوسته • اصلاح کدهای قالب • افزایش سرعت در GTmetrix با هزینه مناسب
درخواست از طریق پیام خصوصی
۱۳۸۹/۱۲/۲۰، ۰۱:۳۸:۳۲ صبح
آقا این نسخه جدیدش هست که یه چند تا تنظیمات بهش اضافه شده . یکی از این تنظیمات شما {1} پیام جدید در پروفایل خود دارید! که خودتون میتونید متنش را عوض کنید
![]() لینک دانلود
من خیلی انگولک کردم نشد !!
قاطی میشه !! ![]() من الان میخواستم بزارم ورژن جدبد رو ! ولی شما لینک دادی ..... موفق باشین !! ![]() (۱۳۸۹/۱۲/۲۰، ۰۱:۳۸:۳۲ صبح)hamidtbt نوشته است: آقا این نسخه جدیدش هست که یه چند تا تنظیمات بهش اضافه شده . یکی از این تنظیمات شما {1} پیام جدید در پروفایل خود دارید! که خودتون میتونید متنش را عوض کنید در ضمن ایشون میخوان جای این پلاگین رو در پروفایل تغییر بدن !! ![]() موفق باشید !!
۱۳۸۹/۱۲/۲۰، ۰۱:۴۵:۰۳ صبح
(۱۳۸۹/۱۲/۲۰، ۰۱:۳۹:۱۳ صبح)YaseR نوشته است: من خیلی انگولک کردم نشد !! در ضمن من نقل قل ایشون را نگذاشتم که شما میگید ایشون میخواستند جای پلاگین را عوض کنند برای عموم گذاشتم. ![]() موفق باشید![]()
۱۳۸۹/۱۲/۲۰، ۰۱:۵۴:۴۵ صبح
دستت درد نکنه !!
| |||
|
|
| موضوعهای مشابه… | |||||
| موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
| پلاگین اضافه کردن دوستان در پروفایل MyFriends 1.0 | Pars | 24 | 22,552 |
۱۳۹۰/۶/۲۶، ۲۱:۳۱:۲۳ عصر آخرین ارسال: Christian |
|
| پلاگین اضافه کردن آیکون فیس بوک به پروفایل و پست بیت Facebook profile link on Post | Pars | 0 | 7,162 |
۱۳۸۸/۵/۱۱، ۰۰:۵۵:۵۷ صبح آخرین ارسال: Pars |
|