هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش اتصال کلیجا به mybb
سلام آموزش عمومی هست بطور پیش فرض

ولی جالب نیست چون طرف نمیتونه فایل هاشو اداره کنه

پشتیبانی لیچا تعطیله اون قدر بی مسئولیت هستند که جرات جواب دادن هم ندادرن . من ازشون پرسیدم منبع آموزش چیه ؟ اگه از جایی برداشتید بفرمایید منبعش کجاست تا بریم از اونا کمک بخواییم اگر هم خودتون نوشتید بسم الله مشکل رو حل کنید . وقتی تونستید بنویسیدد از صفر نمی تونی مشکل کوچیکو حل کنید ؟ پاسخ ندادن . AngryAngry

اسکریپ دیگه ای نسیت بشه ست شه ؟
پاسخ
(۱۳۹۲/۶/۴، ۱۷:۵۵:۵۱ عصر)kamran0080 نوشته است: سلام آموزش عمومی هست بطور پیش فرض

ولی جالب نیست چون طرف نمیتونه فایل هاشو اداره کنه

پشتیبانی لیچا تعطیله اون قدر بی مسئولیت هستند که جرات جواب دادن هم ندادرن . من ازشون پرسیدم منبع آموزش چیه ؟ اگه از جایی برداشتید بفرمایید منبعش کجاست تا بریم از اونا کمک بخواییم اگر هم خودتون نوشتید بسم الله مشکل رو حل کنید . وقتی تونستید بنویسیدد از صفر نمی تونی مشکل کوچیکو حل کنید ؟ پاسخ ندادن . AngryAngry

اسکریپ دیگه ای نسیت بشه ست شه ؟

خیلی دنبالش بودم , اما پیدا نکردم !!
پاسخ
 سپاس شده توسطkamran0080 (۱۳۹۲/۶/۴، ۱۹:۳۲:۳۸ عصر) ، motorola30 (۱۳۹۳/۱/۲۷، ۱۵:۱۹:۲۷ عصر) ، شماره مجازی (۱۴۰۱/۸/۲۶، ۰۱:۵۶:۵۱ صبح) ، گراف مسنجر (۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۴:۱۸:۳۵ صبح) ، چارتر ۴۲۴ (۱۴۰۲/۹/۱۲، ۱۵:۲۲:۰۸ عصر)
دوستان به این آموزش نیاز دارم

کسی راه حلی نداره؟
نصب مای بی بی - نصب قالب - ترجمه پلاگین - ترجمه قالب و پوسته - نصب انواع اسکریپت - پشتیبانی سایت شما -
نصب آپلودسنتر اختصاصی - شخصی سازی انجمن شما
پاسخ
uppppppppppppp
نصب مای بی بی - نصب قالب - ترجمه پلاگین - ترجمه قالب و پوسته - نصب انواع اسکریپت - پشتیبانی سایت شما -
نصب آپلودسنتر اختصاصی - شخصی سازی انجمن شما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان