موضوعها: 7
اعتبار:
5
داداش گلم من گفتم یکی از دوستان لینک داد گفت باید اینجا پیگیر بشه
منم امدم اینجا وگرنه منم تو همین جا زده بودم
سپاس شده توسط | kineh (۱۳۹۱/۲/۹، ۰۴:۳۰:۵۱ صبح) |
|
موضوعها: 30
اعتبار:
0
(۱۳۹۱/۱/۱۷، ۱۲:۲۹:۴۵ عصر)Hamedi نوشته است: می خوام پلاگین بخش بازی رو نصب و فعال سازی بزنم این ارور رو میده:
نقلقول:
MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.
SQL Error:
1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci' at line 23
Query:
CREATE TABLE `mybb_games` ( `gid` INT(10) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `cid` INT(5) NOT NULL, `title` VARCHAR(50) NOT NULL, `name` VARCHAR(50) NOT NULL, `description` TEXT NOT NULL, `what` TEXT NOT NULL, `use_keys` TEXT NOT NULL, `played` INT(15) DEFAULT '0' NOT NULL, `lastplayed` BIGINT(30) NOT NULL, `lastplayedby` INT(10) DEFAULT '0' NOT NULL, `bgcolor` VARCHAR(6) DEFAULT '000000' NOT NULL, `width` VARCHAR(4) DEFAULT '500' NOT NULL, `height` VARCHAR(4) DEFAULT '500' NOT NULL, `dateline` BIGINT(30) NOT NULL, `score_type` VARCHAR(5) DEFAULT 'DESC' NOT NULL, `rating` FLOAT NOT NULL, `numratings` INT(5) NOT NULL, `active` INT(1) DEFAULT '1' NOT NULL, PRIMARY KEY (`gid`), KEY `cid` (`cid`), KEY `active` (`active`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci;
(۱۳۹۱/۱/۱۷، ۱۳:۱۰:۰۷ عصر)doodoo نوشته است: درود
عزیزم مشکل شما از پلاگین بازی
برخی از تنظیمات نا صحیح ارور 1064 دلیل بر تنظیم نبودن انها هستش
لطفا از پنلتون utf8 پلاگین گیم رو تنظیم کنید
(۱۳۹۱/۱/۱۸، ۰۱:۲۱:۵۲ صبح)Hamedi نوشته است: میشه بگید تنظیمات utf8 کجاست؟
چون معمولا بعد از نصب پلاگین، فایل های به بخش سلامت سیستم و تبدیل به utf8 میاد قبل نصب باید از کجا اینکا رو انجام بدم
(۱۳۹۱/۱/۱۸، ۰۱:۲۳:۳۹ صبح)doodoo نوشته است: php admin سپس جدول مورد نظر اموزششم هستش
هیچ جدولی در php admin مربوط به این پلاگین وجود ندارد.
باید یکار کنم؟؟؟
سپاس شده توسط | kineh (۱۳۹۱/۲/۹، ۰۴:۳۰:۴۹ صبح) |
|
موضوعها: 30
اعتبار:
0
لطفا یکی راهنمایی کنه...
مرسی
سپاس شده توسط | |
|
موضوعها: 9
اعتبار:
2
با سلام این اررور در کاربرها و گروه ها میاد وقتی که گروه ها رو ویرایش میکنم میاد و ویرایش رو ذخیره نمیکند
سپاس شده توسط | |
|
موضوعها: 1
سلام.آقا یکی کمکم کنه.
بعضی از پست هام اینطوری میشه.
کد: MyBB SQL Error
MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.
SQL Error:
1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 's buggy cgi finder ===---\n\n", &' at line 1
Query:
INSERT INTO mybb_mykeyword(tid,keyword) VAlUES('78','#!/usr/bin/perl,#oxagast,if (@,] ,eq ,) {, print ," ---=== oxagast's buggy cgi finder ===---\n\n", print ,"Please provide a URL with a CGI script and it's args.\n", print ,"ex. $0 \"http://www.example.com/cgi-bin/buggy.cgi?file_name=whateverfile.txt&click_num=0&hello=world\"\n", exit;,urlquestionsplit ,= ,split,(/?/, @,$baseurl ,= @,urlquestionsplit,inputafterquestion ,= ,split,(/&/, @,urlquestionsplit,for ,$countargs ,scalar,inputafterquestion,)) {, ,$numofargs ,= ,$countargs,for ,$cgiargsplitter ,$numofargs,) {, @,'
هرکاری که بگید انجام دادم.دیگه مخم داره هنگ می کنه.لطفا کمک کنید.
سپاس شده توسط | |
|
سپاس شده توسط | |
|
موضوعها: 129
اعتبار:
56
درود
.....
فعالیت مجدد برای کمک رسانی خدمت دوستان
راه ارتباطی : تلگرام
سپاس شده توسط | |
|
من اینو خوندم.بازم درست نشد.
این جیزی که گفتید واسه این بود که این دوستمون نضب کرده بود و اینطوری شد.
ولی واسه من بعضی از نوشته ها که پست می ذاریم اینطوری می شه.
واستون آدرس رو می فرستم.
سپاس شده توسط | |
|
موضوعها: 9
اعتبار:
2
این اررور هنگام فعال کردن پلاگین امار اجاکس
![[تصویر: cvuh4db1xs9aies0p3.png]](http://up98.org/upload/server1/02/j/cvuh4db1xs9aies0p3.png)
این ارور هنکام ارسال مطلب
![[تصویر: ud01tdyfo1to0aqvfkn1.png]](http://up98.org/upload/server1/02/j/ud01tdyfo1to0aqvfkn1.png)
لطفا کمک
سپاس شده توسط | |
|
موضوعها: 19
اعتبار:
26
دقیق نمیدونم مشکل از کجاست ولی یه بار اینکارو بکن ضرر نداره ، به هاستت برو و دیتابیست رو optimize + repair بکن
نفس نفس تو سینه ام عطر نفس های شماست
اگر که قابل بدونین فور یوزرز جای شماست
سپاس شده توسط | kineh (۱۳۹۱/۲/۲۷، ۰۳:۵۱:۳۱ صبح) |
|
|