یک لحظه من یک چیز ببینم ببینم بعد بهتون میگم
کل فایلای پلاگینو همرو آپلود کردید یکیم game.php یو میگه
]Pasargad IT[/size]
|
پلاگین بخش بازی Game Section
|
|||||||||
|
یک لحظه من یک چیز ببینم ببینم بعد بهتون میگم
]Pasargad IT[/size]
۱۳۹۰/۳/۶، ۱۶:۲۷:۱۷ عصر
اره همه رو آپلود کردم
۱۳۹۰/۳/۶، ۱۶:۳۴:۴۹ عصر
این مشکل برای اعضاست فقط مهمانها نمیتونن مشاهده کنن اینو چون شما میگی همرو آپلود کردی شاید
تو بپوشه اصلیprivate.php پوشه اصلی global.php inc>class_plugins.php پاک شده باشه باشه اینارم چک کنید اگر نبود دیتابستونم چک کنید ببینید تیبل های مربوط بالا وجود دارن یا پاک شدن اگر پاک شده ایمپورتشون کنید
]Pasargad IT[/size]
۱۳۹۰/۳/۶، ۱۷:۰۷:۰۲ عصر
درست شد مشکلم
اون فایل پلاگین رو فقط خود پلاگین نه بقیه فایل هارو از سایت مادر گرفتم جایگزین کردم درستشد فقط یه چیزی بازی جدید از کجا بیارم؟
۱۳۹۰/۳/۷، ۱۱:۵۱:۲۶ صبح
نصب مای بی بی • نصب پلاگین • نصب و طراحی پوسته • اصلاح کدهای قالب • افزایش سرعت در GTmetrix با هزینه مناسب
درخواست از طریق پیام خصوصی
۱۳۹۰/۴/۱۳، ۱۵:۳۰:۱۶ عصر
سلام
میشه فرق addgame - addgamesimple - addgametar اینارو بگید؟ این بازی رو چجوری میشه نصب کرد بازی ممنون اینجا جای امضا منه
![]() حافظا می خور و شادی کن و خوش باش ولی چون دگران دام تزویر مکن قرآن را
۱۳۹۰/۴/۱۳، ۱۶:۳۷:۵۳ عصر
داداش این فایل رو دانلود می کنی ...
خوب ؟! بعدش میری داخل کنترل پنل مدیر کل > بازی > افزودن بازی tar بعدش فایل زیب شده رو میزاری تو تار بعد آپلود میشه و تموم حله ؟!
۱۳۹۰/۵/۱۹، ۲۱:۲۵:۴۳ عصر
سلام این فایل tar رو باید چجوری بسازیم ؟ وقتی میخواهیم به صورت ساده بازی اضافه کنیم یک فایل php هم میخواد ، اونو باید از کجا بیاریم ؟
۱۳۹۰/۵/۱۹، ۲۱:۴۳:۵۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۳۹۰/۵/۱۹، ۲۱:۴۷:۲۴ عصر، توسط Cancer9003.)
بازیهای tar رو از اینجا دانلود کنید و از بخش مربوطه تویتنظیمات اضافه کنید
نصب مای بی بی • نصب پلاگین • نصب و طراحی پوسته • اصلاح کدهای قالب • افزایش سرعت در GTmetrix با هزینه مناسب
درخواست از طریق پیام خصوصی
| |||||||||
|
|