هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
محافظت همه جانبه با Emsisoft، با 30 روز استفاده رایگان تست کنید و نظر خود را بگویید،
(۱۳۹۰/۱۲/۵، ۰۴:۲۸:۴۳ صبح)domino نوشته است:
(۱۳۹۰/۱۲/۴، ۱۴:۱۴:۰۱ عصر)domino نوشته است: من خودم از avast استفاده می کنم لایسنسشم تا 2013 دارم
ولی بعد از 2013 عوض کردم با این آنتی ویروس

یه سوال ؟!!

به نظرتون واسه یک کاربر معمولی (که اکثرا تو ایران همینطور هستن) فرقی بین 96% و 99% از لحاظ قدرت پیدا کردن ویروس هست؟!!!؟!

من که فکر نکنم مهم باشه!!!!

اولا توی كدوم تست ما 99 بودیم و Avast 96 بوده اصلا Avast توی هیچ كدوم از تست ها جز بهترین ها نبوده

آره خیلی مهمه مثل نمونه بالا

البته قمیت هم ملاك خاصی برای ایران هست كه فكر كنم قمیت Emsisoft مناسب ترین باشه
ضمنا سبك بودن منوی پارسی عالی و . . . . دلایلی خواهد بود كه باید اهمیت داد به اونها

موفق باشید

من بحثم avast نبود کلی گفتم
با احترام به نظر شما ولی فکر نکنم حتی تا %10 اختلاف هم تاثیر زیادی داشته باشه
تجربه هم ثابت کرده که منوی انگلیسی خیلی راحتر هست پس فکر نکنم , منو پارسی یه امتیاز حساب بشه!
سلام

اتفاقا كساني كه دارند Emsisoft استفاده ميكنند منوي فارسيش را بسيار كاربردي و مفيد دونستند تا حالا ؛ حداقل براي مشتري هاي خودم كه اينطوري بوده ، الان يه سري از پيغام ها در دسترس نيست كه بهتون فايده فارسي را نشان بدم

البته براي افرادي مثل شما كه به زبان تسلط نسبي دارند منوي انگليش خوب مناسب تر هست

ولي در مورد اختلاف ترجيح ميدهم بحث ادامه پيدا نكنه
ان شا الله به يه ويروس به مشكل بر بخوريد كه اون موقع حتي 1 درصد هم تاثير گذار خواهد بود

موفق باشيد

روز ها و شب ها ميگذرد و من صبورم هنوز

[تصویر:  e5rh9toahoitc269gwff.gif]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: محافظت همه جانبه با Emsisoft، با 30 روز استفاده رایگان تست کنید و نظر خود را بگویید، - توسط محمد - ۱۳۹۰/۱۲/۵، ۰۶:۵۵:۴۵ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: