هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پلاگین نقشه سایت برای تمام موتورهای جستجو
بله دوستان عزیز این پلاگین خیلی عالی هست. من خودمم الان این پلاگین رو نصب کردم.و خیلی عالی هست
به همه ی شما دوستان هم پیشنهاد میکنم که این پلاگین رو نصب کنید. البته شما نصب کنید و یا نه به من ربطی نداره نه چیزی به من میرسه نه کم میشه فقط خواستم بهتون بگم که این پلاگین عالی هست.. مطمئن باشید که هیچ ضرری نمیکنید. و کلا سود هست.فکر نکنم که که پولشم خیلی به کسی فشار بیاره.در برابر کاری که انجام میده. و مطمئنا همه شما ارزوی اینو دارید که موضوعاتتون توی گوگل ایندکس بشه پس این بهترین راه هست.که سریع ایندکس بشین.HeartHeart

من ياور يقين و عدالتم من زندگي ها خواهم ساخت، من خوشي هاي بسيار خواهم آورد من ملتم را سربلند ساحت زمين خواهم کرد، زيرا شادماني او شادماني من است.(کوروش کبير)
پاسخ
 سپاس شده توسطFunSeT (۱۳۸۹/۱۱/۲۲، ۱۴:۳۰:۲۲ عصر) ، HOssE!N-B (۱۳۹۰/۶/۲۶، ۱۷:۵۷:۲۱ عصر)

پیام‌های داخل این موضوع
پلاگین نقشه سایت برای تمام موتورهای جستجو - توسط FunSeT - ۱۳۸۹/۱۱/۱۳، ۱۹:۵۷:۲۷ عصر
RE: پلاگین نقشه سایت برای تمام موتورهای جستجو - توسط hamidtbt - ۱۳۸۹/۱۱/۱۴، ۱۹:۵۹:۲۱ عصر
RE: پلاگین نقشه سایت برای تمام موتورهای جستجو - توسط hamidtbt - ۱۳۸۹/۱۱/۱۵، ۱۸:۰۰:۳۹ عصر
RE: پلاگین نقشه سایت برای تمام موتورهای جستجو - توسط hamidtbt - ۱۳۸۹/۱۱/۱۵، ۱۸:۱۷:۱۵ عصر
RE: پلاگین نقشه سایت برای تمام موتورهای جستجو - توسط hamidtbt - ۱۳۸۹/۱۱/۱۵، ۱۹:۰۴:۴۷ عصر
RE: پلاگین نقشه سایت برای تمام موتورهای جستجو - توسط alone - ۱۳۸۹/۱۱/۲۲، ۱۴:۱۳:۴۴ عصر
RE: پلاگین نقشه سایت برای تمام موتورهای جستجو - توسط hamidtbt - ۱۳۸۹/۱۲/۴، ۱۹:۱۳:۴۱ عصر
RE: پلاگین نقشه سایت برای تمام موتورهای جستجو - توسط hamidtbt - ۱۳۸۹/۱۲/۵، ۱۴:۳۷:۲۰ عصر
RE: پلاگین نقشه سایت برای تمام موتورهای جستجو - توسط Ben - ۱۳۸۹/۱۲/۱۳، ۰۰:۳۵:۱۷ صبح
RE: پلاگین نقشه سایت برای تمام موتورهای جستجو - توسط hamidtbt - ۱۳۸۹/۱۲/۵، ۱۴:۴۶:۱۶ عصر
RE: پلاگین نقشه سایت برای تمام موتورهای جستجو - توسط hamidtbt - ۱۳۸۹/۱۲/۵، ۱۵:۴۷:۵۴ عصر
RE: پلاگین نقشه سایت برای تمام موتورهای جستجو - توسط hamidtbt - ۱۳۸۹/۱۲/۵، ۱۵:۵۱:۵۵ عصر
RE: پلاگین نقشه سایت برای تمام موتورهای جستجو - توسط hamidtbt - ۱۳۸۹/۱۲/۵، ۱۶:۱۱:۵۴ عصر
RE: پلاگین نقشه سایت برای تمام موتورهای جستجو - توسط hamidtbt - ۱۳۸۹/۱۲/۵، ۱۶:۴۹:۳۵ عصر
RE: پلاگین نقشه سایت برای تمام موتورهای جستجو - توسط hamidtbt - ۱۳۸۹/۱۲/۱۲، ۱۶:۱۲:۰۱ عصر
RE: پلاگین نقشه سایت برای تمام موتورهای جستجو - توسط hamidtbt - ۱۳۸۹/۱۲/۱۳، ۰۰:۴۳:۲۱ صبح
RE: پلاگین نقشه سایت برای تمام موتورهای جستجو - توسط Ben - ۱۳۸۹/۱۲/۱۳، ۰۴:۴۱:۳۰ صبح
RE: پلاگین نقشه سایت برای تمام موتورهای جستجو - توسط hamidtbt - ۱۳۸۹/۱۲/۱۳، ۱۱:۴۲:۰۸ صبح
RE: پلاگین نقشه سایت برای تمام موتورهای جستجو - توسط hamidtbt - ۱۳۸۹/۱۲/۱۴، ۲۱:۱۱:۰۸ عصر
RE: پلاگین نقشه سایت برای تمام موتورهای جستجو - توسط hamidtbt - ۱۳۸۹/۱۲/۱۵، ۰۰:۱۱:۴۲ صبح
RE: پلاگین نقشه سایت برای تمام موتورهای جستجو - توسط hamidtbt - ۱۳۸۹/۱۲/۱۵، ۱۳:۱۷:۳۰ عصر
RE: پلاگین نقشه سایت برای تمام موتورهای جستجو - توسط !Omid StaR! - ۱۳۹۰/۷/۱۵، ۱۱:۲۸:۰۰ صبح
vicodin online - توسط alitualge - ۱۳۹۰/۷/۲۳، ۱۲:۳۰:۳۳ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان