هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انجمن های غیر پایبند به کپی رایت و محرومیت مدیر های آن ها
(۱۳۸۹/۱۰/۲۹، ۲۳:۲۲:۰۳ عصر)Mr.Pooya نوشته است: به نظرم کپی رایت رو اگر حذف کنید هیچ اتفاقی نمیفته چون هر کس که بیاد تو انجمن اگر کمی با سیستم های انجمن ساز آشنا باشه متوجه میشه که سیستم شما مای بی بی هست یا وی بی. حالا اگر یک خط پایین انجمن باشه که اسم مای بی بی ایران رو نوشته باشه چیزی از انجمنتون کم میشه ؟؟ فقط به ضرر خودتون هست چون پشتیبانی به این خوبی رو از دست می دهید. این نظر من بود.

اصلا از ظاهر هم ميشه فهميد كه انجمن ساز چيه + آدرس لينكها.
در ضمن كسايي كه كپي رايت ماي بي بي ايران رو حذف مي كنن بايد بدونن كه فوتر فقط كپي رايت نداره چند جاي ديگه هم آدرس هست كه همه مي تونن اونو ببينن و بفهمن مترجم كي بود.
حالا من نميگم تا بعضي افراد بي جنبه نفهمن و اونا رو ديگه دست كاري نكنن.

اينم بدونيد كه كپي رايت فقط براي هويت بخشيدن به انجمن هست و مطمئن باشيد كه مدير ماي بي بي ايران هم اونو براي جمع كردن بازديد كننده نذاشته كه بعضي ها با تفكر كم كردن بازديد كننده اونو پاك كنن، ماي بي بي ايران اونقدر نفوذ پيدا كرده كه به اينها نياز نداشته باشه.

در ضمن براي من خيلي جالب بود كه بعضيا كپي رايت رو پاك مي كنن و بن ميشن اما بعضي ها اونقدر معرفت دارن كه هر چند محروم شدند اما بازم كپي رايت سرجاشه.

براي مثال من امروز داشتم انجمنها رو چك مي كردم كه ببينم كساي ديگه هم هستند كه هنوز كارشون رو نشده و سكرت مونده.به اين مورد برخوردم كه محروم بود، ولي توي انجمنش كپي رايت آدرس ماي بي بي ايران رو دست نزده.

اينم آدرس: http://jondan.gigfa.com/forum
پاسخ
 سپاس شده توسطgoldten (۱۳۸۹/۱۱/۵، ۱۹:۲۴:۵۷ عصر)

پیام‌های داخل این موضوع
RE: انجمن های غیر پایبند به کپی رایت و محرومیت مدیر های آن ها - توسط FireFOX - ۱۳۸۹/۱۱/۵، ۱۶:۰۷:۴۸ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان