هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل کاهش سرعت به خاطر دو پلاگین»مهم
(۱۳۹۴/۱۲/۲۷، ۰۱:۲۱:۲۲ صبح)ashpazkhanoom نوشته است: اون لینک بهینه سازی توسط رو هرکار میکنم نمیتونم بردارم.
منم با صحبت شما موافقم
پلاگین وضعیت من رو از اینجا نصب کردم اما این مشکل سرعت رو به وجود آورده
ممنون میشم یک پاسخ کامل بهم بدید تا بتونم مشکلات رو رفع کنم
الآن من باید چیکار کنم دقیقا؟
کدهای قالب headerinclude رو قرار بدم اینجا؟
ممنون

گفتم که کدهای اون قرار رو بذارید(همینجا بذارید تا ما ببینیمش) تا بررسی کنیم که اگر مشکل از این قالب بود رفع کنیم و اگر نبود که دنبال مشکل بعدی بگردیم که احتمالا داره از پلاگین دیگه ای باشه، وضعیت من اگر همون شکلکیه که برای کاربر قرار میدیم باید بگم که مشکلی نداره و قبلا تست شده.

با توجه به سطح آشناییتون به مای بی بی بهترین کار هم اینه که دسترسی ها رو پ خ کنید. حالا یا برای من یا برای محمد تی ام که اعلام آمادگی کردن.
نصب و آپدیت انجمن مای بی بی | پلاگین و پوسته | تغییرات داخلی انجمن
نصب و بروزرسانی وردپرس طراحی پوسته های وردپرسی سبک با سئوی بالا
شخصی سازی پوسته های مای بی بی و وردپرس
طراحی سیستم مدیریت محتوای اختصاصی و خاص با برترین زبان های برنامه نویسی دنیا
جهت سفارش در تلگرام: firstboy000@
پاسخ
 سپاس شده توسطمحمد تی ام (۱۳۹۴/۱۲/۲۷، ۱۲:۴۵:۱۰ عصر)

پیام‌های داخل این موضوع
مشکل کاهش سرعت به خاطر دو پلاگین»مهم - توسط ashpazkhanoom - ۱۳۹۴/۱۲/۲۳، ۲۲:۰۱:۳۸ عصر
RE: مشکل کاهش سرعت به خاطر دو پلاگین»مهم - توسط MISTER - ۱۳۹۴/۱۲/۲۳، ۲۲:۲۲:۱۲ عصر
RE: مشکل کاهش سرعت به خاطر دو پلاگین»مهم - توسط ashpazkhanoom - ۱۳۹۴/۱۲/۲۳، ۲۲:۳۳:۴۷ عصر
RE: مشکل کاهش سرعت به خاطر دو پلاگین»مهم - توسط MISTER - ۱۳۹۴/۱۲/۲۳، ۲۳:۵۷:۰۰ عصر
RE: مشکل کاهش سرعت به خاطر دو پلاگین»مهم - توسط ashpazkhanoom - ۱۳۹۴/۱۲/۲۴، ۱۲:۱۳:۵۷ عصر
RE: مشکل کاهش سرعت به خاطر دو پلاگین»مهم - توسط HOssE!N-B - ۱۳۹۴/۱۲/۲۴، ۱۲:۲۸:۵۲ عصر
RE: مشکل کاهش سرعت به خاطر دو پلاگین»مهم - توسط ashpazkhanoom - ۱۳۹۴/۱۲/۲۴، ۱۳:۴۱:۲۲ عصر
RE: مشکل کاهش سرعت به خاطر دو پلاگین»مهم - توسط HOssE!N-B - ۱۳۹۴/۱۲/۲۴، ۱۴:۰۲:۴۰ عصر
RE: مشکل کاهش سرعت به خاطر دو پلاگین»مهم - توسط ashpazkhanoom - ۱۳۹۴/۱۲/۲۵، ۱۳:۵۱:۰۷ عصر
RE: مشکل کاهش سرعت به خاطر دو پلاگین»مهم - توسط firstboy000 - ۱۳۹۴/۱۲/۲۵، ۱۷:۰۴:۱۳ عصر
RE: مشکل کاهش سرعت به خاطر دو پلاگین»مهم - توسط ashpazkhanoom - ۱۳۹۴/۱۲/۲۵، ۱۸:۳۷:۱۸ عصر
RE: مشکل کاهش سرعت به خاطر دو پلاگین»مهم - توسط firstboy000 - ۱۳۹۴/۱۲/۲۶، ۰۹:۳۱:۳۵ صبح
RE: مشکل کاهش سرعت به خاطر دو پلاگین»مهم - توسط ashpazkhanoom - ۱۳۹۴/۱۲/۲۷، ۰۱:۲۱:۲۲ صبح
RE: مشکل کاهش سرعت به خاطر دو پلاگین»مهم - توسط firstboy000 - ۱۳۹۴/۱۲/۲۷، ۰۹:۴۲:۴۱ صبح
RE: مشکل کاهش سرعت به خاطر دو پلاگین»مهم - توسط IeDb - ۱۳۹۵/۲/۸، ۱۶:۱۵:۴۵ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان