هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[برای 1.6] پلاگین ضمیمه لینک Attach Link
بله ، بعضیا به خاطر یه تغییر تو سیستم پلاگینا و تغییر روش عمل یه سری hook ها ، درست کار نمیکنن ، اما این پلاگین از هیچ کدوم hook های تغییر کرده استفاده نمیکنه ...

البته خوب ظاهرا چیزای دیگه ای هم هست که مشکل ایجاد کنه ، چون من موقع ارتقا با ProStats مشکل نداشتم ، اما شما داشتی ! بعضی از دوستان هم با این پلاگین ضمیمه لینک مشکل دارن در حالی که بقیه مشکلی ندارن !عجیبه... Huh
پاسخ
اقا احمد میشه کاری کنی عین وی بی تایید نخواد؟بعد3 ثانیه منتقل شه

اینجوری عالی میشه

دوم حجم فابل همراه لینک نیاد رو سایت یعنی لینک پیوستش حجم نداشته باشه

عالی میشهHeart
پاسخ
(۱۳۹۰/۱۰/۱۲، ۱۴:۳۵:۱۷ عصر)!ArTiN! نوشته است: اقا احمد میشه کاری کنی عین وی بی تایید نخواد؟بعد3 ثانیه منتقل شه

اینجوری عالی میشه

دوم حجم فابل همراه لینک نیاد رو سایت یعنی لینک پیوستش حجم نداشته باشه

عالی میشهHeart

منتقل کردن کاربر به آدرسایی که مربوط به خود سایت نیستن و در حقیقت لینکای خارجین ، از نظر امنیتی مشکل داره . فرض کنید یه کاربر میاد آدرس سایت مخرب خودش رو به عنوان ضمیمه توی سایت شما پست میده ، بعد که کاربرای دیگه تون روی دانلود ضمیمه کلیک میکنن ناخواسته به یه سایت مخرب میرن و ...

به خاطر همین درخواست تأییدیه رو به صورت اختیاری گذاشتم ، میتونید توی تنظیمات پلاگین بگید که این تأییدیه نیاز نباشه و مستقیم به آدرس مقصد هدایت بشه ، اما خوب عواقب احتمالیش پای خودتونه Wink البته توی اون حالت سه ثانیه انتظار نیست و بدون نمایش صفحه اضافی به مقصد میره که اگه بخواید توی آپدیتی که ان شاا... بعد از امتحاناتم میذارم اضافه ش میکنم
پاسخ
(۱۳۹۰/۱۰/۱۲، ۱۴:۳۰:۳۲ عصر)ahmadb نوشته است: بله ، بعضیا به خاطر یه تغییر تو سیستم پلاگینا و تغییر روش عمل یه سری hook ها ، درست کار نمیکنن ، اما این پلاگین از هیچ کدوم hook های تغییر کرده استفاده نمیکنه ...

البته خوب ظاهرا چیزای دیگه ای هم هست که مشکل ایجاد کنه ، چون من موقع ارتقا با ProStats مشکل نداشتم ، اما شما داشتی ! بعضی از دوستان هم با این پلاگین ضمیمه لینک مشکل دارن در حالی که بقیه مشکلی ندارن !عجیبه... Huh

حالا چطوریه باید موقع ارسال پست نشون داده بشه با این وضع ؟
پاسخ
بله ، باید نشون داده بشه...
پاسخ
اقا احمد مال وی بی رو دیدید؟

یه صفحه جدید باز میشه میگه تا 5 ثانیه دیگه به این ادرس منتقل میشید اونجوری کنید عالی میشه

2.حجم فایل موجود در لینک همراه لیک پیوست نشه

ان دوکار رو کنید تحول بزرگی ایجاد کردیدBig GrinCool
پاسخ
 سپاس شده توسطahmadb (۱۳۹۰/۱۰/۱۳، ۰۶:۲۱:۳۲ صبح)
نه ، مال وی بی رو ندیدم ، این پلاگینو چون خودم نیاز بهش رو احساس کردم نوشتم

اون صفحه رو که حتما درست میکنم ، اما اینکه حجم رو نشون نده ، نمیدونم که امکانش باشه یا نه ، اما روش کار میکنم ، اگه شد که حتما... SmileHeart
پاسخ
 سپاس شده توسطDoodoo (۱۳۹۰/۱۰/۱۳، ۰۶:۲۶:۰۰ صبح) ، geo (۱۳۹۲/۹/۸، ۱۹:۳۱:۳۰ عصر)
خدا حفظتون کنه به مولا میگم
نه نماش بده حجمش جزو دیتابیس سایت حساب نشه
وقتی پیوست میشه انگار خد فایل شده
یوزرا بیشترشون نمیدونن این چه پلاگینیه وگرنه .....
با اجازتون با اسم خودتون میذارمش تو سایتم" نویسنده استاد بادکوبه ای"
Heart
پاسخ
(۱۳۹۰/۱۰/۱۳، ۰۶:۳۵:۰۸ صبح)!ArTiN! نوشته است: خدا حفظتون کنه به مولا میگم
نه نماش بده حجمش جزو دیتابیس سایت حساب نشه
وقتی پیوست میشه انگار خد فایل شده
یوزرا بیشترشون نمیدونن این چه پلاگینیه وگرنه .....
با اجازتون با اسم خودتون میذارمش تو سایتم" نویسنده استاد بادکوبه ای"
Heart

شما لطف داری Heart
پس باز نفهمیدم منظورتون از اینکه جزء دیتابیس سایت حساب نشه رو نفهمیدم ! اگه منظورتون اینه که حجمی که با لینک ضمیمه میشه توی سهمیه ای که کاربرا برای آپلود توی سایت دارن حساب نشه ، توی نسخه 1.1 این خصوصیت هست . اگر منظورتون این نیست ، یه کم دقیق تر توضیح بدید در خدمتتون هستم...

خواهش میکنم ، اختیار دارید . استادشو فاکتور بگیرید Blush
پاسخ
نقل‌قول: شما لطف داری Heart
اگه منظورتون اینه که حجمی که با لینک ضمیمه میشه توی سهمیه ای که کاربرا برای آپلود توی سایت دارن حساب نشه ، توی نسخه 1.1 این خصوصیت هست . اگر منظورتون این نیست

دقیقا

فقط ویژگی وی بی اضافه شه

چیز های زیادی یاد دادید مگر ممکنه استاد نگفت؟بنده براتون احترام زیادی قائلمHeart

پاسخ
 سپاس شده توسطahmadb (۱۳۹۰/۱۰/۱۳، ۱۴:۰۹:۳۹ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان