هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
از دست اسپم ها خسته شدم تو رو خدا یه راه خوب پیشنهاد بدین
سلام
قبلا انجمن من زیاد اسپم داشت هی میومدن از کشورهای خارجی ثبت نام میکردن با اسم ها الکی و چرت و پرت. خوب منم آی پی هاشون رو مسدود میکردم و ثبت نام انجمن رو هم گذاشتم روی این که ایمیل فعال سازی ارسال کنه.
یه مدتی خوب بود و دیگه از شر اسپم ها خلاص شده بودم و ثبت نام نمیکردن یا اگه میکردن دیگه نمیتونستن چرت و پرت بنویسن.
اما الان یه مدتیه بازم شروع شده. هر روز کلی اسپمر میان و ثبت نام میکنن و چرت و پرت می نویسن به زبون انگلیسی و از این مزخرفات.
تو ثبت نام هم کپچا فعاله و هم ایمیل فعال سازی ولی با این حال ثبت نام میکنن و حسابشون رو هم فعال میکنن.
خسته شدم از بس برم هی نوشته هاشون رو پاک کنم و آی پی هاشون رو مسدود کنم تازه تموم هم نمیشن.
یه راه خوب و عملی پیشنهاد بدین برای این مشکل
ممنون
پاسخ
(۱۳۹۱/۶/۱۱، ۰۵:۳۱:۰۴ صبح)reza41 نوشته است: سلام
قبلا انجمن من زیاد اسپم داشت هی میومدن از کشورهای خارجی ثبت نام میکردن با اسم ها الکی و چرت و پرت. خوب منم آی پی هاشون رو مسدود میکردم و ثبت نام انجمن رو هم گذاشتم روی این که ایمیل فعال سازی ارسال کنه.
یه مدتی خوب بود و دیگه از شر اسپم ها خلاص شده بودم و ثبت نام نمیکردن یا اگه میکردن دیگه نمیتونستن چرت و پرت بنویسن.
اما الان یه مدتیه بازم شروع شده. هر روز کلی اسپمر میان و ثبت نام میکنن و چرت و پرت می نویسن به زبون انگلیسی و از این مزخرفات.
تو ثبت نام هم کپچا فعاله و هم ایمیل فعال سازی ولی با این حال ثبت نام میکنن و حسابشون رو هم فعال میکنن.
خسته شدم از بس برم هی نوشته هاشون رو پاک کنم و آی پی هاشون رو مسدود کنم تازه تموم هم نمیشن.
یه راه خوب و عملی پیشنهاد بدین برای این مشکل
ممنون
اگه سرچ کنین کلی مطلب پیدا میکردین در این زمینه که اکثرا به این پلاگین ختم میشه
http://community.mybbiran.com/thread-3327.html
راه دیگه ای هم هست که میتونی هر دوتا رو باهم انجام بدی و این که فیلدهای اختیاری ثبت نام رو اجباری کنی
پاسخ
 سپاس شده توسطDoodoo (۱۳۹۱/۶/۱۱، ۱۳:۱۶:۴۰ عصر)
پست من کو!Undecided
پاسخ
 سپاس شده توسطشماره مجازی (۱۴۰۱/۸/۲۶، ۰۱:۴۸:۳۵ صبح) ، گراف مسنجر (۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۴:۱۰:۵۶ صبح) ، چارتر ۴۲۴ (۱۴۰۲/۹/۱۲، ۱۵:۱۰:۲۶ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان