دوست عزیزر قبلا این پلاگین معرفی شده و نیاز نداره تاپیک جدید براش ایجاد بشه. در ضمن منم مثل شما اول فکر میکردم چون این زود صفحه ها را ایندکس میکنه مشکلی نداره ولی دقیقا مشکلش همینه که وقتی گوگل در یک روز 750 صفحه سایت شما را ایندکس میکنه به سایت شما شک میکنه و امتیاز منفی میده و باعث بازدید کمتر میشه . اگه میخوهید استفاده کنید از این پلاگین از پلاگین بهینه شده استفاده کنید .
منم به عنوان یه دوست گفنم چون خودم یک هفته این پلاگین ( اصلی ) را تست کردم و بعد از یک هفته آمار سایتم خیلی پایین اومد . یا نصب نکنید یا اگه نصب میکنید بهینه شدش را نصب کنید.
با تشکر
موضوعها: 49
اعتبار:
5
این پلاگین یک روزه اینارو ایندکس نکرده دو هفته میشه
بهینه شده هیچ تغییری نکرده فقط فارسی شده
تو سر پلاگین نزندید و ازش بد نگید تا بقیه بتونن استفاده کنند
موضوعها: 13
اعتبار:
35
مگر میشه بد نگیم وقتی که بد هست و موجب کم کردن کاربر و ایندکس نکردن مطالب در جستجوگرها میشه ؟!
در مورد این موضوع خیلی صحبت شده -
موضوعها: 49
اعتبار:
5
۱۳۸۹/۱۲/۲۲، ۲۳:۲۹:۳۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۳۸۹/۱۲/۲۴، ۱۲:۲۲:۱۰ عصر، توسط alimasumi.)
من یک ماه پیش این سیستم رو نصب کردم و الان یعد سه هفته تازه 50 تا ایندکس کرده بود ولی از هفته سوم به بعد شروع به ایندکس کرده
من که ازش نتیجه گرفتم رنک الکسام شده 1700 و همیشه نه تا ده نفر در دیقه مهمان دارم
من که نتیجه گرفتم و میگم خوبه نمیدونم چرا میگید بده
بازم کاربر ها خود دانند کسی رو اجبار نکردم ولی پیشنهاد دادم به کاربرای مای بی بی چون خیلی از مشکلات انجمنم رو با کمک همین کاربر ها حل کردم
پلاگین رو من نساختم و نمیخوام درقبالش پولی بگیرم و تعریف هم چیزی برام نداره ولی حقیقت اینه که کارش عالیه
موضوعها: 15
اعتبار:
7
میشه از گوگل سئو و سایت مپ با هم استفاده کرد مشکلی ایجاد نمیشه؟
موضوعها: 5
اعتبار:
0
۱۳۹۰/۲/۷، ۰۰:۱۳:۳۶ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۳۹۰/۲/۷، ۰۰:۱۴:۰۹ صبح، توسط yahova.)
چرا یک سایت مپ درست و حسابی نمی گذارید همه استفاده کنند .
آقا حامد که 15 تومان می خواهد ( پولش به کنار ) یوزر نیم و پسورد جیمیل ، هاست و سایت را هم می خواهد . که عمرا کسی این ها را به کسی نمی ده حداقل من نمی دهم
این هم ( بالا ) که می فرمایید درست نیست
فکر می کنم برای VIP گذاشتید ، ولی برای کاربران معمولی نیست .
موضوعها: 31
اعتبار:
171
من همه اينها رو دادم واسم نصب كردن
واسه هاست يه دسترسي ftp بساز بعد نصب حذفش كن
براي انجمن يه يوزر رو مدير كن بعد كار دسترسي رو بگير
اكانت جيميل هم كه نميشه باهاش شق القمر كرد
سر پولشم باهاتون راه ميان
نصب مای بی بی • نصب پلاگین • نصب و طراحی پوسته • اصلاح کدهای قالب • افزایش سرعت در GTmetrix با هزینه مناسب
درخواست از طریق پیام خصوصی