هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پلاگین سایت مپ ( رایگان رایگان بدون مشکل و تست شده )
دوستان من این پلاگین رو روی 1.6 نصب کردم بی مشکل کار میکنه و بعد یک هفته 750 صفحه رو ایندکس کرده که توی عکس میبینید
برای دریافت پلاگین روی لینک زیر کلیک کنید

.zip   Sitemap Generator 1.4.0RC2.zip (اندازه: 33.14 KB / تعداد دفعات دریافت: 61)

تست کنید هیچ مشکلی نداره
HeartHeartHeartHeart
پاسخ
 سپاس شده توسطpersiavip (۱۳۸۹/۱۲/۲۲، ۰۳:۳۲:۰۵ صبح) ، MAJID-SPORT (۱۳۸۹/۱۲/۲۲، ۱۴:۰۸:۳۸ عصر)
[تصویر:  attachment.php?aid=2908]
بالایی مال دیشب هستش اینم مال امروز صبح
[تصویر:  attachment.php?aid=2911]

پاسخ
 سپاس شده توسطMAJID-SPORT (۱۳۸۹/۱۲/۲۲، ۱۴:۰۸:۴۶ عصر) ، persiavip (۱۳۸۹/۱۲/۲۲، ۱۶:۲۵:۲۶ عصر)
دوست عزیزر قبلا این پلاگین معرفی شده و نیاز نداره تاپیک جدید براش ایجاد بشه. در ضمن منم مثل شما اول فکر میکردم چون این زود صفحه ها را ایندکس میکنه مشکلی نداره ولی دقیقا مشکلش همینه که وقتی گوگل در یک روز 750 صفحه سایت شما را ایندکس میکنه به سایت شما شک میکنه و امتیاز منفی میده و باعث بازدید کمتر میشه . اگه میخوهید استفاده کنید از این پلاگین از پلاگین بهینه شده استفاده کنید .

منم به عنوان یه دوست گفنم چون خودم یک هفته این پلاگین ( اصلی ) را تست کردم و بعد از یک هفته آمار سایتم خیلی پایین اومد . یا نصب نکنید یا اگه نصب میکنید بهینه شدش را نصب کنید.

با تشکر
پاسخ
 سپاس شده توسطpeymanpbl (۱۳۸۹/۱۲/۲۲، ۱۴:۰۹:۴۹ عصر) ، Reza_m.p.r (۱۳۹۰/۱۰/۲۴، ۱۴:۰۶:۱۸ عصر)
این پلاگین یک روزه اینارو ایندکس نکرده دو هفته میشه
بهینه شده هیچ تغییری نکرده فقط فارسی شده
تو سر پلاگین نزندید و ازش بد نگید تا بقیه بتونن استفاده کنند
پاسخ
 سپاس شده توسطpersiavip (۱۳۸۹/۱۲/۲۲، ۱۶:۲۴:۲۸ عصر) ، iranshahrsaz (۱۳۹۰/۲/۷، ۲۰:۳۰:۳۴ عصر) ، iran2fun (۱۳۹۰/۴/۶، ۲۰:۳۰:۵۳ عصر)
مگر میشه بد نگیم وقتی که بد هست و موجب کم کردن کاربر و ایندکس نکردن مطالب در جستجوگرها میشه ؟!

در مورد این موضوع خیلی صحبت شده -
پاسخ
 سپاس شده توسطYaseR (۱۳۸۹/۱۲/۲۲، ۱۶:۰۱:۳۲ عصر)
(۱۳۸۹/۱۲/۲۲، ۱۵:۰۶:۳۸ عصر)alimasumi نوشته است: این پلاگین یک روزه اینارو ایندکس نکرده دو هفته میشه
بهینه شده هیچ تغییری نکرده فقط فارسی شده
تو سر پلاگین نزندید و ازش بد نگید تا بقیه بتونن استفاده کنند

خوده شما تو پست دوم زدی عکس دیشب عکس صبح . در ضمن در پست دوم تو 24 ساعت 100 صفحه ایندکس شده .

میدونی برای چی گوگل امتیاز منفی میده : مثل این میمونه که شما امروز انجمن زدی بعد شما میخوای کل مطالب سایتت را یه روز به گوگل معرفی کنی خوب معلوم هستکه گوگل شک میکنه کاری که حامد رمزی تو پلاگینش کرده اینه که هر روز 10 تا صفحه ایندکس میشه و اینجوری گوگل به سایت شما شک نمیکنه.
پاسخ
 سپاس شده توسطFunSeT (۱۳۸۹/۱۲/۲۲، ۱۷:۳۰:۳۳ عصر)
من یک ماه پیش این سیستم رو نصب کردم و الان یعد سه هفته تازه 50 تا ایندکس کرده بود ولی از هفته سوم به بعد شروع به ایندکس کرده

من که ازش نتیجه گرفتم رنک الکسام شده 1700 و همیشه نه تا ده نفر در دیقه مهمان دارم
من که نتیجه گرفتم و میگم خوبه نمیدونم چرا میگید بده
بازم کاربر ها خود دانند کسی رو اجبار نکردم ولی پیشنهاد دادم به کاربرای مای بی بی چون خیلی از مشکلات انجمنم رو با کمک همین کاربر ها حل کردم

پلاگین رو من نساختم و نمیخوام درقبالش پولی بگیرم و تعریف هم چیزی برام نداره ولی حقیقت اینه که کارش عالیه
پاسخ
 سپاس شده توسطFunSeT (۱۳۸۹/۱۲/۲۳، ۰۰:۱۸:۰۰ صبح) ، persiavip (۱۳۸۹/۱۲/۲۳، ۰۱:۲۷:۴۲ صبح) ، ghanari (۱۳۹۰/۱/۳، ۱۷:۳۴:۰۲ عصر)
میشه از گوگل سئو و سایت مپ با هم استفاده کرد مشکلی ایجاد نمیشه؟
پاسخ
چرا یک سایت مپ درست و حسابی نمی گذارید همه استفاده کنند .

آقا حامد که 15 تومان می خواهد ( پولش به کنار ) یوزر نیم و پسورد جیمیل ، هاست و سایت را هم می خواهد . که عمرا کسی این ها را به کسی نمی ده حداقل من نمی دهم

این هم ( بالا ) که می فرمایید درست نیست

فکر می کنم برای VIP گذاشتید ، ولی برای کاربران معمولی نیست .

پاسخ
من همه اينها رو دادم واسم نصب كردن
واسه هاست يه دسترسي ftp بساز بعد نصب حذفش كن
براي انجمن يه يوزر رو مدير كن بعد كار دسترسي رو بگير
اكانت جيميل هم كه نميشه باهاش شق القمر كرد
سر پولشم باهاتون راه ميان
نصب مای بی بینصب پلاگیننصب و طراحی پوستهاصلاح کدهای قالبافزایش سرعت در GTmetrix با هزینه مناسب

درخواست از طریق پیام خصوصی
پاسخ
 سپاس شده توسطشماره مجازی (۱۴۰۱/۸/۲۶، ۰۱:۵۴:۱۷ صبح) ، گراف مسنجر (۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۴:۱۶:۰۷ صبح) ، چارتر ۴۲۴ (۱۴۰۲/۹/۱۲، ۱۵:۱۸:۰۱ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: