هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[محصول MyBBIran] ویرایشگر WYSIWYG HotEditor
دوستان سلام...
من این ادیتور رو پاک کردم و دیدم بعضی از بخش ها قاطی کردش بعد پاک کردن من حالا به صورت دستی کدهایی که باقی مونده بودن رو پیدا کردم و پاک کردمشون حالا یک کد باقی مونده اونم اینه که موقع ویرایش کامل کلا قاط میزنه و ادیتور با سرچ گوگل مخلوط میشه
میخواستم ببینم کسی میدونه که کدوم کد رو از کجا باید پاک کنم تا ادیتورم به حالت اول برگرده در حالت ویرایش کامل؟؟؟؟Huh
 سپاس شده توسطmparsa (۱۳۸۹/۹/۱۱، ۲۰:۲۴:۳۱ عصر)
من این پلاگین رو نصب کردم ولی ازش خوشم نیومد تک تک فایلهایی رو که براش آپلود کرده بودم پاک کردم بعد دیگه انجمن بالا نمی آد چیکار کنم؟؟؟
 سپاس شده توسطmparsa (۱۳۸۹/۹/۱۱، ۲۰:۲۴:۳۳ عصر)
(۱۳۸۹/۸/۲۴، ۰۱:۱۱:۵۷ صبح)tajamo نوشته است: من این پلاگین رو نصب کردم ولی ازش خوشم نیومد تک تک فایلهایی رو که براش آپلود کرده بودم پاک کردم بعد دیگه انجمن بالا نمی آد چیکار کنم؟؟؟

یه بار دیگه پلاگی رو آپلود کن
ولی فعال نکن
 سپاس شده توسطmparsa (۱۳۸۹/۹/۱۱، ۲۰:۲۴:۳۴ عصر)
دوباره آپلود کردم سایت بالا اومد ولی سرچش همچنان مشکل داره حتی وقتی که پلاگین غیر فعاله ...

راهی نیست که بشه فایلهای این پلاگین رو پاک کرد ...ویروسی نبود
 سپاس شده توسطmparsa (۱۳۸۹/۹/۱۱، ۲۰:۲۴:۳۵ عصر)
(۱۳۸۹/۸/۲۴، ۱۶:۱۵:۱۹ عصر)tajamo نوشته است: دوباره آپلود کردم سایت بالا اومد ولی سرچش همچنان مشکل داره حتی وقتی که پلاگین غیر فعاله ...

راهی نیست که بشه فایلهای این پلاگین رو پاک کرد ...ویروسی نبود

بابا عزیز من ویروس کیلویی چنده Big Grin
شما فایل class_parser.php را از پک مای بی بی بردار و با فایلی که الان تو هاستت هست جایگزین کن(فولدر inc )
 سپاس شده توسطmparsa (۱۳۸۹/۹/۱۱، ۲۰:۲۴:۳۶ عصر)
حالا مگه چی شده یه کم همگی خندیدیم، می خواستم شما رو امتحان کنمBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسطmparsa (۱۳۸۹/۹/۱۱، ۲۰:۲۴:۳۸ عصر)
سلام
خدا خیرتون بده Smile
یه سئوال این همون ادیتوری هست که شما مدت ها بود داشتید روش کار می کردید ؟
و تو چت همیشه خبر رسانی می کردید؟
و سئوال دیگه نسخه mybb تالار من 1.4.11 هست ، روش جواب نمیده؟
موفق و سربلند باشید
تالار گفتمان سوما
شامل انجمن های متنوع تخصصی و عمومی

سپاس شده توسطmparsa (۱۳۸۹/۹/۱۱، ۲۰:۲۴:۴۰ عصر)
سلام
ادیتور فوق العاده ایه
فقط یه مساله کوچیک اینکه سمت راست ادیتور در قالب به درستی نشون داده نمیشه(اگر ادیتور وسط چین بشه یا عرضش کمی کمتر بشه شاید درست شه)
ضمنا شکلکها رو تو پاسخ نمیاره
باید چکارش کرد؟
 سپاس شده توسطmparsa (۱۳۸۹/۹/۱، ۱۶:۱۷:۰۰ عصر)
چرا خودتون از این ویرایشگر استفاده نمیکنید ؟
 سپاس شده توسطblack_s (۱۳۸۹/۸/۲۷، ۱۸:۵۶:۰۳ عصر) ، arakueed (۱۳۸۹/۸/۲۸، ۱۶:۳۹:۴۵ عصر) ، mparsa (۱۳۸۹/۹/۱، ۱۶:۱۶:۵۹ عصر)
شما همه که نصب کردید نمیدونم من که مبتدیم لطفا" یکی ساده برام بگه چطور نصب کنمSmile
 سپاس شده توسطmparsa (۱۳۸۹/۹/۱، ۱۶:۱۶:۵۸ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان