۱۳۸۹/۸/۸، ۲۳:۱۷:۵۲ عصر
اوکی شد !؟
انجمن تک دل! ( در حال تکمیل شدن
)
پیشنهاد،انتقادی در مورد فروم بود لطف می کنید بفرمایید.
)پیشنهاد،انتقادی در مورد فروم بود لطف می کنید بفرمایید.
|
بهترین ادیتور برای مای بی بی 1.4 و 1.6 (hot editor)
|
||||||||||||
|
۱۳۸۹/۸/۸، ۲۳:۱۷:۵۲ عصر
اوکی شد !؟
)پیشنهاد،انتقادی در مورد فروم بود لطف می کنید بفرمایید.
۱۳۸۹/۸/۸، ۲۳:۲۲:۵۵ عصر
واقعا ممنون بابت تهيه اين اديتور .
. فقط ميخواستم بدونم كه آيا ميشه به طور كامل اطمينان كرد ؟؟ قبلا دوستان گفتگو كرده بودن كه ممكنه در آينده يك دفعه همه چيز بريزه به هم و از اين جور چيزا و خلاصه استفاده از اديتور غير رسمي رو نوعي ريسك ميدونستنمورد ديگه اينكه , نميشه به صورت كد هم قرار بدهيد ؟؟ شايد مثلا خواستيم فقط براي ارسال پيشرفته قرار بديم ![]() سپاس
۱۳۸۹/۸/۸، ۲۳:۲۷:۵۶ عصر
(۱۳۸۹/۸/۸، ۲۳:۲۲:۵۵ عصر)general نوشته است: واقعا ممنون بابت تهيه اين اديتور . سلام اگه مورد اطمینان نبود مدیر Kevin برا دانلود نمیزاشت
۱۳۸۹/۸/۸، ۲۳:۵۷:۲۸ عصر
(۱۳۸۹/۸/۸، ۲۲:۵۹:۴۱ عصر)S-ARM نوشته است:(۱۳۸۹/۸/۸، ۲۲:۴۵:۲۷ عصر)arakueed نوشته است: ممنون بابت پلاگین و ادیتور واقعا خوبتون بله حرکت نکردن شکلک ها خطای دید بود سریع هم پاکش کردم اما بله متوجه شدم که میشه جابه جاش کرد اما خب نمیشه از فضای مربوط به پاسخ خارجش کرد که! میشه اونجا جاش رو عوض کرد که ارتفاعش یه مقدار بلنده خوب جا نمیشه توی اون کادر توی این عکس هم میبینید که موقع جابجایی یه مقدار کادر اضافی داره سمت راستش و همه ی کادر هم معلوم نیست تا پایین یه چیز دیگه اینکه من میخوام اسمایلی های خودم رو فقط توش بزارم یعنی همه ی اون گروه ها رو حذف کنم یه مقدار محدود اسمایلی بزارم توش این امکان پذیره؟
۱۳۸۹/۸/۹، ۰۰:۰۵:۰۶ صبح
(۱۳۸۹/۸/۸، ۲۳:۵۷:۲۸ عصر)arakueed نوشته است:(۱۳۸۹/۸/۸، ۲۲:۵۹:۴۱ عصر)S-ARM نوشته است:(۱۳۸۹/۸/۸، ۲۲:۴۵:۲۷ عصر)arakueed نوشته است: ممنون بابت پلاگین و ادیتور واقعا خوبتون در مورد شکلک های خودتون باید در پوشه smiles شکلک های خودتون رو کپی کنید
۱۳۸۹/۸/۹، ۰۰:۰۷:۲۵ صبح
ممنون
منظورم حذف کردن اون قسمت انتخاب گروه بود فقط یه گروه داشته باشم و اون نیاد در مورد بقیش چی؟
ايكاش از اين پلاگين , دو نسخه ارائه ميداديد ... يكي نسخه كامل (كه در واقع ميشه همين پلاگين ارائه شده) , يكي هم فقط براي ارسال پاسخ پيشرفته
يا اينكه حداقل كد مربوط به پاسخ پيشرفته رو قرار ميداديد...البته نميدونم ميشه به طور هم زمان با پلاگين معمولي استفاده كرد يا نه !!ولي در كل حالا ميشه يك نفس راحت كشيد ... واقعا حالا MYBB ديگه حرف نداره
۱۳۸۹/۸/۹، ۰۰:۱۰:۲۱ صبح
۱۳۸۹/۸/۹، ۰۰:۱۱:۵۹ صبح
یعنی فولدر حذف شه
اون گزینه هم حذف میشه ؟ نمیدونم روی لوگال اصلا تمم نمیاد بالا نمتونم تست کنم ولی ممنون تستش میکنم بقیه ی ماجرا چی؟
۱۳۸۹/۸/۹، ۰۲:۰۳:۰۲ صبح
چی شده الان؟ سوپرایز شدیم یا نه؟
)پیشنهاد،انتقادی در مورد فروم بود لطف می کنید بفرمایید. | ||||||||||||
|
|