هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اینترنت ملی راه اندازی شد !!!!!!!!
#1
نقل‌قول: نقل از خبرگذاری مهر :
افتتاح دو طرح ملی ارتباطی/ راه اندازی فاز اول شبکه ملی دیتا
بیستمین درگاه بین المللی شرکت ارتباطات زیر ساخت و فاز اول شبکه ملی دیتا با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یکشنبه افتتاح شد.
به گزارش خبرنگار مهر، رضا تقی پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیستمین درگاه بین المللی ارتباطات زیر ساخت کشور را در مرز نوردور و فاز اول شبکه ملی دیتا را در شهرهای شیراز، تهران و تبریز به طور همزمان افتتاح کرد.
بیستمین درگاه بین المللی ارتباطات زیر ساخت که با هدف ترانزیت ارتباطات بین الملل راه اندازی شد امکان انتقال ترافیک بین الملل را در فاز اول تا ۳۰ گیگا بیت بر ثانیه گسترش می دهد. به این ترتیب با راه اندازی درگاه بین الملل نوردور ایران در ترافیک منطقه سهیم شده و یکی دیگر از گام های تبدیل شدن ایران به هاب منطقه فراهم شده است.
همچنین با راه اندازی شبکه ملی دیتا ۵۵ سایت در سطح کشور به بهره برداری می رسد که در این فاز ۲۲ سایت در ۳ مرکز بین الملل شهرهای شیراز، تهران و تبریز به همراه ۱۹ سایت دیگر راه اندازی شده است.
پس از راه اندازی شبکه این پروژه با استفاده از تجهیزات مدیریتی شبکه از سایت اصلی و پشتیبان انواع سرویس ها در سطوح مختلف قابل بهره برداری خواهند بود.
در این مراسم محمد علی فرقانی رئیس هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیر ساخت در خصوص فاز اول شبکه ملی دیتا گفت: با بهره برداری کامل از این پروژه ضمن افزایش پهنای باند اینترنت بالغ بر ۸۰ گیگابیت بر ثانیه امکان بهره برداری از ۴۷۰ گیگا بیت ظرفیت IP داخلی برای پیاده سازی دولت الکترونیک تعریف و اجرا شده است.
وی ادامه داد: این پروژه قابلیت های لازم برای امکان تبدیل شدن کشور به عنوان عضو ارتباطی منطقه در لایه دسترسی را فراهم خواهد کرد.
فرقانی گفت: عمده ترین سرویس های قابل ارائه در شبکه ملی دیتا شامل اینترنت، اینترانت، ارائه سرویس های خصوصی مجازی امن در لایه های مختلف و سرویس های مدیریتی خواهد بود.
رئیس هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیر ساخت همچنین در مورد گشایش بیستمین درگاه بین المللی شبکه ارتباطات زیر ساخت کشور گفت: با راه اندازی این طرح ایران به عنوان یک سرویس دهنده در ارتباطات بین الملل می تواند در دراز مدت امکان کنترل و اعمال قدرت در تصمیم گیری های مخابراتی جهان را برای خود فراهم سازد.
وی گفت: با سهیم شدن در انتقال ترافیک در منطقه علاوه بر کسب درآمد ارزی قابل توجه در دراز مدت ایجاد فرصت های شغلی جدید و توسعه اقتصادی کشور را در پی خواهد داشت.
به گزارش مهر، شبکه ملی دیتا یکی از فازهای شبکه ملی اطلاعات خواهد بود که قرار است تا پایان برنامه پنجم در کشور پیاده سازی شود.
خب حتما خبر گرون شدن اینترنت رو هم دارید

نقل‌قول: همشهري نوشت:

در روزهای پایانی سال ۸۹، خبری روی خروجی خبرگزاری‌های کشور قرار گرفت که کمتر به آن توجه شد.

براساس این خبر، شرکت‌های مخابرات استانی هزینه سرویس‌دهی به شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنت پرسرعت موسوم به ‌ای‌دی‌اس‌ال را بین ۳ تا ۱۴ برابر افزایش داده و خطوط آن دسته از شرکت‌هایی را که قادر به پرداخت هزینه‌های جدید نشده‌اند، قطع کرده‌اند!

بدین ترتیب برای این شرکت‌ها که مستقیما با مشتریان در ارتباط هستند، در سال جدید هیچ راهی جز افزایش بهای سرویس اینترنت پر سرعت باقی نمی‌ماند.

این در حالی است که برخی از کارشناسان اعتقاد دارند این افزایش ناگهانی قیمت سرویس‌ها از سوی شرکت‌های مخابرات استانی با این انگیزه و هدف صورت گرفته که شرکت‌های بخش خصوصی از دایره ارائه خدمات اینترنت حذف شده و خدمات اینترنت پرسرعت در انحصار شرکت‌های مخابرات قرار گیرد.

هیچ کس انتظار ندارد که قیمت اینترنت در ایران ارزان شود اما افزایش ۱۴ برابری قیمت آن نیز برای مشترکان این سرویس غیرقابل‌قبول است.

این افزایش هزینه البته در حال حاضر به شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت تحمیل شده و آنها مجبورند به تعهدات قبلی در قبال مشترکان خود عمل کنند اما به‌نظر می‌رسد با توجه به این افزایش غیرمترقبه هزینه‌ها از سوی مخابرات، به‌زودی شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت در بخش خصوصی ناچار به اعمال تعرفه‌های جدیدی براساس هزینه تمام شده خود شوند؛ افزایش هزینه‌ای که در نهایت به حلقه آخر این زنجیر یعنی مشترکان عزیز! منتقل خواهد شد.

در همین راستا، محمدحسن شانه‌ساز‌زاده، مدیر یکی از شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت از افزایش غیرمنطقی قیمت سرویس‌هایی که از سوی مخابرات به شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت داده می‌شود، خبر داده و گفته: با خصوصی‌شدن مخابرات و واردشدن آن به حوزه اینترنت، این شرکت به‌صورت غیرقانونی قیمت تمام‌شده سرویس‌ها را برای رقبا افزایش می‌دهد تا خود به توسعه این سرویس و جذب مشتری بپردازد.

وی با بیان اینکه درصورت‌حساب‌های شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت هر بار با افزایش هزینه در طراحی تجهیزات پسیو، پاور و فضا روبه‌رو هستیم، گفت: این افزایش چند برابری قیمت تمام‌شده صورت‌حساب‌های ارائه شده از سوی مخابرات به شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت، غیرقانونی است؛ چرا که باید تمامی تعرفه‌ها از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصویب و ابلاغ شود.

وی با تأکید بر توقف سرویس‌دهی به برخی از شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت به‌دلیل عدم‌پرداخت این صورت‌حساب‌ها اضافه کرد: در این رابطه با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مکاتبه کرده‌ایم و این سازمان نیز به‌عنوان نهاد تنظیم مقررات در این بخش معتقد است که شرکت‌های مخابرات استانی حق افزایش قیمت تمام‌شده این سرویس را ندارند. اما این شرکت‌ها با بی‌توجهی به دستورات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ما را مجبور می‌کنند که صورت‌حساب‌های جدید را پرداخت کنیم.

شانه‌ساز‌زاده با اشاره به افزایش ۳ تا ۱۴ برابری بهای فضا، پاور و هزینه طراحی تجهیزات پسیو از سوی شرکت‌های مخابرات استانی به مهر گفت: این شرکت‌ها حتی اعلام نمی‌کنند که این افزایش قیمت بر چه اساسی است و تنها فاکتور کلی صادر می‌کنند که شامل هزینه‌های چند برابری است.

وی با تأکید بر اینکه این مشکل برای تمامی شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت از طرف همه شرکت‌های مخابراتی وجود دارد، خاطرنشان کرد: تنها برخی استان‌ها برای پرداخت با ما تعامل دارند و سرویس‌های ما را متوقف نمی‌کنند اما برخی استان‌ها مانند تهران، قم و فارس بدون توجه به حقوق کاربران شبکه درصورت عدم‌پرداخت این مبالغ، سرویس‌دهی را قطع می‌کنند.

مدیرعامل شاتل تصریح کرد که مخابرات ایران باید با دریافت مجوز از رگولاتوری، تعرفه‌ها را تغییر دهد اما از آنجایی که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اقدامی قاطع در این مورد انجام نمی‌دهد، هر یک از شرکت‌های مخابراتی نسبت به تغییر بهای تمام‌شده و افزایش آن اقدام کرده و بخش خصوصی را دچار ضرر و زیان می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: بر این اساس به مشکلاتی همچون عدم‌تأمین پهنای باند برای توسعه خطوط و زیان‌های ناشی از افزایش تعرفه خطوط 1 E، افزایش چند برابری هزینه تمام‌شده سرویس‌ها نیز اضافه شده است.

آسیب‌رسانی به مشترکان اینترنت پر سرعت

ابوطالب برزگر، مدیر روابط عمومی گروه شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت نیز با اشاره به افزایش بها در صورت‌حساب‌های جدید شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت، گفت: قیمت سرویس‌دهی مخابرات به شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت برخلاف مصوبات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه شرکت‌های مخابراتی قیمت امکانات مخابراتی مورد ارائه به شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت را بر خلاف مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات چند برابر کرده‌اند، تأکید کرد: شرکت‌های مخابراتی می‌گویند تا زمانی که هزینه‌ها را براساس قیمت‌های جدید پرداخت نکنید؛ از دایرکردن سرویس‌های جدید خودداری خواهیم کرد. برزگر با بیان اینکه این اقدام بسیار غیررقابتی است، تصریح کرد: نتیجه این اقدام غیرقانونی چیزی نیست جز آسیب‌رسانی به مشترکانی که از سرویس‌های‌ ای‌دی‌اس‌ال استفاده می‌کنند.

گران شدن قیمت اینترنت باعث کندی روند توسعه این سرویس ارتباطی در ایران خواهد شد و کارشناسان از هم‌اکنون پیش‌بینی می‌کنند بخش عمده‌ای از کاربران اینترنت به خاطر عدم‌توانایی مالی پرداخت هزینه‌های اینترنت از دریافت این نوع سرویس‌ها صرف‌نظر خواهند کرد.

ادامه این فرایند باعث عقب‌ماندگی بیشتر ایران در زمینه توسعه زیرساخت‌های اینترنت خواهد شد؛ اتفاقی که در برنامه چهارم توسعه نیز افتاد و به‌رغم تصریح قانون مبنی بر برقراری یک میلیون و ۲۰۰ هزار خط اینترنت پرسرعت، تنها ۴۶۵هزار پورت نصب شد. حتی اکنون نیز در آغاز سال ۱۳۹۰ و آغاز برنامه پنجم توسعه تنها قریب یک میلیون خط دایر شده است؛ در حالی که تا پایان این برنامه باید ۱۲ میلیون پورت پرسرعت اینترنت در کشور نصب و دایر شود.

عقب ماندن ایران از توسعه اینترنت پر سرعت به تبع آن باعث کندی برنامه‌های دولت الکترونیک و تجارت الکترونیک در کشور خواهد شد. اگر چه فلسفه خصوصی‌شدن شرکت مخابرات، توسعه و رونق بخش خصوصی بود اما ظاهرا در زمینه توسعه اینترنت این اتفاق به ضرر بخش خصوصی تمام شده است.

گرانی اینترنت در راه است، مگر اینکه سازمان تنظیم مقررات مانع تحمیل هزینه‌های کمرشکن به شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت شود. آیا چاقو دسته خود را می‌برد؟

پیشنهاد مخابرات برای تغییر نرخ

یک مقام مسئول در شرکت مخابرات ایران از ارائه پیشنهاد جدید برای تعرفه خطوط E۱ به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خبر داد و گفت: تا مصوب شدن این پیشنهاد، خطوط E۱ مانند روال گذشته محاسبه شده و هیچ تغییری در آبونمان این خطوط پیش نمی‌آید.

به گزارش مهر، نرخ آبونمان واگذاری خطوط E۱ که از طریق آن اینترنت دایل‌آپ با سرعت ۵۶کیلوبیت برثانیه به کاربران ارائه می‌شود، از ابتدای امسال موضوع درگیری میان شرکت مخابرات ایران، شرکت‌های مخابرات استانی، شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بود و این موضوع تا جایی پیش رفت که حتی پای سازمان حمایت از مصرف‌کننده و تعزیرات حکومتی نیز به نوعی به این پرونده باز شد.

داوود زارعیان، مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه دستورالعمل اعمال نرخ قدیمی خطوط اینترنت به تمامی استان‌ها ابلاغ شده و این دستورالعمل قابل اجراست، اظهار داشت: شرکت‌های مخابراتی موظف به اعمال تعرفه‌ها طبق روال گذشته هستند و تغییری در این رویه به وجود نیامده است. زارعیان هزینه نگهداری خطوط E۱ را براساس پیشنهاد جدید ماهانه ۹۵هزار تومان به ازای هر لینک عنوان کرد و گفت: پیش‌بینی می‌شود به‌زودی این تعرفه پیشنهادی از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نهایی و تصویب شود که در این صورت این دستورالعمل به شرکت‌های مخابراتی ابلاغ خواهد شد
خب اگه دوستان یکم فکر کنند میبینند این 2 خبر بسیار به هم مرتبط اند و این یعنی قطع شدن اینترن ایران تا چند وقت دیگه

پس بهتره دوستان ارائه دهنده سرور به فکر ارائه سرور های ایرانی بیوفتند چون دیگه باید با نت بین المللی بای بای کرد .
پاسخ
 سپاس شده توسطFunSeT (۱۳۹۰/۱/۸، ۲۲:۴۳:۴۳ عصر) ، rizesh (۱۳۹۰/۱/۸، ۲۳:۱۴:۵۵ عصر) ، stetar (۱۳۹۰/۱/۹، ۱۴:۱۶:۵۱ عصر) ، ms83 (۱۳۹۰/۱/۹، ۱۷:۱۳:۲۵ عصر) ، HOssE!N-B (۱۳۹۰/۶/۲۶، ۰۰:۲۷:۳۴ صبح)
#2
خوب بچه هاااااااااااااااا هوراااااااااااااااا شدیم
قهرمان شدیم
بازم مثل همیشه ایران از همه چی بن میشه
پاسخ
 سپاس شده توسطstetar (۱۳۹۰/۱/۹، ۱۴:۱۶:۵۴ عصر)
#3
(۱۳۹۰/۱/۸، ۲۲:۴۴:۱۲ عصر)funset نوشته است: خوب بچه هاااااااااااااااا هوراااااااااااااااا شدیم
قهرمان شدیم
بازم مثل همیشه ایران از همه چی بن میشه

دوستان ای بحث جدیه ها
یهو صبح پا میشید میبینید سایتتون نیست
حتما بک آپ از سایتتون دانلود کنید
دیگه اینترنت نفس های آخرشه
پاسخ
 سپاس شده توسطmorte3a (۱۳۹۰/۱/۸، ۲۳:۴۹:۱۲ عصر) ، stetar (۱۳۹۰/۱/۹، ۱۴:۱۶:۵۶ عصر)
#4
فاتحه
اللهم صل علی .........
...... ولم یکن له کفوا احد

روحش شاد
پاسخ
#5
انا لله و انا الیه راجعون Big GrinTongue
پاسخ
#6
خب دیگه من نمیدونم محدودیت چیه
واقعا چقدر ما بد بختیم
در ضمن دیگه نمیخواد وقتتون رو با سایت مپ و بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو تلف کنید
وقتی گوگلی وجود نداشته باشه پس دیگه ورودی گوگلی هم نیست
پاسخ
 سپاس شده توسطLow Battery (۱۳۹۰/۱/۹، ۱۶:۰۱:۴۹ عصر)
#7
زیاد جدی نگیرید اتفاق خاصی نمیفته

ولی بهتون قول نمیدمTongue
پاسخ
#8
خيلي اتفاقا ميفته اطه صبر كني
پاسخ
#9
ایران و تنها ۹ پله فاصله تا قعر جدول پرسرعت ترین اینترنت جهان

تازه*ترین بررسی*های مستند و آنلاین سایت اسپید تست (Speedtest.net) نشان می*دهد که ایران در زمینه بهره*مندی از سرعت اینترنت در دنیا، برای رسیدن به قعر جدول جهانی تنها ۹ رتبه فاصله دارد.

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از وین بتا، ایران با سرعت متوسط ۶۱ صدم مگابیت بر ثانیه، جایگاه ۱۷۶ را در میان ۱۸۵ کشور جهان از آن خود کرده است و در میان کشورهای منطقه آسیای جنوب غربی که کشورهای هدف سند چشم*انداز ۲۰ ساله ایران محسوب می*شوند نیز توانسته جایگاه دوم از آخر را از آن خود کند.

بدین ترتیب در میان کشورهای منطقه و همسایه ایران، حتی کشورهایی چون افغانستان، با دارا بودن رتبه ۱۴۵ و میانگین سرعت ۱/۲۸ مگابیت بر ثانیه از ایران فاصله گرفته و در این میان کشور ترکیه با میانگین ۵/۵۵ مگابیت بر ثانیه رتبه ۶۰ جهان را در این زمینه به دست آورده* است.

امروزه اینترنت به*عنوان ابزاری کارآمد و مهم در زندگی شهروندان دنیا شناخته می*شود، به همین دلیل دولت*ها و ارائه*دهندگان اینترنت درتلاشند تا اینترنت را با بیشترین سرعت، بالاترین کیفیت، بهترین خدمات پشتیبانی و کمترین قیمت به کاربران خود ارائه دهند تا راه توسعه را بر رقبای خود در بازار پهنای باند تنگ کنند.

این درحالی است که ارائه اینترنت پرسرعت در برخی کشورها می*تواند نسبت به خدمات مشابه در سایر کشورها با قیمت بالاتری ارائه شود که در این مورد باید به سطح زندگی، میزان تورم و متوسط درآمد خانواده*ها در آن کشور توجه کرد؛ به*طوری که یک خانواده متوسط در کشوری با تورم ثابت به*دلیل درآمد سالانه قابل توجه، قادر به پرداخت هزینه بالای ۳۰ دلار در ماه برای دریافت اینترنت بالای ۳مگابیت برثانیه باشد.

براساس گزارش مهر وضعیت سرعت اینترنت در برخی از کشورها به این ترتیب است:

کره*جنوبی – مؤسسه آکامای (Akamai) در گزارش پایانی سال ۲۰۰۹ خود سرعت متوسط اینترنت در کشور کره*جنوبی را ۱۴/۶ مگابیت برثانیه اعلام و کره جنوبی را به*عنوان کشوری که بالاترین سرعت اینترنت را به کاربران عادی عرضه می*کند، معرفی کرد. کره*جنوبی سریع*ترین اینترنت خود را با قیمت ۲۸/۵۰ دلار در ماه ارائه می*کند در شرایطی که برپایه گزارش اداره ملی آمار در این کشور، متوسط درآمد کره*جنوبی برای یک خانواده کارگر با حداقل تحصیلات ۲۷هزار و ۳۸۴ دلار است.

ژاپن – این کشور به*عنوان نخستین قدرت فناوری آسیا توانست در این طبقه بندی با سرعت متوسط ۷/۹مگابیت بر ثانیه رتبه دوم را به دست آورد. بدیهی است که در کشوری چون ژاپن، اینترنت با سرعت*های متفاوتی عرضه می*شود. برای مثال به تازگی تله کام ژاپن (NTT) سرویس ویژه*ای را برای کاربران خانگی خود عرضه کرده است که از طریق فیبر نوری حداکثر سرعت ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه را با قیمت ۶۳ دلار در ماه عرضه می*کند. در شرایطی که طبق گزارش وزارت کار ژاپن، متوسط درآمد سالانه یک خانواده در این کشور،*معادل ۶۰ هزار و ۶۰۰ دلار آمریکاست.

آمریکا – در طبقه بندی سرعت اینترنت در سه ماهه چهارم سال ۲۰۰۹، آمریکا با سرعت متوسط ۳/۹ مگابیت برثانیه رتبه هجدهم را به دست آورده است. در این کشور اینترنت با قیمت متوسط ۴۵/۵۰ دلار در ماه ارائه می*شود و متوسط درآمد یک خانواده برپایه گزارش کمیته سرشماری آمریکا ۴۵هزار و ۶۰۰ دلار در سال است.

ایتالیا – در این کشور سرعت متوسط اینترنت ۲/۸ مگابیت برثانیه به ثبت رسیده است. اینترنت ADSL از طریق فیبرنوری در این کشور با قیمت متوسط ۲۵ دلار در ماه عرضه می*شود، درحالی که درآمد متوسط یک خانواده کارگر دارای دو فرزند در این کشور برپایه گزارش سازمان بین*المللی همکاری*ها و توسعه اقتصادی ۳۶ هزار و ۹۴۳ دلار در سال است.

سوئیس – این کشور با سرعت متوسط ۵ مگابیت برثانیه در رتبه هشتم طبقه بندی آکامای قرار گرفت. برپایه گزارش سازمان همکاری*ها و توسعه اقتصادی، درآمد متوسط خانواده در این کشور ۶۴ هزار و ۸۷۷ دلار در سال است.

هند – طبق این طبقه*بندی سرعت متوسط اینترنت در هند ۸۹۷ کیلوبیت برثانیه است. در این کشور نیز اینترنت با سرعت*های مختلفی به کاربر خانگی عرضه می*شود که برای مثال قیمت اینترنت با سرعت ۲۵۶ کیلوبیت برثانیه برابر با حدود ۱۴ دلار درماه است.

در رتبه بندی کشورها از نظر سرعت اینترنت خانگی که در شش ماهه نخست سال ۲۰۱۰ از میان ۱۸۵ کشور بررسی شده، ایران پس از کشورهایی مانند ونزوئلا، نیجریه، بولیوی، عراق، پاراگوئه و جزایر ترک و کایکاس با سرعتی برابر ۶۱ صدم مگابیت بر ثانیه در رتبه ۱۷۶ قرار گرفته است.

نکته تأسف*بار در این جدول این است که تنها کشورهای جهان که سرعتی کمتر از ایران دارند عبارتند از: موریتانی، لبنان، کامرون، وانوآتو، مالی، بولیوی، نپال، زیمبابوه و زامبیا. بقیه کشورهای دنیا از ایران سرعت اینترنت بالاتری دارند.

به*طور متوسط اینترنت خانگی پرسرعت ADSL با سرعت تنها ۱۲۸ کیلوبیت برثانیه با قیمت متوسط ۲۰ هزار تومان در ماه (۲۰ دلار در ماه) ارائه می*شود.

همه اینها در حالی است که اخیرا یک مقام اجرایی کشور به دستگاه*های دولتی توصیه کرد تا پایان سال ۸۹، حدود ۴۰درصد از خدمات و فعالیت*های خود را به*صورت دورکاری ارائه دهند؛ یعنی کارمندان را مرخص کنند و اداره امور را به*صورت کار از راه دور انجام دهند؛ با این وجود به*نظر می*رسد که بدون توسعه زیر*ساخت*های اینترنت در کشور، امکان اجرای طرح*های دورکاری، پیاده*سازی* طرح دولت الکترونیک و ارائه خدمات اینترنتی به شهروندان میسر نیست.
[تصویر:  images-83.jpg]
همچنین بررسی*ها نشان می*دهد که دولت در زمینه تحقق اهداف برنامه چهارم توسعه در بخش فناوری اطلاعات و زیرساخت*های اینترنتی و به*ویژه طرح دولت الکترونیک موفق عمل نکرده و این عقب ماندگی با وضعیتی که در تصویب قانون برنامه پنجم توسعه پیش می*رود احتمالا تا سال*های بعد همچنان ادامه خواهد داشت.

خوش بینانه*ترین اظهارات مقامات اجرایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات حکایت از افزایش پهنای باند اینترنت کشور از ۱۲۸ کیلوبیت فعلی به ۵۱۲ کیلو بیت بر ثانیه در سال پایانی برنامه پنجم توسعه یعنی سال ۱۳۹۴ دارد؛ سالی که احتمالا در آن ایران رتبه آخر جهانی را در زمینه سرعت اینترنت با فاصله بسیار از آن خود خواهد کرد!


اینم جالبه الان تو این انجمن خوندمBig Grin

پاسخ
 سپاس شده توسطMobile (۱۳۹۰/۱/۱۰، ۰۰:۳۱:۲۰ صبح)
#10
با اين حساب پاشيم بريم كره كارگري كنيم
نصب مای بی بینصب پلاگیننصب و طراحی پوستهاصلاح کدهای قالبافزایش سرعت در GTmetrix با هزینه مناسب

درخواست از طریق پیام خصوصی
پاسخ
 سپاس شده توسطms83 (۱۳۹۰/۱/۱۰، ۰۰:۴۹:۰۶ صبح) ، شماره مجازی (۱۴۰۱/۸/۲۶، ۰۱:۵۶:۲۱ صبح) ، گراف مسنجر (۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۴:۱۸:۰۶ صبح) ، چارتر ۴۲۴ (۱۴۰۲/۹/۱۲، ۱۵:۲۱:۲۱ عصر)


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان