هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بهترین نرم افزار برای طراحی پوسته
سلام به تمام دوستان گل

ممنون از راهنمایی های خوبتون !

یک سوال داشتم

بهترین نرم افزار برای طراحی پوسته چیه ؟

خیلی ممنون میشم تجربه هاتونو در مورد طراحیه پوسته با نرم افزار های مختلف بدونم ممنون !
اگر عمری باشه به زودی انقلابی در راه است ...

Khp_alizadeh@yahoo.com

پاسخ
باهاش کار نکردم اما قدرتمند ترین نرم افزار طراحی وب الان دریم ویور هست.بستگی داره کارتون چی باشه و در چه سطحی. اما نرم افزار جادو نمیکنه خود انسان باید بهش کد بده و ...
پاسخ
 سپاس شده توسطkhp (۱۳۸۹/۱۲/۴، ۲۲:۱۴:۲۲ عصر)
شاید front page هم به کارتون بیاد دوست عزیز.

من ياور يقين و عدالتم من زندگي ها خواهم ساخت، من خوشي هاي بسيار خواهم آورد من ملتم را سربلند ساحت زمين خواهم کرد، زيرا شادماني او شادماني من است.(کوروش کبير)
پاسخ
 سپاس شده توسطpersiavip (۱۳۸۹/۱۲/۵، ۱۳:۳۲:۱۲ عصر) ، khp (۱۳۸۹/۱۲/۶، ۰۳:۴۸:۳۱ صبح)
اول علم آدم بعد دریم.
موفق باشین
پاسخ
 سپاس شده توسطpersiavip (۱۳۸۹/۱۲/۵، ۱۳:۳۲:۲۰ عصر) ، khp (۱۳۸۹/۱۲/۶، ۰۳:۴۸:۳۶ صبح)
خیلی ممنون

برای طراحی هم php و html بلد باشم کافیه ؟
اگر عمری باشه به زودی انقلابی در راه است ...

Khp_alizadeh@yahoo.com

پاسخ
دیگه الان نرم افزار مطرح نیست ..

شما Html و Css بلد باش ، میتونی با Notepad هم پوسته بسازی ...

اما اگه یک نرم افزار میخوای که به صورت داینامیک (پویا) که یک محیط کد نویسی عالی داشته باشه و خیلی حرفه ای باشه ، البته ساده و قدرتمند من نرم افزار Microsoft Expression Web همون frontpage2007 که از این پس با این اسم معرفی میشه رو بهت پیشنهاد میکنم ، خیلی نرم افزار حرفه ای هست و کمتر کسی پیدا میشه که طراح و برنامه نویس وب باشه اما با اون کار نکرده باشه ....

من خودم سایت های استاتیک رو با اون طراحی میکنم .

-->>> میزبانی هاست ، طراحی سایت

Novinag.com

....
پاسخ
 سپاس شده توسطkhp (۱۳۸۹/۱۲/۶، ۰۳:۴۸:۱۵ صبح) ، شماره مجازی (۱۴۰۱/۸/۲۶، ۰۱:۴۹:۲۰ صبح) ، گراف مسنجر (۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۴:۱۱:۳۷ صبح) ، چارتر ۴۲۴ (۱۴۰۲/۹/۱۲، ۱۵:۱۱:۲۲ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان