هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ری استور کردن بکاپ دیتابیس
با درود به شما
خیلی گشتم چنین مشکل و موردی نبود پس تو تاپیک جدید زدم

یکی از دوستانم فارسی ساز انجمنش از مای بی بی هلپ گرفته بوده و نصب کرده بوده(نسخه 1.6) ، می خواست به 1.6.1 ارتقاء اش بده من راهنماییش کردم از انجمن و فارسی ساز مای بی بی ایران استفاده کنه . اومدیم و از دیتابیس انجمنش بکاپ گرفتیم درست و کامل . و انجمن قبلی اش رو پاک کردیم به همراه دیتابیس هاش .
خب الان توی هاست هیچی نیست و به نوعی صفره . دیتابیسی رو که بکاپ گرفته بودیم رو ری استورش کردیم درست و کامل . انجمن هم نصب کردیم باز درست و کامل و بدون مشکل
ولی مشکلی که هست اینه که انجمن کاملا صفر و خالیه و هیچ کدوم بکاپی که ما از دیتابیس قبلی مون گرفتیم و ری استورش کردیم رو وارد خودش نکرده !!!!!!
دوستان ما الان یه بکاپ دیتابیس داریم . به نظرتون بهترین راه برای انتقال اونا به انجمن جدید چیه ؟؟؟؟
انسان تنها در نبرد جاوید به عظمت و شکوفایی می رسد و تنها در صلح جاوید از میان می رود . "پیشوا آدولف هیتلر "

انجمن نازیسم ایران و هواداران آدولف هیتلر

پاسخ
 سپاس شده توسطpersiavip (۱۳۹۰/۱/۱۳، ۱۹:۳۸:۱۸ عصر)
دوستان اگر کسی این مورد رو می دونه خواهشا راهنمایی بکنه
با سپاس
انسان تنها در نبرد جاوید به عظمت و شکوفایی می رسد و تنها در صلح جاوید از میان می رود . "پیشوا آدولف هیتلر "

پاسخ
کاری که من خودم کردم این بود :
یه دیتابیس جدید ساختم و همه بکاپ هارو ریستور کردم و بعدش رفتم تو Config.php و دیتابیس رو ست کردم و مشکلم حل شد.
دیگه وقت مدیریت سایت و انجمن رو ندارم و از امروز به بعد فقط کارم کمک تو این پشتیبانی هست

Smile
پاسخ
آقا من فایل کانفیگ رو هم چک کردم دقیقا درسته و مطابق اطلاعات دیتابیسم هستش
دقت کنید من گفتم اول دیتابیس رو ری استور کردم بعد یک بار دیگر ما بی بی رو نصب کردم ، و مای بی بی هم (بر عکس وردپرس و وی بولتین ) هنگام نصب اطلاعات دیتابیس رو می خواهد و خودش اونها رو وارد فایل کانفیگ می کنه پس مشکل از این نیست .

دوستان برای چی انجمن دیتابیس رو نمی خونه ؟؟؟ همه چیز درسته ، دیتابیس رو که از انجمن قبلی بکاپ گرفته رودم رو ری استور کردم و بعدش هم مای بی بی نسخه جدید رو نصب کردم (16.1)
لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجا می تونه باشه

پاسخ
(۱۳۸۹/۱۲/۱، ۲۲:۰۸:۵۵ عصر)Germanizer نوشته است: آقا من فایل کانفیگ رو هم چک کردم دقیقا درسته و مطابق اطلاعات دیتابیسم هستش
دقت کنید من گفتم اول دیتابیس رو ری استور کردم بعد یک بار دیگر ما بی بی رو نصب کردم ، و مای بی بی هم (بر عکس وردپرس و وی بولتین ) هنگام نصب اطلاعات دیتابیس رو می خواهد و خودش اونها رو وارد فایل کانفیگ می کنه پس مشکل از این نیست .

دوستان برای چی انجمن دیتابیس رو نمی خونه ؟؟؟ همه چیز درسته ، دیتابیس رو که از انجمن قبلی بکاپ گرفته رودم رو ری استور کردم و بعدش هم مای بی بی نسخه جدید رو نصب کردم (16.1)
لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجا می تونه باشه

مشکل اینجاست که نباید قبل از نصب انجمن دیتابیس رو ایمپورت کنی، اول باید انجمن نصب بشه بعد دیتابیس قبلی رو ایمپورت کنی.
پاسخ
 سپاس شده توسطpersiavip (۱۳۹۰/۱/۱۳، ۱۹:۳۹:۱۲ عصر) ، شماره مجازی (۱۴۰۱/۸/۲۶، ۰۱:۵۹:۳۹ صبح) ، گراف مسنجر (۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۴:۲۱:۳۲ صبح) ، چارتر ۴۲۴ (۱۴۰۲/۹/۱۲، ۱۵:۲۵:۱۲ عصر)

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نصب انجمن جدید با استفاده از بکاپ دیتابیس؟ phoenix62 8 6,090 ۱۳۹۰/۱/۱۳، ۲۲:۱۱:۰۹ عصر
آخرین ارسال: GIGBA

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان