۱۳۹۱/۱/۲۱، ۱۳:۲۳:۲۵ عصر
درود بر تو یاسر آفرین پرونده فحشهای ناموسیشسو دارم به به خوبه دامین داره پیگیریش راحت شد
|
انجمن های غیر پایبند به کپی رایت و محرومیت مدیر های آن ها
|
|||||||||||||||
|
۱۳۹۱/۱/۲۱، ۱۳:۲۳:۲۵ عصر
درود بر تو یاسر آفرین پرونده فحشهای ناموسیشسو دارم به به خوبه دامین داره پیگیریش راحت شد
۱۳۹۱/۱/۲۱، ۱۳:۲۵:۰۰ عصر
موفقیت برای اشخاص کم ظرفیت مقدمه گستاخی است![]()
۱۳۹۱/۱/۲۱، ۱۳:۴۳:۰۸ عصر
در حال مذاکره به مدیر پشتیبانی دیگر هستم
به زودی مشکل حل خواهد شد
۱۳۹۱/۱/۲۱، ۱۳:۵۸:۴۵ عصر
ای بابا باز هم این جریانات کپی رایت ادامه داره!
----------------------------------------------------- یکی از دلایلی که پشتیبانی زده بودیم دوری از حذف کپی رایت و ... بود . مردم باید به این درک برسن ، ۹۹ درصد انجمن های هک ، برنامه نویسی و موارد مرتبط کپی رایت مای بی بی ایران را کلا بر میدارند و چون کد نویسی را بلدن با استفاده از سرچ و آموزش ها به مقصود خودشون میرسند و سوالی نمیمونه!
=============================
برای سفارش قالب اختصاصی به من پی ام بدهید ============================= [برای ۱.۸] پوسته آدیداس (Adidas Theme)
۱۳۹۱/۱/۲۱، ۱۴:۱۸:۰۶ عصر
آقا من میرم انجمنم را پاک کنم که دیگه راحت شم!
![]() یا اینکه در انجمن خودم برایم پیام میدهند که فلانی کاپی رایت قالبت را برداشته یا هم که در اینجا میام و در هر بار بازدید با چندتا متخلف جدیدتر آشنا میشم.
۱۳۹۱/۱/۲۱، ۱۵:۱۴:۴۱ عصر
(۱۳۹۱/۱/۲۱، ۱۰:۴۲:۰۶ صبح)sajad1372 نوشته است: سایت ماله پاسخگوتون رضاست=)) اگه منطورتون یوزر "رضا" است ، که اشتباه می کنید ، این وبسایت مال دیگری است .
۱۳۹۱/۱/۲۱، ۱۵:۲۴:۰۱ عصر
۱۳۹۱/۱/۲۲، ۰۱:۰۵:۳۴ صبح
آقای رضا وطن پور یک توضیحی به ما میدهید؟Powered by :reza vatanpour ـ mybbfree ؟؟؟؟؟؟ http://mybbfree.ir/contact/
| |||||||||||||||
|
|