هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
★★ کمک کنید ★★
Rainbow 
سلام به همگی دوستان امیدوارم زندگی خوب و خوشی داشته باشید

من یه مشکل بزرگ دارم البته خیلی کوچیکه نه دیگه انقدر کوچیک که فکر میکنی ای بابا چکار داری ولش کن بیا پایین...

من رو هاست خود مای بی بی تالارم اپلوده الان که یه قلب جدید وارد میکنم عکسهاش آپلود نمیشه چطوری باید پوشه عکسهاشو تنظیم کنم که وقتی از قالب استفاده میکنی عکس ها آپلود بشه

از مدیر پرسیدم گفت نمیشه رو سرور مای بی بی آپلود کنی

به نظر شما من باید چکار کنم کجا باید پوشه عکسهارو آپلود کنم که با قالب جور در بیاد..

توجه : دوستان من از هاست یا فضای رایگان استفاده نمکنم بلکه رو همون سرور مای بی بی هستم

www.myfckords.mihanbb.com

ممنون میشم اگه بتونید کمکم کنید

انجمن تخصصی بازیهای آنلاین
www.MyFcForum.com

[تصویر:  banneropo.gif]
درود
با اجازه اساتید بزرگ.

عزیز اگه منظورت رو درست متوجه شده باشم،عکس هارو در جایه مناسب آپ نکردی.عزیز وقتی قالبی رو نصب میکنی یک پوشه ایمیج هست که هم اسم قالبت هست اون پوشه رو داخل هاستت تویه پوشه ایمیج آپ کن به امید خدا مشکلت حل میشه
[تصویر:  1x7539tlmkmli4mxyep.gif]
(۱۳۸۹/۴/۲۴، ۱۴:۴۲:۵۹ عصر)q_azy نوشته است: درود
با اجازه اساتید بزرگ.

عزیز اگه منظورت رو درست متوجه شده باشم،عکس هارو در جایه مناسب آپ نکردی.عزیز وقتی قالبی رو نصب میکنی یک پوشه ایمیج هست که هم اسم قالبت هست اون پوشه رو داخل هاستت تویه پوشه ایمیج آپ کن به امید خدا مشکلت حل میشه

دوست گرامی ممنون از کمکت
ولی من کههاست ندارم که بتونم پوشه image رو آپلود کنم هاست همون خود mybb هست

مدیرم گفت که نمیشه رو سرور چیزی بریزی

www.MyFcForum.com

خواهش میکنم.خوب یک هاست شخصی بگیرید
[تصویر:  1x7539tlmkmli4mxyep.gif]
(۱۳۸۹/۴/۲۴، ۱۴:۵۹:۳۳ عصر)q_azy نوشته است: خواهش میکنم.خوب یک هاست شخصی بگیرید

دوست عزیز نمیشه چون ادرسو به همه افراد سایت دادم روزی 500 نفر میان اونجا اصلا نمیشه

برای مشکل من راه حلی داری

مثلا بشه عکسهارو یه جای دیگه آپلود کرد بعد آدرسشو بریزی تو قالب یا همچین چیزهای

www.MyFcForum.com

راه حلش اینه که Xml پوسته رو باز کنید و هر عکس مربوط به پوسته را در سرور رایگان آپلود کنید و لینکش رو در پوسته قرار دهید.
 سپاس شده توسطPars (۱۳۸۹/۴/۲۴، ۱۷:۴۴:۱۸ عصر) ، Low Battery (۱۳۸۹/۴/۲۴، ۱۸:۲۹:۴۷ عصر) ، محمدی (۱۳۸۹/۵/۲۹، ۰۲:۰۶:۰۴ صبح)
از من می شنوی این همه هاست رایگان ریخته تو اینترنت که gigfa یکیش هست 5 گیگ فضا 200 گیگ ترافیک شما هم بهتره یه اکانت اونجا باز کنی خیلی بهتره از این مشکلاتت هم پیش نمی یاد بعدش انتغال اعضا کار زیاد سختی نیست اصلا لازم نیست که اونا متوجه تغییر ادرس بشن یه کدی بود که وقتی تو قالب می زاشتی طرف به یه سایت دیگه منتغل میشد به همین راحتی بالای سر انجمن هم یه اطلاعیه می دی که ادرس سایت عوض شده همین Blush اونوقت بادید کننده هاتو از دست هم نمی دیBig Grin
Codeigniter , php , html5 , css3 , android , Sql , java , jquery
پل های ارتباطی : 
Telegram! ID : @WebDiba
 سپاس شده توسطPars (۱۳۸۹/۴/۲۴، ۱۹:۲۴:۵۶ عصر)
Rainbow 
Mihanbb يكي از سايت هاي ارائه دهنده انجمن رايگان است.
شما وقتي تو اين سايت عضو ميشي يه سري محدوديت هايي داري كه يكيش همينه!
يعني به هاستت دسترسي نداري!
در سايت Mihanbb يه قسمت هست كه بايد درخواست بدي تا گروه عضويتتو تغيير بدن (فكر كنم گروه طلايي باشه!)
در اين صورت با پرداخت مبلغي پول، نحوه عضويتت تغيير ميكنه و ميتوني به هاستت دسترسي داشته باشي و تمامي فايل هاتو توش ويرايش كني يا اضافه كني! در ضمن فكر كنم بهت يه دامين رايگان (com. يا ir.) هم بده!
از اين طريق ميتوني مستقيم تمام تم و پلاگيناتو توي سايتت آپلود كني و ازشون استفاده كني!

يا ميتوني از سايت هاي ارائه دهنده هاست رايگان استفاده كني و از همين سايت اسكريپت ماي بي بي فارسي رو دانلود كني و توش نصب كني!
موفق باشي
 سپاس شده توسطPars (۱۳۸۹/۴/۲۴، ۲۲:۳۳:۳۰ عصر) ، شماره مجازی (۱۴۰۱/۸/۲۶، ۰۱:۵۸:۳۸ صبح) ، گراف مسنجر (۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۴:۲۰:۲۴ صبح) ، چارتر ۴۲۴ (۱۴۰۲/۹/۱۲، ۱۵:۲۴:۰۳ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان