۱۳۹۱/۸/۳، ۰۰:۵۰:۳۲ صبح
درود
خیر مشکل از این هم نیست چک شد
|
پلاگینExtra File Chatbox
|
|||
|
۱۳۹۱/۸/۳، ۰۰:۵۰:۳۲ صبح
درود
۱۳۹۱/۸/۳، ۰۰:۵۵:۰۲ صبح
حالا بود یا نه برای من یکی مشکل حل شد
۱۳۹۱/۸/۴، ۱۱:۰۲:۵۸ صبح
اقا کمک من این پلاگین رو نصب کردم واول کار کرد ولی بعد یکدفعه اصلا صفحه اصلی انجمن حتی مدیریت هم باز نمیشه تورو خدا راهنماییم کنید
http://shotime.adeb.ir
۱۳۹۱/۸/۴، ۱۳:۵۴:۳۹ عصر
(۱۳۹۰/۱۲/۵، ۰۲:۰۷:۵۵ صبح)Doodoo نوشته است: درود این دوتا فایل هایی که پیوست کردید چه تفاوتی داره؟ این شات اسکرینش چرا حذف شده؟ با سپاس یا علی
انجمن داشتم که فعلاً حذف شد.اما بزودی دوباره راه اندازی می کنم
shamsipour.ir
درود
دوست من میتونید نصب کنید و تفاوت را ببینید من متاسفانه در انجمنم نصب ندارم اگر میخواهید نصب کنید برای ما شات بزارید بنده وقتش را ندارم درضمن اینهمه پست دربارش ؟؟؟؟ پس متوجه شدیم تاپیکها را نمیخوانید
۱۳۹۱/۸/۵، ۰۱:۰۷:۲۶ صبح
اقا کمک
من این پلاگین رو نصب کردم واول کار کرد ولی بعد یکدفعه اصلا صفحه اصلی انجمن حتی مدیریت هم باز نمیشه تورو خدا راهنماییم کنید http://shotime.adeb.ir
۱۳۹۱/۸/۵، ۰۷:۱۶:۱۹ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۳۹۱/۸/۵، ۰۷:۲۰:۱۷ صبح، توسط hakimalireza.)
(۱۳۹۱/۸/۵، ۰۱:۰۷:۲۶ صبح)3per نوشته است: اقا کمک درود دوست عزیر سایتت فیلتره ![]() اون صفحه سفید نبوده صفخه فیلترینگ بوده ![]() حتما تو سایتت مطالب *)%&%^*% گذاشتی که &*)%&)%$^ به خاطر اینکه $&$&*^&*)*& نشه و همچنین &^*%^*%^ بشه و ... فیلترش کردن ![]() با سپاس یا علی
shamsipour.ir
کمک
با ف یل ت ر ش کن وارد بشید میبینید که سایت باز تمیشه ضمنا من وقتی دیدم مسدود شده یه دامنه روش پارک کردم به نام xshotime.tk اگر بااین دامنه وارد شوید متوجه منظورم میشوید وارد میشه ولی بعد از لوگین میره تو پرتال واز کاربری هم خارج میشه تومدیریتش هم وارد میشود ولی برای باز کردن قسمتهای دیگر از کاربری خارج میشه و میره به صفحه ای که تازه باید یوزر و پسورد وارد کرد
۱۳۹۱/۸/۵، ۱۷:۳۰:۴۶ عصر
(۱۳۹۱/۸/۵، ۱۴:۳۱:۳۹ عصر)3per نوشته است: کمک درود چون پارک کردی، کوکی هات مشکل داره توی جستوجوی همین سایت بزن cannot login آموزشی که آقای Pars نوشته رو بیار کامل توضیح داده. در ضمن علم امروز ثابت کرده استفاده ازفیلتر شکن عمر رو کوتاه می کنه و همچنین حرامه با سپاس یا علی
shamsipour.ir
۱۳۹۱/۸/۶، ۲۱:۲۱:۲۴ عصر
سلام
doodoo جان چطوری میشه فنت پیشفرض رو Tahooma گذاشت؟ | |||
|
|