هاست لینوکس



امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست اینجور پلاگین
#1

سلام دوستان

در پایین این انجمن http://forum.banoo1.com/index.php سه تا کادر وجود داره که داخلش عناوین مطالب هست .
حالا من بخوام یه همچین چیزی واسه انجمنم ایجاد کنم باید چیکار کنم ؟



با تشکر
.

از این پس به جای نام جعلی فارسی می نویسم :

پارسی


[تصویر:  cpxb2lbk0zjrndhh06lw.png]




پاسخ
 سپاس شده توسطdvdposti (۱۳۹۰/۱۱/۱۶، ۲۳:۱۶:۴۶ عصر)
#2
دوست من این همون امار انجمن فقط بالای انجمن گزاشته شده و تعدادش زیاد شده
درود
.....
فعالیت مجدد برای کمک رسانی خدمت دوستان  Heart Heart Heart
 
راه ارتباطی : تلگرام



پاسخ
 سپاس شده توسطking_yekta (۱۳۹۰/۸/۲۹، ۲۰:۴۰:۲۰ عصر) ، dvdposti (۱۳۹۰/۱۱/۱۶، ۲۳:۱۶:۴۴ عصر)
#3
درود

اون کدهای لینک باکس هستش که به صورت دستی ایجاد میشن

و اگر اشتباه نکنم html هستن !

معمولا تو سایت های خدمات وبلاگ این کد ها به صورت آماده هست !

اما اگر به صورت شخصی نیاز دارید باید با یک کد نویس در ارتباط باشید
اگر عمری باشه به زودی انقلابی در راه است ...




Khp_alizadeh@yahoo.com

پاسخ
 سپاس شده توسطking_yekta (۱۳۹۰/۸/۲۹، ۲۰:۴۰:۱۷ عصر) ، dvdposti (۱۳۹۰/۱۱/۱۶، ۲۳:۱۶:۴۸ عصر)
#4
کد php:
    <div id="credits">
    
<
center>
 <
table width="97%" align="center" bgcolor="#ffffff" border="1" bordercolor="gray" cellpadding="1" cellspacing="1">
<
tbody><tr
<
td>

    <
iframe style="width: 100%;" id="I1" name="I1" border="0" src="http://www.banoo1.com/wp-content/themes/Banoo1_v2/last.php" target="_blank" frameborder="0"></iframe>
</
td>
<
td>
    <
iframe style="width: 100%;" id="I1" name="I1" border="0" src="http://www.1dar1.com/new" target="_blank" frameborder="0"></iframe>
</
td>
<
td>
    <
iframe style="width: 100%;" id="I1" name="I1" border="0" src="http://www.naghola.com/last.php" target="_blank" frameborder="0"></iframe>
</
td>

</
tr></tbody></table></center

از این کد استفاده میکنه ، فقط لینها از یه پلاگین از ورد پرس خونده میشه!

پاسخ
 سپاس شده توسطking_yekta (۱۳۹۰/۸/۲۹، ۲۰:۴۰:۱۴ عصر) ، dvdposti (۱۳۹۰/۱۱/۱۶، ۲۳:۱۸:۱۶ عصر)
#5
دوستان من میخواستم بدونم به این پلاگین چه کد هایی اظافه شده؟؟؟؟


تصویر برای نمونه Sadاین فروم مال یکی از دوستان همین تالار هستش جناب carrow)


[تصویر:  n4mrorg2dpl4wprnzy08.png]

طراحی اختصاصی قالب
نمونه کار ها : my board , smile , my theme , my favorite , MYVB theme ,
و ترجمه قالب : Blue Gloss
و به زودی سایت فروش قالب ها مای بی بی
پاسخ
#6
درود

ایشون کار چندان خاصی نکرده عزیز جانم...و این پلاگین در مای بی بی ایران موجود است

این همون آمار حرفه ای ProStats
که در این قسمت تنظیماتش که تو اسکرین شات بهتون نشون میدم

[تصویر:  13284462471.png]

تنها یه کد اچ تی ام ال ساده نوشتن
که شما با پیج اسکرول از سایتای دیگه
یا حتی یه کم داشتن دانش نوشتن اچ تی ام ال قادر
به نوشتن از این بهترش رو. هم خواهید بود
Heart
پاسخ
 سپاس شده توسطmajid01 (۱۳۹۰/۱۱/۱۶، ۰۵:۵۹:۱۳ صبح) ، dvdposti (۱۳۹۰/۱۱/۱۶، ۲۳:۱۸:۱۲ عصر)
#7
نقل قول: سلام دوستان

در پایین این انجمن http://forum.banoo1.com/index.php سه تا کادر وجود داره که داخلش عناوین مطالب هست .
حالا من بخوام یه همچین چیزی واسه انجمنم ایجاد کنم باید چیکار کنم ؟

با سپاس

درود دوستان

کسی هست که به درخواست این دوستمون رسیدگی کنه و کدش رو بذاره

اگر واردهمون سایتی که دوستمون گذاشتن بشین پایین انجمنشون یکسری از ارسال های انجمنشون رو نشون میده که احتمالا با php نوشته شده اگر کسی از دوستان میتونه درستش کنه زحمتشو بکشه خیلی مفیده میشه حتی ازش در آپلودسنتر و جاهای دیگه هم استفاده کرد ماهم خواستارش شدیمBig Grin
مهم بودن رو فراموش کن!
تیتر روزنامه ی یکشنبه، زباله ی روزدوشنبه است …
 به قصد کمک پاسخ بدید، نه رقابت


پاسخ
 سپاس شده توسطmajid01 (۱۳۹۰/۱۱/۱۶، ۰۷:۰۹:۳۰ صبح) ، dvdposti (۱۳۹۰/۱۱/۱۶، ۲۳:۱۸:۳۰ عصر)
#8
Heart 
کد زیر را در فوتر امتحان کنید
کد:
<center>
<table bgcolor=#ffffff width="97%"  border="1" align="center" cellpadding="1" cellspacing="1" bordercolor=gray>
<tr>
<td>
    <iframe style="width:100%;height:220" id="I1" name="I1" border="0" frameborder="0" src="http://www.banoo1.com/wp-content/themes/Banoo1_v2/last.php" target="_blank"></iframe>

</td>
<td>
    <iframe style="width:100%;height:220" id="I1" name="I1" border="0" frameborder="0" src="http://www.1dar1.com/new" target="_blank"></iframe>
</td>
<td>
    <iframe style="width:100%;height:220" id="I1" name="I1" border="0" frameborder="0" src="http://www.naghola.com/last.php" target="_blank"></iframe>
</td>

</tr></table></center>
پاسخ
#9
(۱۳۹۰/۱۱/۱۶، ۱۴:۴۴:۲۷ عصر)میدوری نوشته است: کد زیر را در فوتر امتحان کنید
کد:
<center>
<table bgcolor=#ffffff width="97%"  border="1" align="center" cellpadding="1" cellspacing="1" bordercolor=gray>
<tr>
<td>
    <iframe style="width:100%;height:220" id="I1" name="I1" border="0" frameborder="0" src="http://www.banoo1.com/wp-content/themes/Banoo1_v2/last.php" target="_blank"></iframe>

</td>
<td>
    <iframe style="width:100%;height:220" id="I1" name="I1" border="0" frameborder="0" src="http://www.1dar1.com/new" target="_blank"></iframe>
</td>
<td>
    <iframe style="width:100%;height:220" id="I1" name="I1" border="0" frameborder="0" src="http://www.naghola.com/last.php" target="_blank"></iframe>
</td>

</tr></table></center>


پیج اسکرولDodgy

پاسخ
 سپاس شده توسطdvdposti (۱۳۹۰/۱۱/۱۶، ۲۳:۱۸:۴۸ عصر)
#10
اشکالی داره ؟؟؟
انجمن آریانیک

http://aria-nik.net

http://aria-nik.com

پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان