۱۳۸۸/۹/۲۵، ۱۶:۰۵:۳۲ عصر
سلاک این پلاگین که مربوط به نمایش لیست دوستان هست بعد نصب و فعال سازی هیچ تغییر ایجاد نکرد لطفا بگید باید چی کار کنم در ضمن اگه میشه بگید متغییرو کجا بزارمش تا تو اون قسمت که نشون دادم بیفته
|
مشکل با پلاگین profile buddies.
|
|||||||||
|
۱۳۸۸/۹/۲۵، ۱۶:۰۵:۳۲ عصر
سلاک این پلاگین که مربوط به نمایش لیست دوستان هست بعد نصب و فعال سازی هیچ تغییر ایجاد نکرد لطفا بگید باید چی کار کنم در ضمن اگه میشه بگید متغییرو کجا بزارمش تا تو اون قسمت که نشون دادم بیفته
۱۳۸۸/۹/۲۵، ۱۶:۴۶:۴۲ عصر
در member_profile بررسی کنید:
کد: {$signature}
۱۳۸۸/۹/۲۵، ۱۷:۲۶:۱۲ عصر
اونجا قراردادم فرقی نکرد
۱۳۸۸/۹/۲۵، ۱۷:۳۷:۵۳ عصر
درود
مشکل شما حل شد.
۱۳۸۸/۹/۲۵، ۱۷:۵۸:۳۲ عصر
مرسی دستتون درت نکنه اما بهتر نیست اموزش بزارید تا احیانا کسی به این مشکل برخورد خودش بتونه حل کنه
بازم ممنون
۱۳۸۸/۹/۲۶، ۱۰:۱۶:۴۴ صبح
درود بله باید گذاشت ولی در بعضی موارد مدیر سرش شلوغه ؛ سوالات زیاده و ... به همین دلیل نمیونه آموزش بزاره.
با سپاس
۱۳۸۸/۱۰/۲۷، ۲۱:۴۰:۰۰ عصر
با سلام
من در انتخابهای این پلاگین نمایش ۲۰ دوست را انتخاب کردم تا زمانیکه تعداد دوستان تا ۵ تا دوست باشد مشکلی پیش نمیآید، ولی بیشتر از ۵ دوست که میشود، عرض قمست عکس زیاد شده و ستون سمت راست کنترل پنل کاربر را باریک کرده و هر چه عکس بیشتر باشد آن ستون کوچکتر و در نهایت از ریخت میافتد چگونه میتوان بعد از ۵ عکس عکس ها به سطر بعدی منتقل شوند با تشکر عکس ضمیمه :
۱۳۸۸/۱۰/۲۷، ۲۲:۴۲:۳۶ عصر
درود
از ارسال سوم استفاده کنید. http://community.mybbiran.com/thread-99.html لطفا از کامل ترین فارسی ساز MyBB که هماهنگ با تمام پلاگین های فارسی شده توسط کامل ترین سایت MyBB به زبان فارسی می باشد استفاده کنید. سپاس
| |||||||||
|
|