۱۳۹۰/۵/۸، ۲۰:۵۲:۵۱ عصر
آخرین بستهی MyBB: نسخهی 1.8.27 MyBB منتشر شد
وصله به روزرسانی برای نسخه 1.6.4 MyBB
|
|||||||||
۱۳۹۰/۵/۸، ۲۱:۴۷:۱۸ عصر
با سلام
مديريت عزيز من يه سوالي داشتم نميدونم جاي درستي مطرح كردم يا نه؟ سوالم اينه كه من مشكل علامت سوال شدن پلاگين هاي فعال شده تو سايتم روبه رو هستم ،، يعني هروقت پلاگيني رو آپلود ميكنم به صورت علامت سوال ميشه البته رو همه پلاگين ها اينجوري نيست ميخواستم ببينم با آپگريد كردن به اين نسخه 1.6.4 مشكل من رفع ميشه يا نه؟ با تشكر
۱۳۹۰/۵/۸، ۲۱:۴۹:۲۵ عصر
آقا چرا کسی جواب سوال منو نمیده آقا من با نسخه 1.6.3 کار میکنم و راضی هستم مشکلی پیش میاد اگه 1.6.4 نصب نکنم؟
در ضمن تنظيمات ، پوسته ، پلاگين ها و ارسالات و انجمن هاي من كه الان فعال هستن ازبين نميروند.
يعني با آپگريد شدن فروم من به همون صورت قبلي ميشه يا نه؟
۱۳۹۰/۵/۸، ۲۲:۳۹:۰۲ عصر
۱۳۹۰/۵/۹، ۰۸:۴۲:۱۷ صبح
خوشم میاد اصلا مدیران مارو ادم حساب نمیکنند
بسیار خوب من با نسخه قبلی کار میکنم و به نسخه جدید هم بلد نیستم ارتقا بدم موفق باشید
۱۳۹۰/۵/۹، ۱۰:۱۱:۵۲ صبح
۱۳۹۰/۵/۹، ۱۰:۱۹:۴۶ صبح
(۱۳۹۰/۵/۹، ۱۰:۱۱:۵۲ صبح)Low Battery نوشته است:(۱۳۹۰/۵/۹، ۰۸:۴۲:۱۷ صبح)behnoom نوشته است: خوشم میاد اصلا مدیران مارو ادم حساب نمیکنند خیلی ممنون دوست عزیز از جوابی که دادین حالا راحت میتونم سایتم بروز رسانی کنم
۱۳۹۰/۵/۹، ۱۲:۱۷:۱۸ عصر
خوشم اومد کسی جواب منم نداد رفتم خودم گشتم به روز رسانی کردم.تجربه هم خوبه
(۱۳۹۰/۵/۸، ۲۱:۵۲:۱۷ عصر)kingofpersia نوشته است:(۱۳۹۰/۵/۸، ۲۱:۴۷:۱۸ عصر)emadamoui نوشته است: با سلام دوست عزيز تمامي جدول ها encoding هستند، چند فايل بود در قسمت ابزار تعمیر و نگهداری / تبديل كردن به utf8 كه utf8 نبودن ولي در حين انجام دادن اين ارور رو ميده ![]() و وقتي دوباره تو اين قسمت ميرم اين ارور رو ميده تمامی جدول ها به UTF-8 تبدیل شدند و یا از قبل UTF-8 بودند. مشكل از كجاست دوست عزيز
| |||||||||
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
[ویژه] وصله به روزرسانی برای نسخه 1.۸.7 MyBB | HOssE!N-B | 1 | 4,582 |
۱۳۹۶/۳/۲۸، ۱۵:۳۳:۵۳ عصر آخرین ارسال: nedass141 |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان