۱۳۹۰/۵/۱۴، ۱۹:۳۶:۰۱ عصر
درود : دوستان عزيز قبل از انجام اپديت خداييش خيلي ترس داشتم ولي شما نترسيد به راحتي آب خوردن هست . دست همه سروران خودم درد نكنه .
انتشار نسخه 1.6.4 MyBB
|
|||
۱۳۹۰/۵/۱۴، ۱۹:۳۶:۰۱ عصر
درود : دوستان عزيز قبل از انجام اپديت خداييش خيلي ترس داشتم ولي شما نترسيد به راحتي آب خوردن هست . دست همه سروران خودم درد نكنه .
۱۳۹۰/۵/۱۵، ۱۹:۵۰:۴۴ عصر
ممنون منم ارتقا دادم
۱۳۹۰/۵/۱۸، ۰۶:۳۶:۰۲ صبح
من امروز نسخه جدید رو روی لوکال نصب کردم , توی پنل مدیریت رفتم تا انجمن و پنل رو فارسی کنم ولی وقتی قسمت Configuration رو زدم , اومد دوباره قسمت یوزر و پسورد و هرچی دیگه یوزر و پسورد رو وارد میکنم , وارد نمیشه !
مشکل از کجاست ؟
۱۳۹۰/۵/۱۹، ۱۹:۵۷:۳۴ عصر
سلام.
همه خوبین؟ خیلی وقت بود که نیومده بودم تو سایت شما... آقا راستی این ادیتور مای بی بی را WYSIWYG کردن؟
۱۳۹۰/۵/۳۱، ۱۱:۲۱:۱۶ صبح
سلام یه سوالی داشتم بعد از آپیدت کردن به نسخه جدید موقعی که میخوام چیزی رو بنویسم مثل قبل درست نیست یعنی مثلاً اینارو کناره نوشته میاره
[color=#ff0000][font=Times New Roman] ولی قبلاً نمیاورد راهی داره ؟
۱۳۹۰/۵/۳۱، ۱۱:۵۸:۴۴ صبح
بله ادیتور برمیگرده به حالت دیفالت و به صورتی کدیhtml ویرایش می کنه راهی که شاید داشته باشه ، اما میتونی
از سایر ادیتور ها استفاده کنی مثل hoteditor
۱۳۹۰/۵/۳۱، ۱۳:۳۳:۱۳ عصر
(۱۳۹۰/۵/۳۱، ۱۱:۵۸:۴۴ صبح)hesam_esf نوشته است: بله ادیتور برمیگرده به حالت دیفالت و به صورتی کدیhtml ویرایش می کنه راهی که شاید داشته باشه ، اما میتونی خوب اونیکی ادیتور رو چیکار کنم کلاً پاکش کنم ؟ اگه پاک کنم مشکلی پیش میاد ؟ این ادیتوری که گفتید رو آخرین نسخه ای که داده چی هست از کجا دانلود کنم ؟
دوست عزیز شما ادیتو قبلی رو غیر فعال کنین ( حذف نکنین)
دانلود کنین : کد: http://community.mybbiran.com/thread-3524.html بعد ادیتور پیشرفته رو دوباره آپلود کنین و از بخش پلاگین ها فعال کنین
۱۳۹۰/۶/۱، ۰۵:۵۸:۳۱ صبح
سلام
من 1.6.4 نصب کردم ولی الان قالبش تغییر نمی کنه 3 تا قالب هم ریختم برام ولی باز همون قالب اوله کسی هست کمکم کنه خیلی واجبه ممنون میشم کمکم کنید
۱۳۹۰/۶/۱، ۲۱:۴۰:۱۹ عصر
سلام.من هم الآن به 1.6.4 تغییر دادم اما قالبهام کلا به هم ریختن!
از روشهای ارتقا قالب هم استفاده کردم ولی درست نمیشه! فونت و کلا همه چیز به هم ریخته! لطفا کمک کنید... اینم آدرس انجمن: www.qashqaie.ir اگر دین ندارید لااقل آزاد مرد باشید! ( امام حسین <ع> )
| |||
|