۱۳۸۹/۱۰/۶، ۱۲:۵۷:۰۴ عصر
چون من خودم مشكال دير لود شدن اديتور رو مشاهده نكردم ، از دوستان ، شخص ديگه اي هم هست كه توي انجمنش چنين مشكلي رو داشته باشه ؟
|
[برای 1.6] پلاگین ادیتور پیشرفته MyBB WYSIWYG Editor
|
|||
|
۱۳۸۹/۱۰/۶، ۱۲:۵۷:۰۴ عصر
چون من خودم مشكال دير لود شدن اديتور رو مشاهده نكردم ، از دوستان ، شخص ديگه اي هم هست كه توي انجمنش چنين مشكلي رو داشته باشه ؟
۱۳۸۹/۱۰/۶، ۱۳:۰۲:۵۳ عصر
اصلا مشکل لود شدن نداره و سرعتش فوق العادست
۱۳۸۹/۱۰/۶، ۱۳:۱۵:۳۰ عصر
نگاه کنید خود ادیتور واسم لود میشه و مشکلی نداره فقط اون منوهای چپ چین و راست چین و بولد و تصویر ولینک و فونت و... کلا منوهای فرمت ادیتور مدتی بعد از لود خود ادیتور لود میشن!!!!
درعجبم از متمدن نماهایی که دم از فرهنگ ایرانی می زنند و در عمل، خود تابع فرهنگ غربند!!
۱۳۸۹/۱۰/۷، ۱۱:۳۶:۰۹ صبح
از mamaly12h عزیز و مدیران محترم به خاطر انتشار این پلاگین سپاسگذارم
شما یک مطلب علمی را هرگز نفهمیده اید مگر آنکه بتوانید آنرا برای مادر بزرگ خود بیان کنید و او متوجه شود.
[انشتین]
۱۳۸۹/۱۰/۷، ۱۳:۱۳:۵۴ عصر
(۱۳۸۹/۱۰/۳، ۰۱:۰۵:۱۵ صبح)S-ARM نوشته است: نكته: قالب هاي زير بايد به شكل اوليه خود باز گردانده شوند. من که از خیرش گذشتم ![]() میشه بگید این قالبها کجاست و کد های اولیه اش چیه؟؟؟
۱۳۸۹/۱۰/۷، ۱۴:۰۲:۱۵ عصر
بهترین سرعت رو این ادیتور داره
فقط یه چندتا مایکد کم داره
۱۳۸۹/۱۰/۷، ۲۰:۰۶:۴۶ عصر
سلام من با این ادیتور مشکل دارم. مشکل من در قسمت امضا و پیام خصوصی می باشد. همون طور که توی عکس می بینید کادر سفید ادیتور که توش تایپ میکنم از کادر زیریش بیرون زده شکل ادیتور را بهم ریخته. چطور میتونم درستش کنم . تو آموزش های ارسال دوم همین تاپیک رفتم ولی هر کاری کردم درست نشد.
۱۳۸۹/۱۰/۷، ۲۰:۱۸:۳۶ عصر
1000 بار گفتیم:
http://community.mybbiran.com/thread-2175.html
۱۳۸۹/۱۰/۷، ۲۰:۴۵:۰۱ عصر
(۱۳۸۹/۱۰/۴، ۲۱:۱۱:۲۷ عصر)arakueed نوشته است: سلام و تشکر از همه دوستان و در عجبم که چرا کسی این رو نگفته!!!! چرا کسی نه تایید میکنه نه تکذیب؟ الآن شماها که این ادیتور رو دارید وقتی نقل قول میکنید همه ی خط ها در ادامه ی هم میان یا نه؟ حداقل یا بگین بله این اشکال هست یا بگین نه نیست چرا سکوت؟ ![]() ![]() ![]()
۱۳۸۹/۱۰/۷، ۲۱:۱۸:۴۳ عصر
(۱۳۸۹/۱۰/۳، ۰۰:۲۸:۰۷ صبح)Pars نوشته است: درود خدمت دوستان، آیا میشه اینو برای 1.4 هم سازگار کرد؟؟ آخه بعضی ها هم این پلاگین رو میخوان ولی 1.4 هستن. :::خیلی خیلی ممنون میشم که اگه امکانش هست واسه 1.4 هم هماهنگ سازی بشه.: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() من ياور يقين و عدالتم من زندگي ها خواهم ساخت، من خوشي هاي بسيار خواهم آورد من ملتم را سربلند ساحت زمين خواهم کرد، زيرا شادماني او شادماني من است.(کوروش کبير)
| |||
|
|
| موضوعهای مشابه… | |||||
| موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
| [برای 1.6] پلاگین ادیتور پیشرفته - نسخه پارک انیمه | carrow | 55 | 45,958 |
۱۳۹۲/۱۲/۱۱، ۰۱:۴۶:۳۱ صبح آخرین ارسال: mohammadprh |
|