هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نشان دادن ساب فروم (زیر انجمن‌ها) به صورت ستونی
Lightbulb 
سلام،
من اخیراً قصد دارم که با مای بی بی برای استارت پروژه ای جدید کار کنم. از آنجا که باید ساب فروم های زیادی برای هر انجمن بسازم (حدوداً 30 تا ) آیا راهی هست که این زیر انجمن ها رو به صورت ستونی نشان بدم تا هم مرورشون برای کاربر راحت تر باشه و هم ضاهر جذاب تر داشته باشه
نمونه
[تصویر:  25549-1303330035-4.png]

کلی داخل اینترنت گشتم و متاسفانه پلاگینی پیدا نکردم که این کار رو برای نسخه 1.8 انجام بده!! اکثر پلاگین ها و مدها قدیمی هستن و از 1.8 پشتیبانی نمی کنند!!
آیا دوستان راه حلی برای این مسئله دارند.
با تشکر
پاسخ
(۱۳۹۹/۱۲/۲۹، ۱۱:۳۴:۴۶ صبح)eternal9400 نوشته است: سلام،
من اخیراً قصد دارم که با مای بی بی برای استارت پروژه ای جدید کار کنم. از آنجا که باید ساب فروم های زیادی برای هر انجمن بسازم (حدوداً 30 تا ) آیا راهی هست که این زیر انجمن ها رو به صورت ستونی نشان بدم تا هم مرورشون برای کاربر راحت تر باشه و هم ضاهر جذاب تر داشته باشه
نمونه
[تصویر:  25549-1303330035-4.png]

کلی داخل اینترنت گشتم و متاسفانه پلاگینی پیدا نکردم که این کار رو برای نسخه 1.8 انجام بده!! اکثر پلاگین ها و مدها قدیمی هستن و از 1.8 پشتیبانی نمی کنند!!
آیا دوستان راه حلی برای این مسئله دارند.
با تشکر
با سلام،

لطفاً تاپیک زیر را بررسی کنید:
آموزش ستونی کردن زیرانجمن‌ها
پاسخ
 سپاس شده توسطeternal9400 (۱۳۹۹/۱۲/۲۹، ۱۳:۳۷:۱۵ عصر) ، motorola30 (۱۴۰۰/۱/۵، ۱۳:۴۰:۳۸ عصر) ، firstboy000 (۱۴۰۰/۱/۲۰، ۱۱:۲۰:۲۶ صبح) ، شماره مجازی (۱۴۰۱/۸/۲۶، ۰۱:۵۱:۳۱ صبح) ، گراف مسنجر (۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۴:۱۳:۳۹ صبح) ، چارتر ۴۲۴ (۱۴۰۲/۹/۱۲، ۱۵:۱۴:۰۵ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان